saol katecim,henüz 95 almak gibi bir lütufla karşılaşmadım ben:tomato::)valla aldığım bütün sınavlar alttan gülüm:roflol::roflol:Tatlım allah yardımcın olsun ya o stresi bilirim bende ama üniversiteyi kazandıktan sonra gerisi nasıl olsa bitireceksin ama alttan ders bırakmamaya çalış.Mutlaka zorlu hocalarda vardır bizdede vardı bitane ama onun dersinden 95 le geçmiştim. kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:allah razı olsun canım benim...zaten 2 hafata sonra yanına gidiyorum kısmetse:asigim:hayirlisi olsun insallah canim allah basarilarini arttirsin ,rabbim nisanlina kavustursun en yakin zamanda insallah hayirlisi ile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
pek bi ferahmis pek bi sicacikmis bende celdümmmmmmmmmmm
hosceldümmü???
cola alabilirmiyim tatlim cok susadimda:)
hayirli olsun topicigin
öncelikle hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Soğusun ikram edicem tatlım az daha sabır. yerimseniben
amin tatlım bu arada benim annemde 44 yaşında çok erken evlenmiş 15 yaşında evlenmiş 16 yaşında beni doğurmuş.Çok zorluklar çekmiş anneciğim.
alkisalkisalkisevvet evvet isteriz isteriz tarifini isterizalkisalkisalkis
saol katecim,henüz 95 almak gibi bir lütufla karşılaşmadım ben:tomato::)valla aldığım bütün sınavlar alttan gülüm:roflol::roflol:
:Saruboceq:allah razı olsun canım benim...zaten 2 hafata sonra yanına gidiyorum kısmetse:asigim:
kanka sıvış yanıma,rakip topicleri dolaşıyom çaktırmakaydirigubbakcemile3hoşgeldin kuzucum,az önce taç ekledim senin topiğe hehe:CüvCüv:
Hoş geldiniz ne istersiniz hanımlar çay kahve meyve suyu kola?kaydirigubbakcemile5
:teselli:kurban olurum annecigine:tesellipuyorumnanaktan
tamam tatlım tarifi veriyorum.ama önce bi tadına baksaydınız.
1 paket margarin
2 yumurta (sarısı içine,akları üstüne)
1paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
1,5 bardak iri çekilmiş fındık
ben bi gasos alıyım:jeyyar:
tamam tatlım tarifi veriyorum.ama önce bi tadına baksaydınız.
1 paket margarin
2 yumurta (sarısı içine,akları üstüne)
1paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
1,5 bardak iri çekilmiş fındık
Teras kafe varmıs
Onu arıyorum da
Nereden gıdebılırım acaba?
amin tatlım bu arada benim annemde 44 yaşında çok erken evlenmiş 15 yaşında evlenmiş 16 yaşında beni doğurmuş.Çok zorluklar çekmiş anneciğim.
hımm bu cafeye ilk defa geliyorum menüyü görebilirmiyim
tam ortasındasın tatlım hoşgeldin a.s.
ben bi gasos alıyım:jeyyar:
Hoş geldin kıss bak gazoz bakanı burda ona göre çaktırmadan vereyim sana masanın altından yerimseniben
Hoşgeldin tatlım a.s.
sadece çay kurabiye gazoz,kola,limonata var bacım.
Aaaaa demek bana ıkı topık otede yanlıs tarıf verdıler :1shok:
E hosbuldum o zamannn a.s.
Ben soyle soguk bıseyler alıyım
içim yanıyoooo