- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.961
Sabah aç karnına veya yemeklerden 1 saat kadar sonra SPOR yapmanız daha fazla yağ yaktırIYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah aç karnına veya yemeklerden 1 saat kadar sonra SPOR yapmanız daha fazla yağ yaktırIYOR
Sonuçlar da çok güzel çıkar inş. Bu zor günler geride kalmış olur inş canım çok çok geçmiş olsun..
Yaptığınız kalorisi düşük yemekleri bizimle paylaşın kızlar.kalorisi düşük doyurucu ve sağlıklı beslenelim.
Jemi ve ilkay80 sizi bekliyorum
melike bugün benden hayır yok,hastayım.bütünvücudum kırılıyor,spor yapamadım.menüme gelince: Sabah:küçük bir tost,salatalık,3 zeytın,çay ara:1 paket eti form öğlen:1 kase yoğurt çorbası,karnıbahar,1dilim ekmek ara:beyaz leblebi,1 elma, muz akşam:öğlenle aynı ,1portakal ,1mandalin. Meyveyi biraz fazla yedim,kendimi toplamak için.umarım düzelirimde spora devam ederim
kızlar süper bi video buldum. 15 dk lık... Ama emin olun gün boyu spor yapmış gibi ter atıyo olacaksınız.
Karnımda kasılma geçmedi halen
http://www.youtube.com/watch?v=_xj-hkpjzno kızlar bu videonun linki... Pazara bomba gibi geleceğim belli oldu
slm kızlar bebişim hasta onun için spor yapamıyorum 2 gündür
Slm kızlar bebişim hasta onun için spor yapamıyorum 2 gündür
Slm kızlar bebişim hasta onun için spor yapamıyorum 2 gündür
ben de varım. 10 kilo vermek istiyorum. Size katılabilir miyim?