- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- 133
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
-
ya söyleyince öyle görünüyor uzaktan ama baldırlarımı bi görsen facia gibi selülit yap ne desen var bir de inanılmaz yumuşaklar 44 yaşında ablam var 64 kilo bacakları benimkilerden ince ve güzel öyle diyim yine 39 yaşında ablam var o da 1 54 58 kilo fiziği muhteşem hiç kiloyla alakası yok o fizik olayının benim bileklerim inanılmaz ince bütün yağlar üst kol ve üst bacakta böyle kollarımı bacaklarımı açtığım zaman o baldırlar yaygın duruyor yağ oranım yüksek canım en son 26ydı tekrar baktırcam inceldikten sonra.
bi de geceleri yapıyorum calleni tibeti onun da etkisi olabilir bugün birazdan deniycem canım bırakmıştım videoyu ezbere yapıyordum belki de ondan etki etmiyor.Bu arada az değilim ben de şubatta 29 olucam hani diyorum vücut artık geç mi tepki veriyor spora aslında düşüncem yağ oranını 10lu sayılara çekip ağırlık çalışmak bakalım canım görücez sonuçları birlikte
canım inan öyle deme foto eklemeye çalışcam albüme anlıycaksın bak
Yarın tatillllll ikinci 6 tamamlandı az önce
Aaaa bak onu unutmuştum ölcsemmi acaba? Çok yaramazlık yaptım bu hafta çooook, pastalar, börekler, taze ekmek e dayanamayıp ekmek arası yapmalarBi ölçü daha patlatırsın o zamaaaaaan
Yaniliyorsun canım ben de çok sıkı degilim, oturduğum zaman baldirlar yayılıyor, kollarımi uzattığım zaman parmağımla gayet güzel Salıncak sallar gibi sallayabiliyorumSen kiloya ne bakıyosun canım önemli olan kilo değilki onun vücuttaki dağılımı kas oranın ve nasıl göründüğün.hiç doğum yapanla yapmayan bir olur mu sen daha dirisindir elbettebi arkadaş var mesela benden 5 kilo fazla ama aynı görünüyoruz daha sıkı çünkü
doğru diyosun canım her şeyin çaresi var sabırlı olmak gerek ben biraz tez canlıyım hemen olsun istiyorum :) bu arada geçmiş olsun dikkat et yorma kendini bu dönemde öptüm çokAcaba yanlış bir yol mu izliyorsun o zaman.başka sporlar dene.mesela cardio yapacaksan jillian yap.oda güzel şekle sokuyor.bide bazı şeyler genetik canım ya.kardeşinde olsa farkediyor.beslenme günlük hayat hepsi etkiliyor.biz 3 kız kardeşiz hepimiz ayrı telden çalıyoruz.kimi minyon kimi orta boylu kimi uzun ince.herkes birilerine çekmiş işte:)sağlık olsun bunlar dert değil.bulunur çaresi
doğru diyosun canım her şeyin çaresi var sabırlı olmak gerek ben biraz tez canlıyım hemen olsun istiyorum :) bu arada geçmiş olsun dikkat et yorma kendini bu dönemde öptüm çok
çok sevindim canım hep iyi ol değişdim adımı çok eskiden kalmaydı :)Aaa misss sen misin bende diyorum beni beğenen hatun kim:))
Çok sağol canımmm bugün daha iyiyim
kızlar ben calleni bıraktım çok ağır geliyordu yapamıyordum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum sonuçta alamayınca bıraktım squat bile daha etkili oluyor bakarım arada topiğe :)
çok sevindim canım hep iyi ol değişdim adımı çok eskiden kalmaydı :)
Lop Lop yemenin sonucu belim 2 cm kalinlaşmış diğer yerler aynı
valla çok duyuyorum adını bakıcam artık ona ne sürede etki etmişti merak ettim şimdi ay çok meraklıyım ya :)Canın sağolsun önemli olan kendini iyi hissettiğin şeyi yapmak.
Jillianı da bi dene derim.cardioya alışkınsan zorlanmazsın.bi tarihte güzel şekillendirmişti beni
tesekkür ederim balımmYabancı gelmedi zateeeeeeeen.şans getirsin
Sen geçiksin zaten,Seni geçicem görürsün:))
Tm hadi bakalım kimin jöleliği önce gidecekSeni geçicem görürsün:))
valla çok duyuyorum adını bakıcam artık ona ne sürede etki etmişti merak ettim şimdi ay çok meraklıyım ya :)
valla süpermis bakıcam bugün cok saol canımm yaa:)))panik hanım
Normalde 3 level oluyor pc oyunu gibi:)
Her level 10 gün sürüyor.2 leveli güzel yaptım ama son level tamamlanmadı.yinede güzel sonuç almıştım.heryerden en az 3 er cm incelmiştim.
Sen geçiksin zaten,
Tm hadi bakalım kimin jöleliği önce gidecek
Tamam nasıl yapıcazKapışalım mımotivasyon olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?