• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Tamam nasıl yapıcaz :KK50:

Bilmem onu da sen bul:KK48:

Mesela haftalık yada aylık hedef belirleriz.kim daha önce hedefine varırsa o kazanır gibi.yada en çok kim kilo verdi kim inceldi gibi nasıl istersen.kaybedeni yok bunun:KK39:her halukarda kardayız:rolleyes:
Diğer kızlar sizde katılmak istermisiniz??

Bilmem onu da sen bul:KK48:

Mesela haftalık yada aylık hedef belirleriz.kim daha önce hedefine varırsa o kazanır gibi.yada en çok kim kilo verdi kim inceldi gibi nasıl istersen.kaybedeni yok bunun:KK39:her halukarda kardayız:rolleyes:
Diğer kızlar sizde katılmak istermisiniz??
Tamam hedef koyma değilde kaç santim inceldim yarışı yapalım. :rapci:
Kızlar yarışa buyrun :KK15:

Pazartesi başlayalım en iyisi:deli:

Hastayken bi inceldiydim ki sormaaa.iştah yerine gelince cmlerde geri geldi:kızgın:

Neyse yapabildim çok şükür :KK49:

13/21 tamamlandıııı :KK200:

Birgün daha ara vericem diye çok korkmustum. Bi üşengeçlik geldi gibi oldu biraz, neyseki yırttım çok şükür :halay:

Acaba bi daha yükleyebilir misiniz ben de başlamak istiyorum ama kaybolmuş dosya
Slm hoşgeldin, video telif hakkı yüzünden kaldırılmış, cok uzun olduğu için mailde atılamıyor. Umarım bi şekilde bulup başlarsin

Son düzenleme:
14/21 tamamlandı :KK200:

Gobisimin üst kısmında ağrı var, acaba incelme olacağından mi yoksa hareketlerde zorladığım için mi ? ha_mim ha_mim cim Nerelerdesin uşağum daaaa o_O

15/21 tamamlandı :KK200:

Rakip arkadaşım da yaptılar mı acaba ? ha_mim ha_mim :KK50:

Yaptım canım tabikiiiiii:))hemde gece 12 de herkes uyuyunca ben spora:))
Ben şimdi ara ara yaptığım için 1 den mi başlayım.eğer öyleyse pazarda yaptım

Callan 2/21 oluyor
Tibet 17/6 oldu

Bugüne Allah kerim yatılı misafirim geliyor artık ne kadar yaparsam:/

Yaptım canım tabikiiiiii:))hemde gece 12 de herkes uyuyunca ben spora:))
Ben şimdi ara ara yaptığım için 1 den mi başlayım.eğer öyleyse pazarda yaptım

Callan 2/21 oluyor
Tibet 17/6 oldu

Bugüne Allah kerim yatılı misafirim geliyor artık ne kadar yaparsam:/
2 günden fazla ara verdiysen eğer 1 den başlayacaksin canım

Back