- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
kendim yapar koyarım ben size sonra :roflol:
:mymeka:önce alinti yap sonra calinti ciksin hic bozuntuya vermeden kendim yapar koyarim diyosun bide seni gidi seeni:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendim yapar koyarım ben size sonra :roflol:
o zaman hep gülelim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:jeyyar:gördünmü bana nasilda isin düsüyo:jeyyar::roflol:
:mymeka:önce alinti yap sonra calinti ciksin hic bozuntuya vermeden kendim yapar koyarim diyosun bide seni gidi seeni:jeyyar:
buyrun özbeöz kendi çaylarım
bugün sana yarın bana dimim ama :roflol::jeyyar:
ben fincanda alayım tatlım ama şeker istemem zemuszemus eline sağlık miss gipim
:jeyyar:al gülüm ver gülüm diyosun yani:jeyyar::roflol:
o şekersizdi zaten bak kaşık yok kaydirigubbakcemile3
buyrun özbeöz kendi çaylarım
teşekkürler ellerine saglık ..ama çaydan çok masanın üstndeki süsler ilgimi çekti ne güzel şeyler onlar öylee..
sana hep al gülüm tatlım benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz
:içelim:tavsan kani sicak sicak icelim güzelleselim:içelimpuyorumnanaktan
arkadaşlar benim çıkmam lazım diyet grubuma bi göz atacam gece açıkmısınız acaba çocukları uyttuktan sonra yine gelecemde..
sağol canım sabah süslü süslü yerde çektim kaydirigubbakcemile3
diceksiniz deli misin sen niye çayları çektin :roflol: :roflol:
sabah diğer topikteki arkadaşlarla içtik :içelim:
arkadaşlar benim çıkmam lazım diyet grubuma bi göz atacam gece açıkmısınız acaba çocukları uyttuktan sonra yine gelecemde..