- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tibet egzersizi yapıyorum sabah akşam yarın 7 tekrara başlıyorum. 21 tekrara ulaşana kadar sabah akşam yapıp, sonrasında kşam ki tibet yerine callanetics yapacağım. galiba 2 ay kadar sonra başlarım2 kişiyiz, ama katılmak başlamak isteyen arkadaşlarda var
Yok ya üşeniyom
Ben tibeti sabah akşam yapabilmek için; önce birini 21 de 3-4 ay yapıp daha sonra diğerini 3 den başlayıp 21 e getirip öyle devam edilmesi gerekiyor diye biliyorum. Hemen başlar başlamaz sabah akşam yapılmıyor diye biliyorum. Siz nerden öğrendiniz böyle yapıldığını ?tibet egzersizi yapıyorum sabah akşam yarın 7 tekrara başlıyorum. 21 tekrara ulaşana kadar sabah akşam yapıp, sonrasında kşam ki tibet yerine callanetics yapacağım. galiba 2 ay kadar sonra başlarım
Bende başlamadım her yerim selülit olmuş isyanlardayım kardiyo yaparım muhtemelen
Bende çok üşeniyorum tibeti bile zorla yapyom üşengecliktenYok ya üşeniyom
Bende 1 saatir erteliyorum tibeti ...yapcam ama...Bende başlamadım her yerim selülit olmuş isyanlardayım kardiyo yaparım muhtemelen
Bende çok üşeniyorum tibeti bile zorla yapyom üşengeclikten
Vücut direniyor bu noktaya gelmemişti hiç demiştin bir ara kalk yap ertelemeye gelmiyor. sabah 7.30 dan beri temizlik yapıyorum 45 dk önce tibet yapıp duş aldım yeni uzandım çok yorgunum biraya vurasım var yoksa uyuyamayacamBende 1 saatir erteliyorum tibeti ...yapcam ama...
Bira içersen yarin yapma tibeti benceVücut direniyor bu noktaya gelmemişti hiç demiştin bir ara kalk yap ertelemeye gelmiyor. sabah 7.30 dan beri temizlik yapıyorum 45 dk önce tibet yapıp duş aldım yeni uzandım çok yorgunum biraya vurasım var yoksa uyuyamayacam
Ara mı vereyim perşembe de ara vermiştim.Bira içersen yarin yapma tibeti bence
daha önceleri bi kaç dönem callanetics yaptım zaten. etkilerini biliyorum. fazla kilolarım var diyetle onları biraz azaltmak istiyorum callanetics e bir miktar kilo verdikten sonra başlamak istiyorum. sabah akşam yapılabildiğini okumuştum. önce birini 21 e getirilmesi gerektiğini bilmiyordum. ama 12 saatte bir 5 tekrar yormuyor. birini bırakmalı mıyım bu durumda?Ben tibeti sabah akşam yapabilmek için; önce birini 21 de 3-4 ay yapıp daha sonra diğerini 3 den başlayıp 21 e getirip öyle devam edilmesi gerekiyor diye biliyorum. Hemen başlar başlamaz sabah akşam yapılmıyor diye biliyorum. Siz nerden öğrendiniz böyle yapıldığını ?
Bana sorarsanız aksami bırakın callanetics e başlayın derim hemen. Hem callanetics 2 ayda harikalar yaratıyor, isterseniz before after videolarına bakın Youtube' da
Benimde bacaklarım da kollarim da ağrı var, callan ve tibetin ikisi mi ağır geliyor yoksa ceyranda kalıyorum ondan mi anlamadimAra mı vereyim perşembe de ara vermiştim.
Hoş sırtım kolum berbatlasirsa ara vermem iyi
Evet bırakmalısınız. Çünkü yorulmak ya da yorulmamak değil önemli olan, kurallara uymak gerekiyor, ilk başlandiginda vücudun hareketlere alışma dönemi var, o dönemde daha fazla yapacak gücünüz olsa dahi söylenenin dışına çıkılmaması gerekiyor.daha önceleri bi kaç dönem callanetics yaptım zaten. etkilerini biliyorum. fazla kilolarım var diyetle onları biraz azaltmak istiyorum callanetics e bir miktar kilo verdikten sonra başlamak istiyorum. sabah akşam yapılabildiğini okumuştum. önce birini 21 e getirilmesi gerektiğini bilmiyordum. ama 12 saatte bir 5 tekrar yormuyor. birini bırakmalı mıyım bu durumda?
callanetics yapayım o zaman akşamlarıEvet bırakmalısınız. Çünkü yorulmak ya da yorulmamak değil önemli olan, kurallara uymak gerekiyor, ilk başlandiginda vücudun hareketlere alışma dönemi var, o dönemde daha fazla yapacak gücünüz olsa dahi söylenenin dışına çıkılmaması gerekiyor.
Ben de öyle yapıyorum evet, sabah tibet akşam callaneticscallanetics yapayım o zaman akşamları
Ceyran da kalsan sızlatır ama sızlamadan çoksa ağrı spordandır.Benimde bacaklarım da kollarim da ağrı var, callan ve tibetin ikisi mi ağır geliyor yoksa ceyranda kalıyorum ondan mi anlamadim
Ooo senin ki farklı, umarım tez zamanda geçerCeyran da kalsan sızlatır ama sızlamadan çoksa ağrı spordandır.
Benim ağrılar kemiklerde sol kolum da karincalanma ve sol parmaklarda uyuşukluk var geçmezse dr ye gidecem
Inşallah ama bu ağrılar ile yaşamaya alışmam lazım tedavisi yok malesegOoo senin ki farklı, umarım tez zamanda geçer
Ismimim almancası :)SchonerDuft bugün senin adının anlamını merak ettim, çeviriden baktım, bayıldım, cok güzelmiş