HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Canım bari Tibet’i yap cok rahat callene göre
Spora aşık biriyim ama paslandım patlamam lazım sırt bel ağrılarım da var ondan yanaşmıyorum. Kulis tiyatro biliyor kaç zamandır çektiğimi.
Tibeti ortalama 2 3 aydır yapıyorum şuan 5 tekrardayım yarın 7 tekrara geçecem sendeki belirtileri merak ediyorum topigi inceledin mi

Canım Tibet topiğine hiç bakmadım daha önce 2 ablam yapıyodu ikisi de 10 kilonun üzerinde vermisti sanırım iştahı da dengeliyor onlar kitapla yapıyodu bugün ablamla konustugumuzda sordum 21 olunca sayılar zorluyormus ama her gün 3er tane de yapabilirsin arttırmadan dedi ben ilk etapta arttırarak yapiyim diyorum 2 3 aydır yapıyor olman Harika ben de kulis tiyatro 6 cm deyince allah basliyim hemen dedim :) ablamlar da çok faydasını görmüştü yaptım iste demin:)

Bir de çok geçmis olsun callen ağrıları geçiriyor diyorlar ama ağrı zor gerçekten de allahım yardımcın olsun canımm

Tibeti 1/21 diye yazmıyoruz canım, önce tekrar sayını sonra o tekrarın kaçıncı gününde olduğunu yazıyoruz. Yani sen 3/1 oldun.
hahahah doğru ah ya saol canım :) bu arada dün gece epeyi bi araştırdım kitabına ulaşamadım pdf olarak sadece 1 sitede satısı var belki alırım bu arada topiğe de baktım epeyce senin su göbek incelten japon hareketini merak ediyorum :)

Atarım komşu var kahve yapıcam şimdi canım

Notlarıma baktım tibet ve Japon nefesi yle bir haftada 4 cm vermiştim belden ama bırakınca kalinlaşmış gene, süreklilik önemli bu hareketlerde ve diyette tabi. Yani bende öyle... ye ye hareket yap sadece olmuyor dikkat etmekte gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…