HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

2. 21 in sonucunu merak ediyorum yapabilcekmisin peki 21 gün daha
Dün yapamadım, bugün yapıcam insallah, valla callanetics akşam olduğu için yaparım da tibet korkutuyor beni, sabah saati duymadım 7 de kalktım, ne tibet ne kahvaltı yapamadım, eve gelince yaparım dedim, cok acikmistim dayanamadım yemek yedim, banyo yaptım derken bu saat oldu..

21/21 tamamlandı

Veeee ilk 21 biterrrrrrrr yarın ikinci 21 e başlıyorum. En güzel sonuçlar ikinci 21 den sonra oluyormuş. Hadi bakalım yolu yarıladim. Darısı tüm isteyenlerin başına

Maşallah sanaaa ben dedim zaten bu hatun beni ezer geçer parlatır diye

Bende yapmadım, gribim, yarın erken kalkıcam, biran önce yatmam lazım

Geçmiş olsun canım salgın var yine

Bence rahat yapabileceğin bir saate al.tibet daha önemli ona göre ayarla kendini.ben bu aralar ikindi vakti yapıyorum.herkes okulda işte küçükte uyumuş oluyor.tek başıma rahat rahat yapıyorum:))yoksa benim hayran kitlesi rahat vermiyor.ortanca bende yapıcam diyor en küçüğü hayır sen yapma annem yapacak diyor.onlar didişirken en büyükleri susun rahat verin anacığıma derken neyi nasıl yapıyorum hiç anlamıyorum:))

Evet çok geç saate bırakmama kararı aldım, eve geldikten bir saat sonra yapmaya çalışıcam bundan sonra, bugunde yatmadan önceye kaldı yaaa, yarın başlarım inşallah

Tibetten korkarken callanetics sallanmaya başladı, dün de yapamadım, çok uykum vardı, gözüm callan mallan görmedi hiç

Akşam 20 - 21 gibi yapmak en iyisi...ah birde uyabilsem

5/21 yapıldı gece 2 de çok zorladım kendimi yapmak için hiç gözüm almamıştı. taviz vermeyeyeim dedim. ziraa taviz tavizi getirir.

Dün de ben yapamadım Tibeii sabah yapıyorum. Sabah geç uyandım sonra günün kosusturmasi derken gece 2 de geldik eve Tibeti es geçemedim. Onu yaptım sadece

Dün de ben yapamadım Tibeii sabah yapıyorum. Sabah geç uyandım sonra günün kosusturmasi derken gece 2 de geldik eve Tibeti es geçemedim. Onu yaptım sadece
Dün bende Tibet i yaptım ama callanetics i yapamadım yine. Dün hep bi uyku halindeydim, sabah kalktım kahvaltı sonrası yine uyudum, akşam üzeri yine uyudum; 12 de uyandım, uykumu aldım bugün yaparım artık dedim bi baktım yine uyumuşum

Arkadaşıma sordum geçen gün sabah akşam spor yapıyorum bende bi değişiklik görüyor musun dedim kilo verdin mi bilemem ama sıkılaştın dedi

bendeki değişiminde farkındalar. dün azmin zaferi tabirini kullandı bir arkadaşım. tabi ben diyet de yaptım yani sağlıklı beslenme. 1 ayda 7 8 kilo verdim ama asıl fark bence tibet ve callen dan. özellikle callen! 5 defa yaptım ama çok fark ettiğini düşünüyorum. sporsuz 5 6 kilo verdim önce onu pek farkeden olmamıştı.

Suuuperrr çok sevindim senin adına canım, 7-8 kilo verdiysen bu 14-15 kilo görünüyordur callaneticstin sıkılaştırması sayesinde o yüzden herkes farketmistir. İdealin ne kaç kilo vermek istiyorsun ?

Dün akşam da yapamadım, misafir vardı, 23:30 da gittiler, bi düzene oturtamadim callanetics i yanarım yanarım ona yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…