Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

cok kücük evlenmis kurban olurum allah uzun ömürler versin annecigine hepinizeopuyorumnanaktan

amin tatlım düşünsene babam askerde olduğu için süt bile çok zor alıyomuş o da su ile karıştırarak veriyomuş.Ama çok şükür diğer kardeşlerimi 4*4 lük büyütmüş.

Hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan

o zaman ben bi gazoz alayım bu akşam gece uzun:jeyyar:

:1shok:gazoz isteyen isteyene gazozcu güzeli benim güzelim hatta gazoz bakaniyim hüleynnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:

bu gaci sahte gazoz veriiiiii zehirlenirseniz benim kabulüm diildir:jeyyar:üstüme kalmayinda:jeyyar:

:mymeka:bu gazoz cakma bu gazoz sahte:mymeka:
gazoz dedigin budur sekerimmmmmmmmmm:jeyyar:

NuriAlcoGozozlariX17f302dajpg.jpg

kim ne gazoz yoq bacım sana yanlış demişler ben öyle bişey görmedim senin olduğun yerde ne haddimize gazoz verces. delikafadulden

çaydan sonra soğuk bişey istesem içim yanıyor nri alço gazosu olmasın ama :jeyyar: :jeyyar: korkarım sonra naniknanik

tacini gördüm kacirirmiyim hic gülü gülü tak cimcimemopuyorumnanaktan
:eek:bende daldan dala toopicigin biri senin biri benim dolanip duruyorum:roflol:
seviyorum herkezi topicikleri ve konulari kimsedende ayrilamiyorumopuyorumnanaktan
saol incimm,bende görmemişsindir die şeyettirdim:eek:kız bu gidişle bizim geyiklerin pabucu dama mı ne:1shok::roflol:

ben bi gasos alıyım:jeyyar:
:jeyyar:gazoz istermisin tatlisim:jeyyar:
deliii:roflol::roflol:ben senin gazozdan istiyoyum:ecrin_bebek:alço amcamın gazozundan..apla gazozumu açarmısın-tatlicadiarzu-

X