Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

Canım varlığın yeter tatlım.Bu arada sıkı bir beşiktaş aşığısın galiba yerimseniben

sende biraz tanıtırmısın tatlım kendini opuyorumnanaktan
evet kate beşiktaşlıyım övünmek gibi olsun:lepi:
rakip topicten tanıyosun sanırım:roflol:
öğrenciyim,finallerim başlıyo çarşamba günü:bbo:
nişanlım askerde onu beklerken kk da oyalanıyorum işte:icecream:
başka sorunuzbuyrunnnnnnnnn
ayrıca teşekkür ederim canım:)

Tatlım allah yardımcın olsun ya o stresi bilirim bende ama üniversiteyi kazandıktan sonra gerisi nasıl olsa bitireceksin ama alttan ders bırakmamaya çalış.Mutlaka zorlu hocalarda vardır bizdede vardı bitane ama onun dersinden 95 le geçmiştim. kaydirigubbakcemile3

hayirlisi olsun insallah canim allah basarilarini arttirsin ,rabbim nisanlina kavustursun en yakin zamanda insallah hayirlisi ile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pek bi ferahmis pek bi sicacikmis bende celdümmmmmmmmmmm
hosceldümmü???
cola alabilirmiyim tatlim cok susadimda:)

hayirli olsun topicigin

benim kizim canim sagolasin sende büyütürsün insallah hayirlisi ile anlamiyor insan nasil büyüdüklerini zaman cabuk geciyor inan

Canım ben aylardır o resimdekini sen sanıyodum

Bende 1 tane yavrum var

şimdilik ev hanımlığı yapıyorum 2010 yılında hem çalışıcam hemde

ev hanımlığı yapıcam Allah nasip ederse.

Son düzenleme:

hayirlisi ile insallah allah yavrucuguna uzun ömürler versin sizlere bagislasin ,ben istanbulda büyüdüm fatihte ordan evlendim annemler ben 6 yasindayken istanbula gitmisler ,sonradan yeniden izmire döndüler

hayirlisi ile insallah allah yavrucuguna uzun ömürler versin sizlere bagislasin ,ben istanbulda büyüdüm fatihte ordan evlendim annemler ben 6 yasindayken istanbula gitmisler ,sonradan yeniden izmire döndüler

amin tatlım bu arada .Çok zorluklar çekmiş anneciğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…