Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

saol katecim,henüz 95 almak gibi bir lütufla karşılaşmadım ben:tomato::)valla aldığım bütün sınavlar alttan gülüm:roflol::roflol:
hayirlisi olsun insallah canim allah basarilarini arttirsin ,rabbim nisanlina kavustursun en yakin zamanda insallah hayirlisi ile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq:allah razı olsun canım benim...zaten 2 hafata sonra yanına gidiyorum kısmetse:asigim:
pek bi ferahmis pek bi sicacikmis bende celdümmmmmmmmmmm
hosceldümmü???
cola alabilirmiyim tatlim cok susadimda:)

hayirli olsun topicigin

kanka sıvış yanıma,rakip topicleri dolaşıyom çaktırmakaydirigubbakcemile3hoşgeldin kuzucum,az önce taç ekledim senin topiğe hehe:CüvCüv:

alkisalkisalkisevvet evvet isteriz isteriz tarifini isterizalkisalkisalkis

tamam tatlım tarifi veriyorum.ama önce bi tadına baksaydınız.

1 paket margarin
2 yumurta (sarısı içine,akları üstüne)
1paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
1,5 bardak iri çekilmiş fındık

tacini gördüm kacirirmiyim hic gülü gülü tak cimcimemopuyorumnanaktan
bende daldan dala toopicigin biri senin biri benim dolanip duruyorum:roflol:
seviyorum herkezi topicikleri ve konulari kimsedende ayrilamiyorumopuyorumnanaktan

1 paket margarin
1paket kabartma tozu
alabildiği kadar un

kiz cabuk yemek topigine ac bunu tarif yalnislikla birinin eline gecer yapar ben yaptim diyede satar:mymeka:cabuk diyom ben bayildim tadina bakmadan yazacam bi kenara ama mutlaka yemek bölümüne koy lüffenopuyorumnanaktan

1 paket margarin
1paket kabartma tozu
alabildiği kadar un

Ben de aldım tarifi mutlaka deniyecemmsengözlerimebaksanab

amin tatlım bu arada benim annemde 44 yaşında çok erken evlenmiş 15 yaşında evlenmiş 16 yaşında beni doğurmuş.Çok zorluklar çekmiş anneciğim.

cok kücük evlenmis kurban olurum allah uzun ömürler versin annecigine hepinizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…