- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.561
Melike sen kac kilo oldun birkaç haftadir yazmadın sanırım kilonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda bizim nazar boncuğumuz olsun, yerim onu ben ne tatlıdır şimdi, bıcır bıcır
Bu hafta kim en çok kilo verdi sizce
Beeeen Bu hafta biraz iddialıyım galiba.Ama çok emek verdim bu hafta.Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah.
tesekkekkur ederim canım bır bakayımBersemi hoşbuldum arkadaşım.Sana da geçmiş olsun.vicksin yan etkileri var diye biliyorum. Bir araştır istersen.
sagol canımgeçmiş olsun canım:2:
Bersemi hoşbuldum arkadaşım.Sana da geçmiş olsun.vicksin yan etkileri var diye biliyorum. Bir araştır istersen.
yan etkisimi varmış hiç duymamıştım bende yapmayı düşünüyordum nelermis biliyormusin
melike sen kac kilo oldun birkaç haftadir yazmadın sanırım kilonu
totem yaptım pazara kadar söylemem
Canım çok geçmiş olsun bende merak ediyordum sonucu hiç canını sıkma şimdi herseyin çaresi var Allahim dermansiz dert vermesin çekmeyeceğimiz yük yüklemesin bizlere inşallah. ..
Hayırlı cumalar canım:))Bu hafta benim verdiğim kilolar ikimize de yeter inşallah.Her şeyin başı sağlık.Sen kendini toparla önümüzdeki hafta bomba gibi gelirsin eminim ki)Mutlaka burdaki herkesin bi derdi sıkıntısı vardır Ama buraya yazınca insan kendini daha iyi hissediyo.Bi an da olsa dertlerini. unutuyo.Birbirimizi hiç görmedik yolda görsek bile tanımayız belki.Ama bazen yakınlarımız bile bizi anlamazken burda biz destek oluyoruz .En azından içimiz rahatliyo yani.
Bu mübarek günde inşallah hepimizin duaları kabul olsun.Hastalara Allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım arkadaşım,kalbim hep seninleydi.Herşey yoluna girecek,hiç üzülme.
VAV ama bu hafta hakettin sen
ya cok merak ettim ama verdiğin rakamı en az 3 gıbı duruyor
hayırlı cumalar canım çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olsun
bugünkü menümm
Sabah: Kaşarlı tost (kendim yaptım evde, hazır değil)
Ara: neskafe, 4 kuru kayısı
Öğle: 1 lahmacun, 1 ayran
Ara: 1 kutu süt
Ara: 1 kutu ayran
Akşam: 4 y.k. kuru fasulye, 4 y.k. börülce yemeği, 3 y.k. közlenmiş kırmızı biber, 3 y.k. yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 1 kare bitter çikolata, yeşil çay, 1 küçük közlenmiş kestane
Su: 2,8 litre
Spor: 1 saat 15 dk spor salonu
Canim benim aksam yedigini oglen. Oglen yedigini aksam yeseydin daha basarili olurdun. Su kozkenmis biberi nasil yapiyonuz. Sosluyonuz mu