HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Sen kiloya ne bakıyosun canım önemli olan kilo değilki onun vücuttaki dağılımı kas oranın ve nasıl göründüğün.hiç doğum yapanla yapmayan bir olur mu sen daha dirisindir elbettebi arkadaş var mesela benden 5 kilo fazla ama aynı görünüyoruzdaha sıkı çünkü

Acaba yanlış bir yol mu izliyorsun o zaman.başka sporlar dene.mesela cardio yapacaksan jillian yap.oda güzel şekle sokuyor.bide bazı şeyler genetik canım ya.kardeşinde olsa farkediyor.beslenme günlük hayat hepsi etkiliyor.biz 3 kız kardeşiz hepimiz ayrı telden çalıyoruz.kimi minyon kimi orta boylu kimi uzun ince.herkes birilerine çekmiş işte:)sağlık olsun bunlar dert değil.bulunur çaresi

Yaniliyorsun canım ben de çok sıkı degilim, oturduğum zaman baldirlar yayılıyor, kollarımi uzattığım zaman parmağımla gayet güzel Salıncak sallar gibi sallayabiliyorum

doğru diyosun canım her şeyin çaresi var sabırlı olmak gerek ben biraz tez canlıyım hemen olsun istiyorum :) bu arada geçmiş olsun dikkat et yorma kendini bu dönemde öptüm çok

kızlar ben calleni bıraktım çok ağır geliyordu yapamıyordum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum sonuçta alamayınca bıraktım squat bile daha etkili oluyor bakarım arada topiğe :)

doğru diyosun canım her şeyin çaresi var sabırlı olmak gerek ben biraz tez canlıyım hemen olsun istiyorum :) bu arada geçmiş olsun dikkat et yorma kendini bu dönemde öptüm çok

Aaa misss sen misin bende diyorum beni beğenen hatun kim:))
Çok sağol canımmm bugün daha iyiyim

kızlar ben calleni bıraktım çok ağır geliyordu yapamıyordum üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum sonuçta alamayınca bıraktım squat bile daha etkili oluyor bakarım arada topiğe :)

Canın sağolsun önemli olan kendini iyi hissettiğin şeyi yapmak.
Jillianı da bi dene derim.cardioya alışkınsan zorlanmazsın.bi tarihte güzel şekillendirmişti beni

Canın sağolsun önemli olan kendini iyi hissettiğin şeyi yapmak.
Jillianı da bi dene derim.cardioya alışkınsan zorlanmazsın.bi tarihte güzel şekillendirmişti beni
valla çok duyuyorum adını bakıcam artık ona ne sürede etki etmişti merak ettim şimdi ay çok meraklıyım ya :)

valla çok duyuyorum adını bakıcam artık ona ne sürede etki etmişti merak ettim şimdi ay çok meraklıyım ya :)

:)))panik hanım
Normalde 3 level oluyor pc oyunu gibi:)
Her level 10 gün sürüyor.2 leveli güzel yaptım ama son level tamamlanmadı.yinede güzel sonuç almıştım.heryerden en az 3 er cm incelmiştim.

:)))panik hanım
Normalde 3 level oluyor pc oyunu gibi:)
Her level 10 gün sürüyor.2 leveli güzel yaptım ama son level tamamlanmadı.yinede güzel sonuç almıştım.heryerden en az 3 er cm incelmiştim.
valla süpermis bakıcam bugün cok saol canımm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…