Bitoşum senin avatardaki sen değilmisin?Maaşallah canım ya ne güzel sende büyütmüşsün evlatlarını
benim kizim canim sagolasin sende büyütürsün insallah hayirlisi ile anlamiyor insan nasil büyüdüklerini zaman cabuk geciyor inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitoşum senin avatardaki sen değilmisin?Maaşallah canım ya ne güzel sende büyütmüşsün evlatlarını
evet kate beşiktaşlıyım övünmek gibi olsun:lepi:Canım varlığın yeter tatlım.Bu arada sıkı bir beşiktaş aşığısın galiba yerimseniben
sende biraz tanıtırmısın tatlım kendini opuyorumnanaktan
evet kate beşiktaşlıyım övünmek gibi olsun:lepi:
rakip topicten tanıyosun sanırım:roflol:
öğrenciyim,finallerim başlıyo çarşamba günü:bbo:
nişanlım askerde onu beklerken kk da oyalanıyorum işte:icecream:
başka sorunuzbuyrunnnnnnnnn
evet kate beşiktaşlıyım övünmek gibi olsun:lepi:
rakip topicten tanıyosun sanırım:roflol:
öğrenciyim,finallerim başlıyo çarşamba günü:bbo:
nişanlım askerde onu beklerken kk da oyalanıyorum işte:icecream:
başka sorunuzbuyrunnnnnnnnn
ayrıca teşekkür ederim canım:)
benim kizim canim sagolasin sende büyütürsün insallah hayirlisi ile anlamiyor insan nasil büyüdüklerini zaman cabuk geciyor inan
pek bi ferahmis pek bi sicacikmis bende celdümmmmmmmmmmm
hosceldümmü???
cola alabilirmiyim tatlim cok susadimda:)
hayirli olsun topicigin
gercekten cok mutluluk verici hayirlisi olsun allah basarilar versin cok özlenir evlat[/QUOT
Amin :Saruboceq:çok özleniyor az kaldı gelmesine
Hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah tatlım.Bende 7 senedir ailemden ayrıyım istanbul geliniyim.Ama telefonlar sağolsun her gün görüşüyorum annemle.
Amin canım :Saruboceq: 22 yıldır bende ayrıyım onlardan telde görüşüyorum sık sık gidip gelmeye çalışıyorum işte
HOŞGELDİİİN İNCİM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buyur tatlım
Canım ben aylardır o resimdekini sen sanıyodum
Bende 28 yaşındayım 1 tane yavrum var istanbulda oturuyorum
şimdilik ev hanımlığı yapıyorum 2010 yılında hem çalışıcam hemde
ev hanımlığı yapıcam Allah nasip ederse.
fırından yeni çıkardım bu kurabiyeleri soğusun ikram edicem hepinize
gercekten cok mutluluk verici hayirlisi olsun allah basarilar versin cok özlenir evlat[/QUOT
Amin :Saruboceq:çok özleniyor az kaldı gelmesine
Amin canım :Saruboceq: 22 yıldır bende ayrıyım onlardan telde görüşüyorum sık sık gidip gelmeye çalışıyorum işte
Hasretlik zor oluyo ama gittiğinde kavuşma sevinci de bambaşka bir duygu. :asigim:
cok güzel görünüyorlar valla tarifinide verirsen yaparim yarin olurmu acabacokacimcoook
cok güzel görünüyorlar valla tarifinide verirsen yaparim yarin olurmu acabacokacimcoook
hayirlisi ile insallah allah yavrucuguna uzun ömürler versin sizlere bagislasin ,ben istanbulda büyüdüm fatihte ordan evlendim annemler ben 6 yasindayken istanbula gitmisler ,sonradan yeniden izmire döndüler
Immmmm kurabiyelerin kokusunu aldım geldimmmm
Ben de istiyorummcokacimcoook