- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.801
melike umarım iyisindir,seni üzen neyse bizimle paylaş,dediğin gibi biz bir aile gibiyiz.ben sizinle oğlumun hastalıklarını,başka ne üzüntüm varsa paylaştım.bazen yazdıklarıma cevap bile gelmedi,yazmaya devam ettim.tek dedimiz zayıflama olmada gerek.ben burada sadace diyet konuşulmasını doğru bulmuyorum.çünkü bizim zayıflamamızı engelleyende sıkıntılarımız değil mi?arkadaşsak dertleşmeliyiz,birbizin içinide karartsak arkadaşlık bu değil mi.banane diyorsak o zaman sadece çıkar ortağıyız.istemeyen okumaz istemeyen cevap yazmaz.canım arkadaşım derdin derdimdir,lütfen anlat.
Daha iyi olmana sevindim.Hepinize teşekkür ederim canlarım benim iyiki varsınız.problem kendi ailemle alakalı daha çok kız kardeşimle alakalı.3 yıldır süren bir mesele anlatıp hiç yormayım sizi.çoğunlukla takmamayı başarıyorum ama işte bazen canı sıkılıyor insanın.kardeşim panik atak hastası.ablam zihinsel engelli.annem bunalmış vaziyette.burada sizinle kafam dağılıyor. Oyüzden derine girmeden anlattım.hepinizi seviyorum.avmye attım kendimi biraz topladım geldim yazdıklarınızı gördüm daha topladım kendimi
çooook tatlısın biliyosun değilmi
kızlar kusura bakmayın listeme bu topik de devam etmiyeceğim
Hepinize teşekkür ederim canlarım benim iyiki varsınız.problem kendi ailemle alakalı daha çok kız kardeşimle alakalı.3 yıldır süren bir mesele anlatıp hiç yormayım sizi.çoğunlukla takmamayı başarıyorum ama işte bazen canı sıkılıyor insanın.kardeşim panik atak hastası.ablam zihinsel engelli.annem bunalmış vaziyette.burada sizinle kafam dağılıyor. Oyüzden derine girmeden anlattım.hepinizi seviyorum.avmye attım kendimi biraz topladım geldim yazdıklarınızı gördüm daha topladım kendimi
Hepinize teşekkür ederim canlarım benim iyiki varsınız.problem kendi ailemle alakalı daha çok kız kardeşimle alakalı.3 yıldır süren bir mesele anlatıp hiç yormayım sizi.çoğunlukla takmamayı başarıyorum ama işte bazen canı sıkılıyor insanın.kardeşim panik atak hastası.ablam zihinsel engelli.annem bunalmış vaziyette.burada sizinle kafam dağılıyor. Oyüzden derine girmeden anlattım.hepinizi seviyorum.avmye attım kendimi biraz topladım geldim yazdıklarınızı gördüm daha topladım kendimi
Kızlar neredesiniz
vallah ben ne zaman yazarsam kimse cevap yazmıyor. :44: O yüzdn yazmaktan vazgeçtim
Artık sadece pazar günleri kilo bildirmeyi düşünüyorum
Vallah ben ne zaman yazarsam kimse cevap yazmıyor. :44: O yüzdn yazmaktan vazgeçtim
Artık sadece pazar günleri kilo bildirmeyi düşünüyorum
benim ortak nerde? Bugün hiç sesi soluğu çıkmadı nerdesin burcubilen ??
sabah buradaydı kayboldu.sen müsli kullanıyormusun canım
Benim ortak nerde? Bugün hiç sesi soluğu çıkmadı nerdesin burcubilen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?