HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

ha_mim ciğim SchonerDuft ile konuştuk. Jüri olacak, ikimizde özel msj olarak ona atacağız ölçü farklarimizi ve o açıklayacak yoksa benim aklım fikrim hinlikte, gandurabülürüm seni

Hiç kafanı yorma zaten sen kazanırsınBen kaç gündür yapmıyorum çünkü.bu yoğunlukta anca tibeti yapabildim.sabit çıkarsa ölçüler şükredicem
Hem kandırsan nolur canım yaaa.beni kandırabilirsin ama kendini kandıramazsın dimi:))sonuçta kendin için yapıyorsun.
Annemler gelmişti .en son bayramda görmüşlerdi beni.değişimi onlarda farketti
Kendimi kasmadan fırsat buldukça yapmaya çalışıcam.Şartlandırırsam bıkabilirim.acelem yok.yavaş ama istikrarlı olsun...yinede düelloya devam tabi yensekte yenilsekte pes etmek yok

Yaaa benim işim gırgır tabi ki anca kendimi kandiririm canım benim, ben de bir gün yapmadım ve yediğime dikkat etmedim hiç, niye çamura yatıyorum sanıyorsun

Yaaa benim işim gırgır tabi ki anca kendimi kandiririm canım benim, ben de bir gün yapmadım ve yediğime dikkat etmedim hiç, niye çamura yatıyorum sanıyorsun

Zaten bizi spor yapmamaktan çok yediklerimiz yakacak:))ben kaç gündür dikkat etmiyorum.olsun bi daha ki haftaya odaklanırız bizde

Zaten bizi spor yapmamaktan çok yediklerimiz yakacak:))ben kaç gündür dikkat etmiyorum.olsun bi daha ki haftaya odaklanırız bizde
Aynen canım, Pazartesi sabahi atalım yinede olculerimizi SchonerDuft cuğum uza, bu hafta en çok kim yaramazlık yaptıysa o kazansın o zaman, yarışmayı degistirelim bu haftalik, sonra önümüzdeki haftalara bakarız dediğin gibi

Bak bu olmadı işte:)yaramazlığa teşvik resmen bu dediğin.ben hakkımı doldurdum.geri kalan 2 gün senin olsun.ye yiyebildiğin kadar

Bak bu olmadı işte:)yaramazlığa teşvik resmen bu dediğin.ben hakkımı doldurdum.geri kalan 2 gün senin olsun.ye yiyebildiğin kadar
Çok yaşa emiiiii Allahta seni guldursun kız 2 gün herseyi yiyelim kilomuza kilo katalim mi diyorum ben sana yarışma var diye, hiç öyle birşey dermiyim çılgın kız, ölçüm sonuçlarına gore en az incelen kazanacak bu hafta şakaciktan, biz bunun için birsey yapmiycaz....ayyy bi de bana 2 saat açıklama yaptırıyor yaaa...ayyy bayilicimmmmmmm

Gacılar nasıl gidiyo ben çok önceden bakmıştım denemedim ama baktım sadece kesin sonuç mu yani biraz vakit alan bi şey, spor mu desem esneme hareketleri mi deniyor bilmiyorum da tam, yani etkili mi dersiniz

Gacılar nasıl gidiyo ben çok önceden bakmıştım denemedim ama baktım sadece kesin sonuç mu yani biraz vakit alan bi şey, spor mu desem esneme hareketleri mi deniyor bilmiyorum da tam, yani etkili mi dersiniz
Kesinlikle etkili, diyetle birlikte uyguladiginizda 2 kilo verseniz 4 kilo vermiş gibi görünüyorsunuz çünkü hareketler vücudu toparlayip sıkılaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…