- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.401
Canım denedim 8lt lik su vardı tarttım 8.1 geldi. 100 gr daha azım yuppiiiii:))
o 100 gram, darasının ağırlığı olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o 100 gram, darasının ağırlığı olmasınyani sonuç doğru olabilirr
![]()
Aaaaa canim sende şurda sevinmişim azcik hemen bozuyorsun :)) biliyorum canım ama yazayim dedim genede kafayı siyircaz artik az kaldi:))
kendini salma diye dedim beeeeen![]()
Kızlar... Yeşil çayım bitmek üzere yarın almayı düşünüyorum ama bi kaç değişik çeşit yaptırayım diyorum ne önerirsiniz? yalnız sallama olanlardan değil de aktardan yaprak olanlardan.![]()
tam bende dara diyecektim hevesini kuşağında bırakmıyım dedim zaten arkadaşlar yazmış dara o daraaaa
benımde 5.1 geliyor
öğütülmüş yeşil kahve al yeşil çaydan daha iyi metabolizmayı hızlandırıyomuş. kiraz sapıda alabilirsin![]()
tam bende dara diyecektim hevesini kuşağında bırakmıyım dedim zaten arkadaşlar yazmış dara o daraaaa
benımde 5.1 geliyor
Yani arkadaşlar sonuç olarak benim tarti doğru tartıyormuş:))
Yeşil kahvede yeni moda deneyen varmı aranızda? ?
Moda değil hep bilinen bişi kafein miktarı fazla diye daha fazla kilo verdiriyo. Ben kullandım 4 5 gün ama hep idrara çıkıyodum :) az aldığım için ben havanda dövdüm çok sert
canım günlük yenilenler nasıl ekleniyo ekleyemedim ben egzersizi felan
Günaydın kızlarrrr:)))Sabah ılık limonlu suyumu içtim sonra yürüyüşe bi saat yürüdüm 200 kalori yakmışım
Kahvaltı bir kâse müsli)
Hadi bakalım bugün güne güzel başladım.inşallah böyle devam eder.Sevinç ortağım sen neler yaptın![]()
Günaydın benim biraz canım sıkkın, ben spor yaparken ve sonrasında karaciğerinde ağrı oluyordu kaynımda hepatit b taşıyıcı sı
Kendim internetten araştırdım ya hızlı kilo vermekten karaciğer yağlanması ya da bizde de hepatit b taşıyıcısıyız akşam psikolojim bozuldu sabah kan verdik sonuç cuma günü alcaz bugün biraz daha sakinim sabah klasik lıght kahvaltımı yaptım. Birazdan yeşil çayımı içerim herkese sağlıklı günler diliyorum :) yarışta varım ama kendimi spor konusunda yoramıycam .
günaydın nerelerdesin canim girmiyorsun pek nasil gidiyor diyet?