Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

4d270bdc5c73fd3953ac6a004f95d16f.jpg

yerimseniben yerimseniben yerimseniben

oyoyoyoyoy süppersin canım bundan sonra dondurmalar senden o zaman ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

biliom gördügünü yorumuna cevup virdimmirmirmirmir

:):)):

Kilolar çok önemli canım kilo vermeden yapma bencede yoksa hamileliktede çok kısıtlı

oluyosun.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/278154-kosu-bandi-spor-forma-kavusmak-95.html
burdan bı bakın haftalık haftalık yazıyorum neler yapıyorum kılo vermek ıcn buarada bend egorumce kayın cokk ama esle mutluuym o onemlı hepınızı opuyorum sımdılık cıkmam lazım esımın mama saatı:)

canım konyaya gelebilirim bu ay bu arada senin kafe nerde? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırdır ne ayak napacan Konya da sositososito
Merkezde degılım cnm ben şakkıdı
Nasrettın hoca torunuyum ovunmek gıbı olsun
:lepi: :lepi: :lepi:

kate merhabalar canım burası senin yerin galiba ben yeniyi kk da işallah hep burdayım herkese sevgiler.

demircoolum bende şimdi gördüm seni bacım çok tatlı bir bayansın canım ne güzel bir buluşma olmuş öyle maaşallah :nazar:

nalansu canım tanıtır mısın kendini canım?

elbette canım ..mardin midyatın bi köyünde ebeyim .. yaklaşık 6 yıldır burdayım efe ve emre adında 2 tane oglum var..diyet olayını araştırırken kk yı buldum çokta iyi oldu çünkü burda yanlızım ve günerdir forumu hatmediyorum ..sizlerle tanışmak çok iyi oldu ya gerçekten çünkü çalıştıgım yer saglık evi yani tek saglık personeliyim ve köyde oturuyorum ..işallah paylaşımlarımız çok olacak sizinle herkesi çok öptüm sevgiler ..

elbette canım ..mardin midyatın bi köyünde ebeyim .. yaklaşık 6 yıldır burdayım efe ve emre adında 2 tane oglum var..diyet olayını araştırırken kk yı buldum çokta iyi oldu çünkü burda yanlızım ve günerdir forumu hatmediyorum ..sizlerle tanışmak çok iyi oldu ya gerçekten çünkü çalıştıgım yer saglık evi yani tek saglık personeliyim ve köyde oturuyorum ..işallah paylaşımlarımız çok olacak sizinle herkesi çok öptüm sevgiler ..

Evet canım tekrar hoşgeldin aramıza tatlım çok iyi yapmışsın canım.Ne güzel bir iş yapıyorsun canım ya senden de sağlık konusunda bilmediğimiz çok şey öğreneceğiz inşallah. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X