- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.761
arkadaşlar kurallar hakkındaki yorumlarınızı bekiyorum
1)vermek istenen kilo 1 ve 3 kilo aralığında olacak
2)pazar günü en geç saat 16 da kilo bildirimi yapmayan o hafta bizimle olmayacak.(olağan dışı durumu olan arkadaşımız 1 gün önce özel msj atacak yada saat akşam 21 e kadar kilosunu bana özel msjla atacak o saatte tablo yayınlanacak)
3)hafta içi bende varım diyen arkadaşlarımız bizi takip edecek ama o hafta bizimle yarışmayacak pazar günü aramıza katılacak.
4)pazar günü kilo bildirimi yaparken şu kiloyla bu haftaya başladım şu kadar iddea ettim ve şu kadar verdim diyerek açık bir şekilde yazılacak.
5)tablo yapılacak en çok kilo verenden en az verene doğru gidecek.kaçıncı olduğumuz bilinecek
6)ceza alanlar ayrı bir tabloda az dan çoğa gidecek
7)topiğimize sahip çıkacağız son dönemde 2. sayfaya düşmeye başladık.arada bir girip yazı yazacağız.
8)ceza alan arkadaşlar akşam saat 21 e kadar ogün yaptıkları ceza sporunu yaptıklarını bildirecek ek olarak akşama kadar yediklerini yazacak yazmayan arkadaşlar önce uyarılacak devam ederse topiğimizden uzaklaşacaklar.
9)arkadaşlar topiğimizi yükseltmek için cevap verceğiz soru soracağız ve beğeni yapacağız.
10)bu kilolar ya gidecek ya gidecek :)
:126:
1) pazar günü bildirimleri, topiğe mi yapılacak yoksa özel mesajla size mi?
2) menümüzü her gün topikte paylaşacak mıyız?
3) ceza alırsak, cezayı hemen o gün mü yapmamız gerek, yoksa o hafta içerisinde mi? (ben sporu sadece spor salonunda yapabileceğim, o yüzden ceza alırsam aldığım gün değil, spora gittiğim gün ekstra yapabilirim programımın dışında)
benim aklıma takılanlar bunlar
pazar günü saat 16 ya kadar topikte yayınlayacaksınız kilolarınızı.ceza alanlar menüsünü burada paylaşmak zorunda ayrıyetten isteyenlerde yazabilecek.ceza alınca önümüzdeki hafta hergün aldığınız miktar kadar spor yapacaksınız.spor salonuna gitmediğiniz gün yürüyüş yapabilirsiniz yada vereceğim dediğiniz kiloyu verirsiniz böyle bir problem kalmaz.
1,5 kilo tamami kilo degil aslinda onceleri yemeyip bianda cok yediginde vucut suyun bir kismini da tutuyor o gunGünaydın arkadaşlar pazardan beri spor yapamiyorum aslında birşey de yiyemiyordum ama olmuyor dün akşam bir yedim hepsinin acısını çıkarttım sanki şu an canım çok sıkkın bir günde tartida 1.5 kilo fazla geldim maalesef sporsuz olmuyor ve düzensiz beslenmeyle kilo verilmiyor bu hafta hedefime ulasmak çok zor ama pes etmiyorum zorlayacagim kendimi...
Bu arada dün 88.1 dim bugün 89.6 geldim(
evet dundu bugun gidebildim amaCanım çok sağol inşallah daha iyi olacak dün diyetisyene gidebildin mi
bende merak ediyorum aslinda mantigim ise yarar diyor ama bilmiyorum cevabikızlar:)))Bi konu da fikrinizi almak istiyorum kullanan ya da daha önce araştıran var mı acaba.Şu sauna eşofmanları hakkında bi bilginiz var mı?Artık sabahları yürüyüşe başladım ya, zayıflamaya daha mı çok etkisi olur acaba?Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
2)pazar günü en geç saat 16 da kilo bildirimi yapmayan o hafta bizimle olmayacak.(olağan dışı durumu olan arkadaşımız 1 gün önce özel msj atacak yada saat akşam 21 e kadar kilosunu bana özel msjla atacak o saatte tablo yayınlanacak)
3)hafta içi bende varım diyen arkadaşlarımız bizi takip edecek ama o hafta bizimle yarışmayacak pazar günü aramıza katılacak.
4)pazar günü kilo bildirimi yaparken şu kiloyla bu haftaya başladım şu kadar iddea ettim ve şu kadar verdim diyerek açık bir şekilde yazılacak.
5)tablo yapılacak en çok kilo verenden en az verene doğru gidecek.kaçıncı olduğumuz bilinecek
7)topiğimize sahip çıkacağız son dönemde 2. sayfaya düşmeye başladık.arada bir girip yazı yazacağız.
8)ceza alan arkadaşlar akşam saat 21 e kadar ogün yaptıkları ceza sporunu yaptıklarını bildirecek ek olarak akşama kadar yediklerini yazacak yazmayan arkadaşlar önce uyarılacak devam ederse topiğimizden uzaklaşacaklar.
9)arkadaşlar topiğimizi yükseltmek için cevap verceğiz soru soracağız ve beğeni yapacağız.
kızlar:)))bi konu da fikrinizi almak istiyorum kullanan ya da daha önce araştıran var mı acaba.şu sauna eşofmanları hakkında bi bilginiz var mı?artık sabahları yürüyüşe başladım ya, zayıflamaya daha mı çok etkisi olur acaba?lütfen yorumlarınızı bekliyorum
bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 ad. üçgen peynir, 2 zeytin, 1 çay bardağı şekersiz çay
Ara: 1 kupa neskafe, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
Öğlen: 1 kepçe yayla çorbası, 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği (patateslerini yemedim), 4 y. k. yoğurt, yarım porsiyon salata, 2 dilim tahıllı ekmek
Ara: 1 adet galeta, 1 çay bardağı şekersiz çay
Akşam: 1 kase ezogelin çorbası, 5 y.k. taze fasulye, 2 y. k. makarna
saat 8'de bir elma yiyeceğim, saat 10'da yeşil çay içeceğim
Bende mağazaları dolaştım S M bedenlerden oluşan bir iki bişey aldım çok mutluyum daha çokk şey almak istiyorum birazdaha kilo veriyim diye bekliyorum ( elim ilk önce L XL gidiyor 4 beden de alıp giriyorum kabine) inşallah hepîmiz zayıflayıp çıtır oluruz:)))) bugün spor yapamıycam galîba bacaklarım ağrıdı dolaşmaktan . Ama dışarıdayken hiç birşey yemedim eve gelip salata ve ızgara tavuk yedim sizlerde çıkın dolaşın kendinizî daha iyi tutarsınız arkadaşlara katılıyorum:)
evet dundu bugun gidebildim ama
1.5 kg vermisim bu 2 haftada daha cok azmettim insallah
senin ne zamandi
melikede baslamisti onun
Annen nasıl oldu?Çok geçmiş olsun.Benimde yarın aslında ama annemin yanında olacağım pazartesi gidecek gibiyim gidecek yüzüm yok zaten üç gün çok dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?