- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.001
ye canım o kadar da sıkma kendini ama ölüçülü ye mesela dün kayınvaldemde herkes tabak tabak makarna yedi ben haslanınca ıcınden 2 kasık koydum tabagıma daha sonra yagladılar kendılerının kini boylece bende yagsız yedım hemde az yedım.
Bir de benim evde kepekli makarnam var o da harıka oluyor yapıp sonra yerken zeytın yagı dokuyorum azcık .ıspanak baya yersın boylece makarnaya mıdende yer kalmamıs olur az yersın :) ama ye cunku ınsanın ıcınde kalınca dıyetı bıraktıgı an bırden saldırıyor valla ben oyle oluyorum mesela baklava ve yas pasta ıcın ölüyorum şu an ama hıc yemıyorumallah sonumu hayretsin :)
ben o çikolatadan önce minik bir parça alırım.sonra hepsini yerim o yüzden yiyemiyorum.
ben o çikolatadan önce minik bir parça alırım.sonra hepsini yerim o yüzden yiyemiyorum.
Kızlar dün bir film izliyordum bir kadın nasıl bir fiziği vardı zayıf incecikti öyle İmren ki ne var bu kadar alcak kilo dedim kendime çok sinirlendim inanin yeniden fotolara bakıp ne haldeymisim diyorum ki daha 10 kilom var verilecek . .herkes zayif boğazından kesiyor çeşit çeşit giyiyor ayy alışveriş etmek bile istemiyordum her alış veriste sinir yumağı olup eşimle kavga ediyordum strese giriyordum hiç birşey olmuyor diye istediğimi değil olanı almak zorunda kaliyordum. Bu yaz incecik olcam koydum kafama unuturum kaçamak yaparım aman yardım edin motive edin beni kızlar
Canım bitki çayı ve bol suyla bu günü bitirirsen süper olur.Selam kızlar
Ben bu ara çok yemeğe başladım daha doğrusu doymuyorum sanırım can sıkıntısından. ..
Menumu yazayım
Kahvaltı erken yaptım 7 de bir dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin 1 cay kaşığı çilek reçeli şekersiz sütlü nescafe
Limonlu sıcak su
Ara bir elma yarım bardaksüt
Öğlen bir dilim ekmekle küçük karniyarik yoğurt
Ara sadece çay
Akşam ızgara tavuk
5 yemek kasiğı bulgur pilavi yoğurt(pilavi çok kaçırdım)
Şimdilik bu kadar ...(daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim:))
Akşam yemekten sonra acıkınca ne yapıyosunuz :) bana atıştırmalık bişiler söylermisiniz
Akşam yemekten sonra acıkınca ne yapıyosunuz :) bana atıştırmalık bişiler söylermisiniz
Beyaz leblebi,corn flakes ya da spcial k tavsiye ederim.
Bence 7 den sonra hiç bişey yemesen daha iyi olur, ben yemiyorum valla diğer kızlar da öyle biliyorum ,belki 1 tane meyva yiyen vardır :)))
Bence 7 den sonra hiç bişey yemesen daha iyi olur, ben yemiyorum valla diğer kızlar da öyle biliyorum ,belki 1 tane meyva yiyen vardır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?