- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.981
tamam olur :) ben yine yedıklerımı yaptıklarımı paylasırım , pazar listeye eklersiniz. ne kadar oldu siz baslayalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım ..Slm kızlar bebişim hasta onun için spor yapamıyorum 2 gündür
ıspanak ve spagetti yapacağım akşama.sossuz yiyeceğim.ekmek yemeyeceğim.zaten akşam yemeğini 5te yiyorum. Yemesem mi bilemedimkarar veremiyorum sizce sossuz ekmek yerine spagetti makarna yenirmi:44::44::44::44:
ıspanak ve spagetti yapacağım akşama.sossuz yiyeceğim.ekmek yemeyeceğim.zaten akşam yemeğini 5te yiyorum. Yemesem mi bilemedimkarar veremiyorum sizce sossuz ekmek yerine spagetti makarna yenirmi:44::44::44::44:
geçmiş olsun tatlım.rabbim en yakın zamanda şifa versin
geçmiş olsun canım
sabah ;
1 kase yogurt
sekersiz cay
yarım litre su
ara;
1 avuc beyaz leblebi
nescafe
öğle;
yarım mercımek corbası
2 kasık patates puresi- ustune biraz et sote
marul salatası
2 top brokoli
1 bardak ayran
bu akşam evdeyim sadece yogurt yemeyi durunuyorum inş.
porsıyonların küçük olduğu için güzel menü Yemeği yerken fazla kaçırmamak en güzeli midede küçülüyo belli bi zaman sonra daha kolay doğduğunu hissediyo insan
geçen gun melikenin gönderdiği linklerden birinde ayca kayaydı sanırım onun konuşması dikkatimi çekti o yuzden cesıtlılığı artırıp mıdeyı sısırmeden cok asırı doydum hıssı vermeye calısıyorum kendıme canım. Herseyden az az yersenız ayy ne cok yedım ne doydum dıyormus ınsan beynı o yuzden cabuk da acıkmıyormus.ve kendını psikolojık olarak cok yedım diye sartlıyormus. Artık herseyden 1-2 catal alarak yetınmeyı ogrenıyorum sanırım ama mesela yemekte tatlı yas pasta vardı ıcımde n onu ne kadar arzulasam da 1 catal bıle almadım hıcc tepsıme almadım bıle aman neme lazım sonra 1 catal 1 catal dıye koca dılımı bıtırmeyeyım bu hafta kararlıyım 1 kılo gıdecek ıns artık 64-65 ı gormek ıstıyorum cakıldım kaldım 68 lı kılolara.
Kaçak fıstıklarımız var zeyneptb yok.sınıföğrtmeni27 yok.daha aklıma gelmeyen bir sürü arkadaşımız arazi sanırım ceza olayı pek açmadı.tekrar gelirlerse önümüzdeki hafta yerleri hazır hepsinin.
tamam olur :) ben yine yedıklerımı yaptıklarımı paylasırım , pazar listeye eklersiniz. Ne kadar oldu siz baslayalı
1.5ay oldu
Sabah aç karnına veya yemeklerden 1 saat kadar sonra SPOR yapmanız daha fazla yağ yaktırIYOR
1.5ay oldu
ara öğünlerde %70 kakaolu bitter çikolata yemekte yağ birikmeyi önlüyomuş :)
canim sizi girip takip ediyorumda ben kendimi bir turlu toplayamadim. Diyetten sıkıldım. Ama toparlanip araniza en kisa surede döneceğim.