- 26 Aralık 2010
- 432
- 30
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.541
Günaydın bu hafta ipi sen göğüslüycen. Benden fayda yok eşim de hepatit b çıktı bende negatif kızıma da tahlil yapılacak eğer yoksa ikimizde aşılanacağız kafam karışık bu hafta kendini saldım haftasonu toparlanıpdevam etmek istiyorum burayı bırakırsam iyice boşluğa düşerîm . Jemi sende hoşgeldin aramıza bu hafta olmayan kişilerde katılsın olmazsa 3 li gruplar yaparıız kusura bakma burcucum destek olamadım ama diğer hafta ben ipi göğüslüycem Herkese hayırlı cumalar sağlıklı günler :)))
Hayırlı cumalar canım:))Bu hafta benim verdiğim kilolar ikimize de yeter inşallah.Her şeyin başı sağlık.Sen kendini toparla önümüzdeki hafta bomba gibi gelirsin eminim ki)Mutlaka burdaki herkesin bi derdi sıkıntısı vardır Ama buraya yazınca insan kendini daha iyi hissediyo.Bi an da olsa dertlerini. unutuyo.Birbirimizi hiç görmedik yolda görsek bile tanımayız belki.Ama bazen yakınlarımız bile bizi anlamazken burda biz destek oluyoruz .En azından içimiz rahatliyo yani.
Bu mübarek günde inşallah hepimizin duaları kabul olsun.Hastalara Allah şifa versin.