- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
arkadaşlar benim çıkmam lazım diyet grubuma bi göz atacam gece açıkmısınız acaba çocukları uyttuktan sonra yine gelecemde..
7/24 açığız canım hep gel sen a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim çıkmam lazım diyet grubuma bi göz atacam gece açıkmısınız acaba çocukları uyttuktan sonra yine gelecemde..
kurabiyelerde benden olsun hadi zemuszemus
ohoooooooooooooooo sabahtan kalma cayi gagaliyo bize bide itiraf ediyokaydirigubbakcemile3mikrodalgadami isitip koydun önümüze:roflol:
ohoooooooooooooooo sabahtan kalma cayi gagaliyo bize bide itiraf ediyokaydirigubbakcemile3mikrodalgadami isitip koydun önümüze:roflol:
ısıttım bacım :roflol::roflol:
zaten çok sıcak atalım buzları içine
ısıttım bacım :roflol::roflol:
Tüüü bende diyom bu çayda bi tuhaflık var :roflol:
ben hep burdayım kaydirigubbakcemile3
artık kate beni topikten kovar mı bilmem :roflol::roflol:
he valla cay cayliktan cikmis ice tea olsun diyo else bacimiz :)))))))))
topiğine misafir gelelim
dondurmamızla, çayımızla, çalıntı kahvemizle sen daha beğenme :mymeka: :roflol: :roflol:
Bidaha bayat çay getirirsen kovmama gerek kalmadan diğer tarafa giderim herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
topiğine misafir gelelim
dondurmamızla, çayımızla, çalıntı kahvemizle sen daha beğenme :mymeka: :roflol: :roflol:
topiği ele geçiririm bende :roflol: kaydirigubbakcemile
sen niyetini baştan belli ettin bacım :jeyyar: sana kesin kazoz vermesi lazım incimin :jeyyar:
artık içer miyim gazozu :jeyyar: :jeyyar: