- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
evet canım ben de öğrendiğimden beri öyle yapıyorumHa bu arada hani yazmıştınya ikinci harekette elleri iterek yapın diye.sabah öyle yaptım gerçekten faydası oldu.daha az zorlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ben de öğrendiğimden beri öyle yapıyorumHa bu arada hani yazmıştınya ikinci harekette elleri iterek yapın diye.sabah öyle yaptım gerçekten faydası oldu.daha az zorlandım
Şimdi tekrar baktım ama egzersiz esnasında burundan nefes alıp vericez dememiş genel olarak nefes alıyoruz harekete geçerken veriyoruz bundan bahsetmiş bir de yazmayı unutmusum sabah duş almadan ve kahve içmeden önce yapılması daha uygun diyorEgzersiz sirasinda burundan alip veriyolar dimi nefesi? Ben oyle gordum...
Sadece aralarda diyafram yapiyolar
Bu nefes olayi da şaibeli kimi diyafram kimi burundan alıp veriyor
Kesinlikle katılıyorum, ben de ölçtüm, her yer aynı bel tekrar kalınlaşmış, kesinlikle diyetle desteklemek gerekiyorÇok nankör bu cm ler yaaa.dün benimde vardı bugün yok oldular:))
2. harekette düz bir şekilde uzanıyoruz daha sonra bacaklarımızı kaldırmadan hemen önce kollarımız yerde parmaklarımı ellerimizi ileri itiyoruz bu sırada bacaklarımızı kaldırıryorum yani eller yerdeyken ileri iterek güç alıyoruz elleri ileri iterken çenemizi iyi bir şekilde boynumuza kadar sarkıtıp kasıyoruz bunun da boyun kaslarımızı güçlendirip esneteceğini söylüyor. bacakları yukarı kaldırdığımızda karnımızı sıkmamızı söylüyor
Egzersiz sirasinda burundan alip veriyolar dimi nefesi? Ben oyle gordum...
Sadece aralarda diyafram yapiyolar
Bu nefes olayi da şaibeli kimi diyafram kimi burundan alıp veriyor
Kesinlikle katılıyorum, ben de ölçtüm, her yer aynı bel tekrar kalınlaşmış, kesinlikle diyetle desteklemek gerekiyor
17/28 tamamdır etkisini hissedemiyorum sıkılasmam gerek ve cidden umudumu kaybetmek üzereyim bıraktım bırakıcam sanırım sabırlı olmam gerek :/ bu gece topikleri kurcalıycam sıkılasan var mı diye öpüldünüz kızlar ve ayrıca seviliyorsunuz
Ben de öyle izlemeden yapıyorum bugün dışarı çıkmak için hazırlanırken iç çamaşırlarımla izledim kendimi boy aynasında eskiden olsa beğenirdim artık beğenmiyorum biraz moralim bozuldu ama bırakmıycam tabi demin YouTubedan Before after videolarına baktım motive oldum yılların yorgunluğunu vücut bi anda atıp toparlayamıyor sabretmem gerek söyle düsündüm hiç olmazsa 6 ay devam etmeliyim benim ölçülerim cok komik 90 60 90 bi asagı bi yukarı ama İnan sıkılık namına bi se yok eskiden görüntü olarak belli olmuyordu yani gayet diri görünüyordum sadece dokununca anlasılıyordu simdi artık görüntü olarak da çok belli gevşek bi dokunun olduğu biri etimi cekiyordum uzuyordu yazmıs sporla toparlamış ben de öyle umut ediyorum bu arada tesekkür ederim çok tatlısın moral oldu yazdıklarınAaa ne bırakması sakın haaa
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/callanetics-egzersizleri.204096/
En eski konu bu galiba ara ara okuyorum hareketlrri daha iyi anlamak için.çok fayda gören var.kimisi ikinci 21 den sonra fayda görmeye başlamış.ayrıca takılma ölçülere sen farkedersin değişikliği.callan teyzede diyorya biz ölçü almıyoruz diyeee:))
Benimde ölçülerde değişiklik yok ama fiziki olarak var.sırtta kalçada ve karında çok bariz.bugün dar gelen bi kıyafetimi denedim rahat oldu.bide sen yarım saatte yaptığını yazmıştım.acaba çok mu hızlı ilerliyorsun bikaç gün sayacın hızında yap ama sakın bırakmaaaa.bende çoğu zaman daha hızlı yapmak zorunda kalıyorum.buda sonucu geciktiriyor galibaolsun eskiden oda yoktuya.yavaş ama istikrarlı olsun:)
Kendimi biraz iyi hissettim yatmadan hareket sayılarını azaltarakta olsa yaptım.o kadar yaptım başa sarmak istemiyorum.hareketler aklımda izlemeden yapıyorum
Ben de öyle izlemeden yapıyorum bugün dışarı çıkmak için hazırlanırken iç çamaşırlarımla izledim kendimi boy aynasında eskiden olsa beğenirdim artık beğenmiyorum biraz moralim bozuldu ama bırakmıycam tabi demin YouTubedan Before after videolarına baktım motive oldum yılların yorgunluğunu vücut bi anda atıp toparlayamıyor sabretmem gerek söyle düsündüm hiç olmazsa 6 ay devam etmeliyim benim ölçülerim cok komik 90 60 90 bi asagı bi yukarı ama İnan sıkılık namına bi se yok eskiden görüntü olarak belli olmuyordu yani gayet diri görünüyordum sadece dokununca anlasılıyordu simdi artık görüntü olarak da çok belli gevşek bi dokunun olduğu biri etimi cekiyordum uzuyordu yazmıs sporla toparlamış ben de öyle umut ediyorum bu arada tesekkür ederim çok tatlısın moral oldu yazdıkların
Kızlar ben hergün 1 saat kondisyon bisikleti sürüyorum 90 squat yapıyorum 20 dk cardio egzersizleri yapıyorum callen yapıyorum Tibet’e de basladım ama sonuç alamıyorum acaba çok mu yüklendim birini bırakmayı düşünüyorum bugün yine hepsini yaptım ve kesin kararlıyım bırakıcam birini sizin de düşünceleriniz önemli benim için squat ve bisikleti bırakmayı düşünmüyorum ya da dönem dönem mi yapmalıyım bilemiyorum kafam çok karışık
Canım bu sabah 50.9dum ama çok fazla yumuşak vücudum protein ağırlıklı besleniyorum haftada 1 istediğim atıştırmalığı ve öğünü yiyorum tatlı da dahil sanki hep böyle kalıcakmışım hiç toplanmıycakmış gibi hissediyorum evlenme niyetindeyim önümüzdeki yaz ondan bu yüklenmem aslında ama çok yüklendiğim için etkisini görmüyor olabilirim geçen sene 3 ay sadece squat yaparak çok iyi toparladım selülit bile kalmadı ama bu sene aynısı olmuyor belki de yaslanıyorum bilmiyorum ki :/Öncelikle kaç kilosun canım çok mu fazlan var ki bu kadar yükleniyorsun.sanki biraz fazla gibi.sıkılmazmısın bu yoğunluktan bide bünye alışır bırakınca ne olur bilemedim.bu kadar spor yaparken beslenmenede özen gösteriyor musun?
Kilo fazlası olanlar hem cardio hem callan yapmışlar.bisiklette cardioya girmiyor mu ayrıyeten neden yapıyorsun
Tibet ve squat zorlamaz zaten seni.
Ne çok sormuşum
Canım bu sabah 50.9dum ama çok fazla yumuşak vücudum protein ağırlıklı besleniyorum haftada 1 istediğim atıştırmalığı ve öğünü yiyorum tatlı da dahil sanki hep böyle kalıcakmışım hiç toplanmıycakmış gibi hissediyorum evlenme niyetindeyim önümüzdeki yaz ondan bu yüklenmem aslında ama çok yüklendiğim için etkisini görmüyor olabilirim geçen sene 3 ay sadece squat yaparak çok iyi toparladım selülit bile kalmadı ama bu sene aynısı olmuyor belki de yaslanıyorum bilmiyorum ki :/
sene aynısı olmuyor belki de yaslanıyorum bilmiyorum ki :
Kilon gayet iyi boyunu bilmiyorum ama cardioya ne gerek varki vermen gereken kilon yoksa.sana lazım olan sadece sıkılaşmak galiba callan ve tibet yeterde artar bile bu durumda.o kadar spora bide gevşeme oldu demiştin.fırsatın varsa kas yağ oranın ne durumda baktır canım ona göre yol alırsın
Allah ım ya daha evlenmeden yaşlandırdın kendini:))benim yerimde olsan nene hissedersin demekki kendini:)yaş 37 oldu 3 tane çocuk en büyük 17 sine girecek boyumu aştı daha ben kendime yaşlı demiyorum sana noliii daaa:))
Boy 1.54 kilo 58 benimki daha fazla ben bile hırpalamıyorum kendimi bu kadar.kendine garezin mi var kuzum:))gerçi istesemde yapamam bu kadarına zor fırsat buluyorum
daha 1 senen varmış.ihtiyacına uygun egzersizlerle istediğin fiziğe çok rahat kavuşursun.yavaş ama kalıcı olsun
ya söyleyince öyle görünüyor uzaktan ama baldırlarımı bi görsen facia gibi selülit yap ne desen var bir de inanılmaz yumuşaklar 44 yaşında ablam var 64 kilo bacakları benimkilerden ince ve güzel öyle diyim yine 39 yaşında ablam var o da 1 54 58 kilo fiziği muhteşem hiç kiloyla alakası yok o fizik olayının benim bileklerim inanılmaz ince bütün yağlar üst kol ve üst bacakta böyle kollarımı bacaklarımı açtığım zaman o baldırlar yaygın duruyor yağ oranım yüksek canım en son 26ydı tekrar baktırcam inceldikten sonra.Purewow bide callanda hareketleri doğru yaptığına emin misin.kuralına uygun olmadığında sonuç almak zor.bikaç gün izleyerek yap istersen belki kaçırdığın noktalar vardır
canım inan öyle deme foto eklemeye çalışcam albüme anlıycaksın bak