- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.401
Canım denedim 8lt lik su vardı tarttım 8.1 geldi. 100 gr daha azım yuppiiiii:))
o 100 gram, darasının ağırlığı olmasın yani sonuç doğru olabilirr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o 100 gram, darasının ağırlığı olmasın yani sonuç doğru olabilirr
Aaaaa canim sende şurda sevinmişim azcik hemen bozuyorsun :)) biliyorum canım ama yazayim dedim genede kafayı siyircaz artik az kaldi:))
kendini salma diye dedim beeeeen
Kızlar... Yeşil çayım bitmek üzere yarın almayı düşünüyorum ama bi kaç değişik çeşit yaptırayım diyorum ne önerirsiniz? yalnız sallama olanlardan değil de aktardan yaprak olanlardan.
tam bende dara diyecektim hevesini kuşağında bırakmıyım dedim zaten arkadaşlar yazmış dara o daraaaa
benımde 5.1 geliyor
öğütülmüş yeşil kahve al yeşil çaydan daha iyi metabolizmayı hızlandırıyomuş. kiraz sapıda alabilirsin
tam bende dara diyecektim hevesini kuşağında bırakmıyım dedim zaten arkadaşlar yazmış dara o daraaaa
benımde 5.1 geliyor
Yani arkadaşlar sonuç olarak benim tarti doğru tartıyormuş:))
Yeşil kahvede yeni moda deneyen varmı aranızda? ?
Moda değil hep bilinen bişi kafein miktarı fazla diye daha fazla kilo verdiriyo. Ben kullandım 4 5 gün ama hep idrara çıkıyodum :) az aldığım için ben havanda dövdüm çok sert
canım günlük yenilenler nasıl ekleniyo ekleyemedim ben egzersizi felan
Günaydın kızlarrrr:)))Sabah ılık limonlu suyumu içtim sonra yürüyüşe bi saat yürüdüm 200 kalori yakmışım
Kahvaltı bir kâse müsli)
Hadi bakalım bugün güne güzel başladım.inşallah böyle devam eder.Sevinç ortağım sen neler yaptın
Günaydın benim biraz canım sıkkın, ben spor yaparken ve sonrasında karaciğerinde ağrı oluyordu kaynımda hepatit b taşıyıcı sı
Kendim internetten araştırdım ya hızlı kilo vermekten karaciğer yağlanması ya da bizde de hepatit b taşıyıcısıyız akşam psikolojim bozuldu sabah kan verdik sonuç cuma günü alcaz bugün biraz daha sakinim sabah klasik lıght kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içerim herkese sağlıklı günler diliyorum :) yarışta varım ama kendimi spor konusunda yoramıycam .
günaydın nerelerdesin canim girmiyorsun pek nasil gidiyor diyet?