- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- 133
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
-
Tamam nasıl yapıcaz
Tamam hedef koyma değilde kaç santim inceldim yarışı yapalım.Bilmem onu da sen bul
Mesela haftalık yada aylık hedef belirleriz.kim daha önce hedefine varırsa o kazanır gibi.yada en çok kim kilo verdi kim inceldi gibi nasıl istersen.kaybedeni yok bununher halukarda kardayız
Diğer kızlar sizde katılmak istermisiniz??
Tamam hedef koyma değilde kaç santim inceldim yarışı yapalım.
Kızlar yarışa buyrun
Afiyet olsun balım, birinci belli olduŞu an bunu okurken zeytin ekmek yiyordum fazla değil iki lokmacık.ama boğazıma durdu:)))
Afiyet olsun balım, birinci belli oldu
Böyle planların daim olsun canımBu sayılmaz:)sen asıl yarın gör .bol karbonhidratlı planlarım var
Tm pzt olsun. Ben dün yapmadım, bugün 13 olucam inşallahPazartesi başlayalım en iyisi
Hastayken bi inceldiydim ki sormaaa.iştah yerine gelince cmlerde geri geldi
Acaba bi daha yükleyebilir misiniz ben de başlamak istiyorum ama kaybolmuş dosyahttps://drive.google.com/file/d/116F5m-5r6ZuP_1EhBwew5V03RDDq7AjK/view?usp=drivesdk
Kolay gelsin yapan ve yapmak isteyen herkezlere işte dublajlı videomuzzzzz
Slm hoşgeldin, video telif hakkı yüzünden kaldırılmış, cok uzun olduğu için mailde atılamıyor. Umarım bi şekilde bulup başlarsinAcaba bi daha yükleyebilir misiniz ben de başlamak istiyorum ama kaybolmuş dosya
14/21 tamamlandı
Gobisimin üst kısmında ağrı var, acaba incelme olacağından mi yoksa hareketlerde zorladığım için mi ?ha_mim cim Nerelerdesin uşağum daaaa
2 günden fazla ara verdiysen eğer 1 den başlayacaksin canımYaptım canım tabikiiiiii:))hemde gece 12 de herkes uyuyunca ben spora:))
Ben şimdi ara ara yaptığım için 1 den mi başlayım.eğer öyleyse pazarda yaptım
Callan 2/21 oluyor
Tibet 17/6 oldu
Bugüne Allah kerim yatılı misafirim geliyor artık ne kadar yaparsam:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?