- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- 133
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
-
Çok yaşa emiiiii Allahta seni guldursunkız 2 gün herseyi yiyelim kilomuza kilo katalim mi diyorum ben sana yarışma var diye, hiç öyle birşey dermiyim çılgın kız, ölçüm sonuçlarına gore en az incelen kazanacak bu hafta şakaciktan, biz bunun için birsey yapmiycaz....ayyy bi de bana 2 saat açıklama yaptırıyor yaaa...ayyy bayilicimmmmmmm
20/21 tamamlandı
Bende yarım kilo almışım, aynen göbişten 1 cm gitmiş ve diger yerlerde artma olmuş, tam detaylı dediğin gibi yarın 21 i tamamladıktan sonra yazıcamGünaydıııın
Sana çelme takmaya çalıştım ama olmadı:))
Evet gelelim neler olmuş bu hafta
Kilo yarım kilo artmış 60 olmuş.bu arada ben normal tartıda 58 çıkıyodum dijital aldım.onda 59.5 gösterdi.artık öyle devam edicem.
Ölçülerde pek değişiklik olmadığı içinSchonerDuft a yazmadım.sadece göbekten 1 cm gitmiş
Tibet haricinde bişey yapmadım çünkü.bol karbonhidratlı bir hafta oldu maalesef
kabak detoksu hayat kurtarırAnlaşıldığı üzere mutlaka diyette yapmak gerekiyor, ben bu hafta çok hamur işi tatlı yedim ve ekmeğe de başladım tekrar; sonuç hüsran oldu maalesef
nasıl yapıyorsunuz kabak detoksunukabak detoksu hayat kurtarır
Normalde sabah 2 haşlama yumurta biraz peynir öğlen kabak yoğurt 2 ceviz akşamda aynı arada 1 er meyve .nasıl yapıyorsunuz kabak detoksunu
kabak tuzsuz galibaNormalde sabah 2 haşlama yumurta biraz peynir öğlen kabak yoğurt 2 ceviz akşamda aynı arada 1 er meyve .
Kabağı rende yapıp yağsız pisiriyorsun istersen baharat eklersin yoğurt ile tuketiyorsun ben kabağı pişirirken 1 yk az z.yagi koyuyorum bii tanede domates rendeliyorum
Evet tuzsuz olcak 2 3 gün yaparsan yağdan verirsin kilon kaç?kabak tuzsuz galiba
76 gibiEvet tuzsuz olcak 2 3 gün yaparsan yağdan verirsin kilon kaç?
Cuma takım yarışmaları var 14.tk da kaptan yardimcisiyim katılmak ister misin76 gibi
şimdi 2. takımda devam ediyorum teşekkür ederim 14. takımda takip ederim seniCuma takım yarışmaları var 14.tk da kaptan yardimcisiyim katılmak ister misin
Bende yapmadım, gribim, yarın erken kalkıcam, biran önce yatmam lazım3 /21 yapıldı bugün hiç iyi değildim. heryerim ağrıdı, halsizlik de çoktu. zor yaptım
2. 21 in sonucunu merak ediyorum yapabilcekmisin peki 21 gün dahaİlk 21 sonucu;
Bel sürekli değişkenlik göstererek (diyeti bozduğum için) 3 cm incelmiş
Karın aynı
Kalça aynı
Bacak aynı
Göğüs aynı
Kilo yarım kilo vermişim
Bildiğin hüsran yani; keşke diyeti bozmasaydım, ama evde yapılınca yeniyor işte, hele de kendin yapınca, en sevdiklerimden yapıyorum bi de, callanetics ve tibetim var ya, güvendim yaya kaldım, diyet artı spor kızlar başka yolu yok görüldüğü üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?