Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aptallık değil....bu insanlık.....
Açıkcası bende ne olduğunu anlamıyorum... KK da çok sevdiğim insanlar var.
Bazılarının canı sıkkınsa, üzgünse üzülüyorum... Bazılarının iyi haberini alıp mutlu oluyorum. Birkaç kişi ile özelde de görüşüyorum. . Sorunlarımı anlattıklarım da var, anlatmıyor olsam dahi gerekirse anlatacaklarımda var....Ama kk daki kimse beni bu şekilde yıkamaz.
Geçen ay, aynı beşikte uyuduğum, ilkokul, ortaokul, okul öncesi, lise dahil hiç ayrılmadığım,gecenin 2 si 3 ü demeden aradığım, eşiyle tartıştığında sabahın 4 ünde gelen telefondan hemen sonra kapısına koştuğum canımı hayatımdan çıkardım....Öyleki başkalarının dostluklarını küçümsememe neden olan bir dostluktu...
Neden anlattığıma gelince gerçekte bile bunlar yaşanırken, sanal ortamda hiç hayal kırıklığı yaşanmayacağını düşünmek şaşırtıcı aslına bakarsan Bety...
Bu sebeple temkinli olmak ve hemen prim vermemek gerekiyor.
( Geçen hafta itirafta bulunan arkadaşa hemen kucak açılmasının sonucunu gördük...)
T
Açıkcası bende ne olduğunu anlamıyorum... KK da çok sevdiğim insanlar var.
Bazılarının canı sıkkınsa, üzgünse üzülüyorum... Bazılarının iyi haberini alıp mutlu oluyorum. Birkaç kişi ile özelde de görüşüyorum. . Sorunlarımı anlattıklarım da var, anlatmıyor olsam dahi gerekirse anlatacaklarımda var....Ama kk daki kimse beni bu şekilde yıkamaz.
Geçen ay, aynı beşikte uyuduğum, ilkokul, ortaokul, okul öncesi, lise dahil hiç ayrılmadığım,gecenin 2 si 3 ü demeden aradığım, eşiyle tartıştığında sabahın 4 ünde gelen telefondan hemen sonra kapısına koştuğum canımı hayatımdan çıkardım....Öyleki başkalarının dostluklarını küçümsememe neden olan bir dostluktu...
Neden anlattığıma gelince gerçekte bile bunlar yaşanırken, sanal ortamda hiç hayal kırıklığı yaşanmayacağını düşünmek şaşırtıcı aslına bakarsan Bety...
Bu sebeple temkinli olmak ve hemen prim vermemek gerekiyor.
( Geçen hafta itirafta bulunan arkadaşa hemen kucak açılmasının sonucunu gördük...)
T
eloşum...canım...haklısın...tabiki haklısın...hayal kırıklığı olabilir...
takıldığım şu...benim hayal kırıklığı yaşadığım insanlar için hep uyarılmışımdır...ben dikkat etmemişimdir...iyidir demişimdir...sonra görmüşümdür ki bu çok azdır...
burda ben uyarmaya kalksam belki de bana inanmazlar...bu yüzden bu kadar inanamadım anladın mı...
takıldığım şu...benim hayal kırıklığı yaşadığım insanlar için hep uyarılmışımdır...ben dikkat etmemişimdir...iyidir demişimdir...sonra görmüşümdür ki bu çok azdır...
burda ben uyarmaya kalksam belki de bana inanmazlar...bu yüzden bu kadar inanamadım anladın mı...
off o kadar cok sınırlendım kı sımdı
senın gıbı ınsan canlısı tatlı bı ınsanı nasıl uzuluylar yhaa
hemde dost dedıklerınnn
Allah ın dan bulsunlar ınnss
Rabbımın adaletı o kadar guzel kı ablamm
Vicdanları nasıl rahat ben anlamıyorumm
her derdım var dıyenın derını dınleyıp
kendı derdınmıs gıbı benımseyıp care bulmaya calısmak ne zaman kotu bısey oldu yha
ben artık bu dunyayı anlamıyorumm
ınsan artık kımseye yardım etmek ıstemeyoo
kımseye halını hatrını sormak ıstemıyoo
hep bı dertlerı var
dunya halı tabı olabılır ama karsındakı de ınsan onun da derdı olabılır dımı
bunu dusunebılen derdını sorabılen ınsan yok denecek kadar az
sen uzme tatlı canını senın oyle guzel bı yuregın var kıı
Allah herkese boylesını nasıp etmezz
hele senı uzenlere hıc ama hıc nasıp etmesın
takıldığım şu...benim hayal kırıklığı yaşadığım insanlar için hep uyarılmışımdır...ben dikkat etmemişimdir...iyidir demişimdir...sonra görmüşümdür gerçek yüzlerini...ki bu çok azdır...
burda ben uyarmaya kalksam belki de bana inanmaz kimse...bu yüzden bu kadar inanamadım anladın mı...
Seni uyarmayı ben de istemiştim aslında....O malum şahısla ilgili ama haddim olmadığını düşünerek vazgeçmiştim. Ama benim bahsettiğim kişi şu anki konunun sebebi olan kişi değil. Zaten kim olduğunuda bilmiyorum. Yorumlardan, tarzından bir insanın ne olduğu aşağı yukarı anlaşılıyor aslında. İstesem okadar çok isim verebilirim ki asla muhatap olmayacağım kişiler listesi diye. Onların kendi fikirleri olduğuna bile inanmıyorum.
Uzak duruyorum zaten...
Eğer kendini çok güzel saklamışsa, okadar iyi oyanmışsa ona yapacak brişey yok.
İllaki bir yerden falso verecektir, - Ki vermişde işte, vermişki anlamışsınız...
Bukadar üzülmemek gerek yinede, değer mi diye düşünmeli önce...
İnşallah birdaha yaşamazsınız....Şeniz
Şahsen henüz hiç kimseye o kadar yakınlaşmadım, zaten üyeliğim da daha çok yeni sayılır.
Ama daha önceki tecrübelerime istinaden yakınlaşmak isteyeceğimi de sanmıyorum.
Giriyorum, okuyorum, aklımın yettiğince fikir veriyorum, yeri geliyor soruyorum ama o kadar.
Özelden görüşme kısmına hiç girmiyorum.
Ve zannediyorum bir daha üzülmemek adına hep de bu düzeyde kalacak.