- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.421
günaydın benim biraz canım sıkkın, ben spor yaparken ve sonrasında karaciğerinde ağrı oluyordu kaynımda hepatit b taşıyıcı sı
kendim internetten araştırdım ya hızlı kilo vermekten karaciğer yağlanması ya da bizde de hepatit b taşıyıcısıyız akşam psikolojim bozuldu sabah kan verdik sonuç cuma günü alcaz bugün biraz daha sakinim sabah klasik lıght kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içerim herkese sağlıklı günler diliyorum :) yarışta varım ama kendimi spor konusunda yoramıycam .
bu hafta inş guzel kilo veririz ve ben anladımkı gercekten boğazımı tutmadımmı kılo mılo veremıyorum kacıs yok ac kalıcam:))) cunku kılo vermelerım durdu.. birde şunu sorucam dıjıtal tartınız varsa nasıl tartılıyosunuz yanı ben bıkackere ust uste tartılıyorum misal bi 59 bi 59.8 bi 60.8 cıkıyo :) kafası karısıyomus sanırım aletın.. dogru olan düz zemınde sadece birkere tartılmakmı.. cunku duytgularımla oynuyo bu tartılar sevınıyorum sonra uzuluyorum :26::26:
Ayyy canım çookkk tatlı yerîm ben onu Allah nazarlardan korusun Allah bağışlasın hepimizîn evlatlarını , hepsi Allah'a emanet olsun :))
amiinn canım sağolasın
Günaydın benim biraz canım sıkkın, ben spor yaparken ve sonrasında karaciğerinde ağrı oluyordu kaynımda hepatit b taşıyıcı sı
Kendim internetten araştırdım ya hızlı kilo vermekten karaciğer yağlanması ya da bizde de hepatit b taşıyıcısıyız akşam psikolojim bozuldu sabah kan verdik sonuç cuma günü alcaz bugün biraz daha sakinim sabah klasik lıght kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içerim herkese sağlıklı günler diliyorum :) yarışta varım ama kendimi spor konusunda yoramıycam .
Günaydın benim biraz canım sıkkın, ben spor yaparken ve sonrasında karaciğerinde ağrı oluyordu kaynımda hepatit b taşıyıcı sı
Kendim internetten araştırdım ya hızlı kilo vermekten karaciğer yağlanması ya da bizde de hepatit b taşıyıcısıyız akşam psikolojim bozuldu sabah kan verdik sonuç cuma günü alcaz bugün biraz daha sakinim sabah klasik lıght kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içerim herkese sağlıklı günler diliyorum :) yarışta varım ama kendimi spor konusunda yoramıycam .
oğlum hasta yine okula gidemeyecek canım haklısın çok yazamadım buraya . Ilaç yan-etki yaptı kusma mide bulantısı ilacı kestik uğraşıyorum
diyete devam ama spor yapamıyorum
gecmis olsun. benimde oglum hasta bendede spor yok onlar iyilessinde yeteroğlum hasta yine okula gidemeyecek canım haklısın çok yazamadım buraya . Ilaç yan-etki yaptı kusma mide bulantısı ilacı kestik uğraşıyorum
bencede guzel baslamissin devami gelirGünaydın kızlarrrr:)))Sabah ılık limonlu suyumu içtim sonra yürüyüşe bi saat yürüdüm 200 kalori yakmışım
Kahvaltı bir kâse müsli)
Hadi bakalım bugün güne güzel başladım.inşallah böyle devam eder.Sevinç ortağım sen neler yaptın
jilliani ben 4 sene once yapmistim tam olarak yapamadigim halde cok sikilasmistim hedefime yakin bernde tekrar yapmayi dusunuyorumGünaydın kızlar!
Kusura bakmayın, 2 gün hiç girip yorum yazamadım, internet çok yavaştı, giriş yapıyordum, ama çok geç yüklendiği için dayanamayıp kapatıyordum.
Ben her sabah yürüyüşümü yaptım, bugün de öyle. Bir de Jillian Michaels'in 30 days shred programını da yapıyorum, bugün. 3.günüm olacak inşallah.
Beslenmem konusunda da yavaş yavaş kalorilerimi azaltıp doğru beslenmeye çalışıyorum. Birden kalorileri alımımı düşürmek istemedim, doğru olmadığını biliyorum. Ama hala arada bir yaptığım kaçamaklardan kurtulamadım ya. Bende bazı arkadaşlarımız gibi planımı önceden yapıp listemi yazacağım yarından itibaren, böylece kendimi kontrol edebilirim inşallah, yanınızda mahcup olmamak için
Kızlar, ben de haftanın 4 günü zumbayı da eklemek isterim, sizce doğru olur mu? Yani fazla yüklenmiş olmazmıyım vücüduma?
karaciger yaglanmasi gunumuz hastaligi cogunlukla hepatit olayini bilemem amaGünaydın benim biraz canım sıkkın, ben spor yaparken ve sonrasında karaciğerinde ağrı oluyordu kaynımda hepatit b taşıyıcı sı
12:39 Zumba Dansı 10 Dk. 251,33
13:8 Yürümek, Orta Tempo, 5 km/saat 30 Dk. 321,5 kl
12:31 Yumurta, İyi Haşlanmış, Katı 2 Ad. 160 kl
12:31 Mandalina 1 Ad. 20 kl
12:31 Roka Salatası ★ 1 61 kl
12:32 Yaprak Sarma 0,5 101 kl
12:32 Kuru Fasulye Sucuklu 0,4 126 kl
12:33 Osmancık Pilavlık Pirinç 0,4 145,6 kl
12:34 Tavuk Kanat, Et ve Deri İle Kızarmış 0,25 56,5 kl
12:34 Elma 1 50kl
12:34 Şeker (Küp Şeker) 9 90 kl
evet bugünki menümü yaptım, toplam 746 kalori alacağım yanılma payı üstüne 150 daha koysam 900 kl.
sporlarımı çıkınca 350 kalori lik oldu diyetim.
bu kadar dikkat ediyorum bu hafta tık yok hala
ortak kalorinibilden mı hesapladın bunları
canım felixin dijital tartısı var bende, üst üste 10 kerede çıksam hep aynı kiloyu gösteriyor 3 senedir de kullanıyorum, tavsiye ederim çok iyi, senin tartı bozulmuş bence
biraz önce araştıyordum hepsi buradada fakirin dijital tartısı 34 tl fiyatı kas su yağ yoğunlugunu ve günlük kalori ihtiyacına kadar ölçüm yapabiliyocanım felixin dijital tartısı var bende, üst üste 10 kerede çıksam hep aynı kiloyu gösteriyor 3 senedir de kullanıyorum, tavsiye ederim çok iyi, senin tartı bozulmuş bence
aaa super fikirrr bak bu sekılde neyt8ın ne oldugu ortaya cıkar hemen uygulayacagmtsk edrm
evet canım, çok hoşuma gitti bu site
oğlum hasta yine okula gidemeyecek canım haklısın çok yazamadım buraya . ılaç yan-etki yaptı kusma mide bulantısı ilacı kestik uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?