- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- 133
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
Dün akşam da yapamadım, misafir vardı, 23:30 da gittiler, bi düzene oturtamadim callanetics i yanarım yanarım ona yanarım
Aynen bendeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam da yapamadım, misafir vardı, 23:30 da gittiler, bi düzene oturtamadim callanetics i yanarım yanarım ona yanarım
En iyisi akşama bırakmamak, gün içinde fırsat bulur bulmaz yapmalı yoksa callanetics teyze yalan olacakAynen bendeeee
En iyisi akşama bırakmamak, gün içinde fırsat bulur bulmaz yapmalı yoksa callanetics teyze yalan olacak
En iyisi akşama bırakmamak, gün içinde fırsat bulur bulmaz yapmalı yoksa callanetics teyze yalan olacak
Koşturmaca canım sagol, provalar devam, 2 çocuk oyunu bitirdik, aksesuar dekor için kosturuyoruz. Oryantasyon eğitimine de gittim bir hafta o da bitti aldım belgemiNerelerdesin canım inşallah iyisindir kaç gündür sesin yok
Ben de bu hafta 2 kere yaptım sadece gidişatımız kötü callanetics teyzeye çok ayıp ettik cokkkBugün 3 civarı küçüğü uyuttum çok pis niyetlendim hatta senide dürtücektim kalk yapalım diye.tam yemeği ocağa koydum uyandı ağladı bırak sporu yemeği zor yaptım.neysee niyet etmeye devam:))
Salı başlıyorum 16 pazartesi sandımdıBırakmasaydim ikinci 21 tamamlanmak üzereydi bugünlerde .
Hayirlisi deyip pazartesi tekrar başlıyorum kısmetse..
ben de başlayamadım 16 ekimde hastalıktan. ama önümüzdeki ay başlayacağım. 14 kasım mı olacak bakalım tarih kozmik yayınlasın da. diğer zamanlarda bşlamayı düşünmüyorum canım. kalıcı olsun istiyorum yoksa sürdüremiyorum. en fazla 5 e kadar devam ettim bu güne kadar hep bıraktım
Diyetle birlikte destekleyince gerçekten faydası var. Benim en çok bel çevremde incelme oldu ama koruyamadim diyet yapmaya devam edemediğim içinKızlar sonuç gören var mı egzersizlerden?
Darısı da bana olsun
Hadi sende başla bugün beraber ilerleyelimDarısı da bana olsun