- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.521
bende 2 gundur soguk almisim hastaydim
oglumun hastaligi daha iyi ama beni hasta etti pasa dun aksam hastaligim agirlasti normalde yatmadan geciririm dun erkenden yataga attim kendimi
dun okulda bir arkadasim soyledi denedim simdi cok sukur iyiyim baya iyi geldi denemek istersrniz sizede yaziyorum bugun aksam ogluma da denicem izin verirse
yatmadan once vicsle ayagini guzrlce ov dedi parmak aralarini felan sonra kalin bir corap giy ve yat dedi bunu yaptim cok iyiyim suan
Günaydın kızlar! Hasta olanlara geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Be her gün sabah yürüyüşümüve Jillian Michaels'in videosundan bakarak sporumu yapıyorum, ama bu sabah kalkamadım yürüyüşe çıkamadım. Dün dersim vardı, üniversiteye gittim, çoook yorgundum. Ama benim sorunum yemek konusundadır. Şu boğazımı tutamıyorumçok iştahlıyımdır her zaman. Özellikle ekmeğe çok düşkünüm, ekmeği bi kesebilsem çok hızlı zayıflarım ama...
Canlarım benim ne olur bana bi akıl moral verin.
teşekkürler canım.o kadar spor yap birşey olmasın yere birşey almak için eğil belin gitsin.kilo yüzünden bu kilolardan kurtulmak için bir sebep daha.hosgeldin canim arasira ismini goruyordum altta ne iyi ettin geldin burasi bana iyi geliyor sadece yazmak bazen yazmasan bile okumak
gecmis olsun simdi nasilsin ters bir hareket mi yaptin
evet calisan anne olmak coook zor gec saatlere kadar daha zor yakunlardan birine baktirman iyi olmus aslinda oglun emiyormu nasil yapiyorsun
çok geçmiş olsun canım, yeni gördüm yazını
günaydın kızlar! Hasta olanlara geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Be her gün sabah yürüyüşümüve jillian michaels'in videosundan bakarak sporumu yapıyorum, ama bu sabah kalkamadım yürüyüşe çıkamadım. Dün dersim vardı, üniversiteye gittim, çoook yorgundum. Ama benim sorunum yemek konusundadır. şu boğazımı tutamıyorumçok iştahlıyımdır her zaman. özellikle ekmeğe çok düşkünüm, ekmeği bi kesebilsem çok hızlı zayıflarım ama...
canlarım benim ne olur bana bi akıl moral verin.
aaa canım geçmiş olsun yaa çok yorma kendini dinlen bakalım inşallah çabucak iyileşirsin
geçmiş olsun melikeciğim nazar değdi sana kendine dikkat et canım :)
bende 2 gundur soguk almisim hastaydim
oglumun hastaligi daha iyi ama beni hasta etti pasa dun aksam hastaligim agirlasti normalde yatmadan geciririm dun erkenden yataga attim kendimi
dun okulda bir arkadasim soyledi denedim simdi cok sukur iyiyim baya iyi geldi denemek istersrniz sizede yaziyorum bugun aksam ogluma da denicem izin verirse
yatmadan once vicsle ayagini guzrlce ov dedi parmak aralarini felan sonra kalin bir corap giy ve yat dedi bunu yaptim cok iyiyim suan
kızlar,hepinize yeniden merhaba.anladım ki sizsiz olmuyor.yazdıklarınızı okumayı ihmal etmedim.1 haftadır oğlum hasta,bayağı zor günler geçirdik.şimdi daha iyi çok şükür.1 haftadır diyetde gitti..şimdiden söyliyim her zaman haftada 1 veremiyorum.günde yarım saat 45dk fazla sporda yapamıyorum.belki de yarışmaya katılmadan yazarım.ayrılma sebebim de kurallara uyamadığım için kendimi kötü hissetmemdi.melike özelden yarışmaya katılmadan da yazabileceğimi söylemişti.daha öncede yazdığım gibi herkesin hayat temposu,yapabildikleri farklı.sizlerle yazışmayı özledim.hepinizi çok seviyorum.iyi ki varsınız.
canimmm gecmis olsun nazar değdi sana seni çok sevdik ya ondan çok zorlama kendini ...
Günaydın arkadaşlar:))Valla başka bişey için mümkün değil bu saatte kalkamam ama işin ucunda zayıflamak. olunca erkenden uyanıyorum.Aslında çok iyi oluyo erken kalkmak daha zinde oluyorum gün boyunca.Bu arada uzun zamandır çizelgemi değiştiriyorum Oğluşum sağolsun bilgisayara dayamıyo.Ama pazar günü büyük bi değişim olacak inşallah)
Günaydın bu hafta ipi sen göğüslüycen. Benden fayda yok eşim de hepatit b çıktı bende negatif kızıma da tahlil yapılacak eğer yoksa ikimizde aşılanacağız kafam karışık bu hafta kendini saldım haftasonu toparlanıpdevam etmek istiyorum burayı bırakırsam iyice boşluğa düşerîm . Jemi sende hoşgeldin aramıza bu hafta olmayan kişilerde katılsın olmazsa 3 li gruplar yaparıız kusura bakma burcucum destek olamadım ama diğer hafta ben ipi göğüslüycem herkese hayırlı cumalar sağlıklı günler :)))
canım geçmiş olsun, diyet yaptığımız için daha çabuk güçsüz kalabiliyoruz, dikkat et, benim en büyük ilacımda limondur.
Burdaki herkezi bir oğlu var heralde,
belim hala ağrıyor. Dikkat ediyorum sola eğilemiyorum. Birkaç gün zumba yok bana.hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim iyiki varsınıız.
günaydın kızlar! Hasta olanlara geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Be her gün sabah yürüyüşümüve jillian michaels'in videosundan bakarak sporumu yapıyorum, ama bu sabah kalkamadım yürüyüşe çıkamadım. Dün dersim vardı, üniversiteye gittim, çoook yorgundum. Ama benim sorunum yemek konusundadır. şu boğazımı tutamıyorumçok iştahlıyımdır her zaman. özellikle ekmeğe çok düşkünüm, ekmeği bi kesebilsem çok hızlı zayıflarım ama...
canlarım benim ne olur bana bi akıl moral verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?