- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.721
Kızlar sabah kahvaltıda degisiklik yaptım 1 kase yogurda yulaf koydum 1 elmayı minik minik doğrayıp azcık da tarcın sepeledim süper oldu denemenizi öneririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Allah şifalar versin :)
Günaydın:)))) Sabah kalkınca bi bardak ılık limonlu su ve ardından yürüyüş 45 dklık yürüyüşten sonra eve geldim.Şu an kahvaltı hazır eşim ve oğlumun uyanmasını bekliyorum.
Bu arada ilkaycım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir anneciğin.
günaydın.geçmiş olsun nasıl çıktı canım sonuçlar.
Günaydın kızlar en çok kilo veren birinci olsun , ben 1 kilo vericem diyip kilo veren ceza almasın ne dersiniz?? Kilo veremiyen cezasını çeker :) benim fikrim böyle sizler ne düşünüyorsunuz ?
en sevmediğim şey mekik çekmek onuda yapmam lazım bel hattım kayboldu bana mekiği sevdiricek bişeyler söyleyin
karın kaslarının yandığını hissetmek mekik yerine plates yapabilirsin ebru şallının göbek eritme videoları var "yanıyorsa yağların eriyordur devam" diyor insan motive oluyor resmen
Bende arada selulit savar i yapıyorum çok güzel hareketler bacaklar taş gibi oluyor.karın kaslarının yandığını hissetmek mekik yerine plates yapabilirsin ebru şallının göbek eritme videoları var "yanıyorsa yağların eriyordur devam" diyor insan motive oluyor resmen
bende arada selulit savar i yapıyorum çok güzel hareketler bacaklar taş gibi oluyor.
Araya girmiş gibi oluyorum ama ben kendi çabalarımla 2 ay gibi bi sürede 10 kilo verdim.Bu aralar biraz boşladım.Bu sebeple yol arkadaşları arıyorumm((((
hoşgeldin canım.araya girmiş gibi oluyorum ama ben kendi çabalarımla 2 ay gibi bi sürede 10 kilo verdim.bu aralar biraz boşladım.bu sebeple yol arkadaşları arıyorumm((((
slm kızlar, diyete tam gaz devam ama spor yapamıyacağım heralde oğluşum hasta, hiç ağlamayan çocuk ağlama krizlerine giriyor, ağlamayıda bilmiyor yoruyor kendini, inşallah gececek, izinliyim, uyuyor oğlum.
şu birincilik olayına geleyim, geçen hafta ilkkez çok kilo verdim birinci olmayı umuyordum ama durum değişti, ne kadersizim, bende haftanın birincisi olması tataftarıyım, gerçekten o iki tebrik bile beni motive edecekti, yada birinci olan arkadaşı tebrik etmekte iyi geliyor insana
arkadaşım hoşgeldin, burda herkez kendi çabasıyla bişeyler yapıyor, amacımız motive etmek birbirimizi, gün içinde yediklerini musait olduğunda yazarsın, pazarda tartılınca kilonu ve gelecek pazara kadar vermek istediğin kiloyu yazacaksın, veremediğin her 100 gr kilo için ceza var geçmişi biraz okursan anlarsın, umarım biz sana sende bize ydalı olursun
hoşgeldin canım.
hoşbulduk:))teşekkür ederim.bende sizi takip ederek zayıflicam inşşşşşş:))))