- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.781
arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum...kilom 63. boy 165 civarı...hedefim 56...kendimi elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum fakat yinede veremiyorum...özellikle o arkadaş gezmeleri mahvediyor beni....birbirimize destek olalım ne olur....
Melike şu senin mağazaları gezip hırs yapma konusu bugün bende de işe yaradı.Aslında normalde 42 giyiyordum bugün 40 beden bi pardesü denedim ve cuk diye oturdu valla çok mutlu oldum Ama begendigim modelin 38 bedeni vardı onu da giydim tabi düğmeler açık kaldı)Olsun yine de moral bozmak yok! tabi daha da hırslandım böyle olunca [/QUOTE
bende bir markanin 42 beden pardesusunu giyiyorum bugun 40 beden ayni markadan pardesu siparisi verdim olacakmi sabirsizlaniyorum
Kızlar hergün mü tartılıyorsunuz yoksa haftada bir günmü
ben hergün tartiliyorum elimde degil denedim olmadi:))
benimde takıntım var her gün sabah tartıdayım.ama acaba hangisi doğru:44:
Kızlar hergün mü tartılıyorsunuz yoksa haftada bir günmü
Arkadaşlar zumbayı yapmayınca kilo verme hızım düştü hayır saatlerce gezerek yürüyorum.artık bırakmam sabit bir saat ayarlayacağım.zumbasız zayıflayamayacağım gibi gelmeye başladı.vücudum alıştımı ne anlamadım.
evet canim maalesef spora alışıyor vücut bende bu hafta hic yapmadim hastanedede hep hareketsiziz o yuzden cok yavas gidiyor bu hafta ceza beni bekliyor
Günaydın:))Sabah ılık limonlu suyumu içtim Ordan yürüyüşe 50 dk yürüdüm.Bende genelde tartı için pazar gününü bekliyorum.Ama bazen biraz kaçırdığımı düşündüğüm zaman çıkıyorum tartıya.Bu hafta hiç çıkmadım ama çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?