- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.541
Günaydın bu hafta ipi sen göğüslüycen. Benden fayda yok eşim de hepatit b çıktı bende negatif kızıma da tahlil yapılacak eğer yoksa ikimizde aşılanacağız kafam karışık bu hafta kendini saldım haftasonu toparlanıpdevam etmek istiyorum burayı bırakırsam iyice boşluğa düşerîm . Jemi sende hoşgeldin aramıza bu hafta olmayan kişilerde katılsın olmazsa 3 li gruplar yaparıız kusura bakma burcucum destek olamadım ama diğer hafta ben ipi göğüslüycem Herkese hayırlı cumalar sağlıklı günler :)))
rabbim hastalarımıza şifa.dertlilerimize derman.zayflamak isteyen aradaşlarımıza istedikleri kiloya kolayca inmeyi ve o kiloda kalmayı nasip etsin inşallah.amin
Bu hafta kim en çok kilo verdi sizce
Canım hoşgeldin çok iyi ettin buraya öyle alistimki bende. Oncelikle Geçmiş olsun nasıl iyimi şimdi oglun? Canım burcununda dediği gibi biz de tam anlamıyla yapamıyoruz ama bırakmıyoruz da dün akşam spor yapacaktım uyumus kalmisim misal bugün yeniden devam çok sevindim dönmene. Kilolarimizda aynıydı gel sen bırakma yavaş yavaşta olsa verelim kilolari:))
dön artık bence nazlanma
Günaydın bu hafta ipi sen göğüslüycen. Benden fayda yok eşim de hepatit b çıktı bende negatif kızıma da tahlil yapılacak eğer yoksa ikimizde aşılanacağız kafam karışık bu hafta kendini saldım haftasonu toparlanıpdevam etmek istiyorum burayı bırakırsam iyice boşluğa düşerîm . Jemi sende hoşgeldin aramıza bu hafta olmayan kişilerde katılsın olmazsa 3 li gruplar yaparıız kusura bakma burcucum destek olamadım ama diğer hafta ben ipi göğüslüycem Herkese hayırlı cumalar sağlıklı günler :)))
Hoşbulduk arkadaşım.Oğlum daha iyi.Seni yakından takip ediyordum.Ne de olsa aynı kilodayız.En büyük destekcin benim.Anca beraber kanca beraber.
teşekkürler canımdiyet nasıl gidiyor.
Diyet iyi gidiyor canım da şişkinlik var bu ara sanırım regl öncesi şişkinlik ama spor bende çok yapamadım annem geldi pazartesi günü bende kalıyor sporları aksattim ama diyet devam:))
BeeeenBu hafta biraz iddialıyım galiba.Ama çok emek verdim bu hafta.Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah.
Hosgeldin canim. En iyisini yaptin. Vallh bende arafa kaciyorum. Arada geri geliyorum. Yok ama bu sefer tam geldim. Bahar geliyor. Hemen ardindan yaz. Verip çıtır olcaz kızlar.
Rabbim hastalarımıza şifa.dertlilerimize derman.zayflamak isteyen aradaşlarımıza istedikleri kiloya kolayca inmeyi ve o kiloda kalmayı nasip etsin inşallah.amin
Hoşbulduk arkadaşım.Oğlum daha iyi.Seni yakından takip ediyordum.Ne de olsa aynı kilodayız.En büyük destekcin benim.Anca beraber kanca beraber.
diyet yaparken vitaminlerden uzak kalmamamız gerekiyo
benim 2.5 yaşında 1 kızım var canım
Yine cok iyi rakibem. Ya benim psikoloji cokunce yemek yiyom. Su benim adam var mi yok mu. Vercem ama. Simdilik 85 olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?