Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

iyiyim bende canım kk'dayım her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3

tamam tüyo için sağol, gazoza dikkat :jeyyar:

opuyorumnanaktanafferim cabuk ögreniyosun:jeyyar:benim rütbemi görmedin anlasilan:jeyyar:bendeki gazozlar orjinal kate arkadasimdakiler sahte:jeyyar:

kate cim süper bi cafeymiş burası yahu ..else .incitanem sizede merhaba arkadaşlar ..senin bişeycik ikram edicegin yok bari ben kendime bi kahve alimde öyle okuyayım geçmişiopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanmerhaba tatlim kate mizin kusuruna bakma eli yavas gelen gidenle laflicam diye unutuveriyo servisikaydirigubbakcemile3

Kız biraz önce sana baklava veren kimdi aa ne çabuk bitirdin öyle 2 dk da :1shok:

bos&

salçalı baklava olmuş o biraz :roflol:

tatlının üzerine kahveleri de ben yapayım bari

Son düzenleme:
kate cim süper bi cafeymiş burası yahu ..else .incitanem sizede merhaba arkadaşlar ..senin bişeycik ikram edicegin yok bari ben kendime bi kahve alimde öyle okuyayım geçmişiopuyorumnanaktan

canım herşeyi devletten beklemeyelim ama dimi?İkeadaki sistemi buraya getiriyorum herşeyi kendiniz alıyosunuz bundan sonra ilk gelenlere ben veriyorum sonradankilere siz kendiniz alıyosunuz maksat kaynaşmak dimi ama?

canım herşeyi devletten beklemeyelim ama dimi?İkeadaki sistemi buraya getiriyorum herşeyi kendiniz alıyosunuz bundan sonra ilk gelenlere ben veriyorum sonradankilere siz kendiniz alıyosunuz maksat kaynaşmak dimi ama?

:mymeka: seni gidi tembel ev sahibi kaydirigubbakcemile3

ben yaptım kahveeri için gari :içelim:

valla bilmiyom bacım sana güvenim sonsuz ama kazozların için aynı şeyi diyemem :roflol::roflol::roflol::roflol:

:jeyyar:sankim senin kazozlarin cok farklida:jeyyar:imitasyon imitasyon:roflol:
opuyorumnanaktanbenimde sahsen sana kisiligine kendüne kalbine güvenim tam tekmilopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanhep gül insallah balim hem sagliklidir hem maliyeti sifirrrrrrropuyorumnanaktan

o zaman hep gülelim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X