• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Günaydıııın

Çok yaşa emiiiii Allahta seni guldursun :KK70:kız 2 gün herseyi yiyelim kilomuza kilo katalim mi diyorum ben sana yarışma var diye, hiç öyle birşey dermiyim çılgın kız, ölçüm sonuçlarına gore en az incelen kazanacak bu hafta şakaciktan, biz bunun için birsey yapmiycaz....ayyy bi de bana 2 saat açıklama yaptırıyor yaaa...ayyy bayilicimmmmmmm :ruh:

Sana çelme takmaya çalıştım ama olmadı:))

Evet gelelim neler olmuş bu hafta
Kilo yarım kilo artmış 60 olmuş.bu arada ben normal tartıda 58 çıkıyodum dijital aldım.onda 59.5 gösterdi.artık öyle devam edicem.
Ölçülerde pek değişiklik olmadığı için SchonerDuft SchonerDuft a yazmadım.sadece göbekten 1 cm gitmiş:KK43:
Tibet haricinde bişey yapmadım çünkü.bol karbonhidratlı bir hafta oldu maalesef

Günaydıııın

Sana çelme takmaya çalıştım ama olmadı:))

Evet gelelim neler olmuş bu hafta
Kilo yarım kilo artmış 60 olmuş.bu arada ben normal tartıda 58 çıkıyodum dijital aldım.onda 59.5 gösterdi.artık öyle devam edicem.
Ölçülerde pek değişiklik olmadığı için SchonerDuft SchonerDuft a yazmadım.sadece göbekten 1 cm gitmiş:KK43:
Tibet haricinde bişey yapmadım çünkü.bol karbonhidratlı bir hafta oldu maalesef
Bende yarım kilo almışım, aynen göbişten 1 cm gitmiş ve diger yerlerde artma olmuş, tam detaylı dediğin gibi yarın 21 i tamamladıktan sonra yazıcam

Anlaşıldığı üzere mutlaka diyette yapmak gerekiyor, ben bu hafta çok hamur işi tatlı yedim ve ekmeğe de başladım tekrar; sonuç hüsran oldu maalesef :kızgın:

nasıl yapıyorsunuz kabak detoksunu
Normalde sabah 2 haşlama yumurta biraz peynir öğlen kabak yoğurt 2 ceviz akşamda aynı arada 1 er meyve .
Kabağı rende yapıp yağsız pisiriyorsun istersen baharat eklersin yoğurt ile tuketiyorsun ben kabağı pişirirken 1 yk az z.yagi koyuyorum bii tanede domates rendeliyorum

Normalde sabah 2 haşlama yumurta biraz peynir öğlen kabak yoğurt 2 ceviz akşamda aynı arada 1 er meyve .
Kabağı rende yapıp yağsız pisiriyorsun istersen baharat eklersin yoğurt ile tuketiyorsun ben kabağı pişirirken 1 yk az z.yagi koyuyorum bii tanede domates rendeliyorum
kabak tuzsuz galiba

İlk 21 sonucu;

Bel sürekli değişkenlik göstererek (diyeti bozduğum için) 3 cm incelmiş
Karın aynı
Kalça aynı
Bacak aynı
Göğüs aynı
Kilo yarım kilo vermişim

Bildiğin hüsran yani; keşke diyeti bozmasaydım, ama evde yapılınca yeniyor işte, hele de kendin yapınca, en sevdiklerimden yapıyorum bi de, callanetics ve tibetim var ya, güvendim yaya kaldım, diyet artı spor kızlar başka yolu yok görüldüğü üzere :skandal::mad::rolleyes::KK42:

3 /21 yapıldı bugün hiç iyi değildim. heryerim ağrıdı, halsizlik de çoktu. zor yaptım

İlk 21 sonucu;

Bel sürekli değişkenlik göstererek (diyeti bozduğum için) 3 cm incelmiş
Karın aynı
Kalça aynı
Bacak aynı
Göğüs aynı
Kilo yarım kilo vermişim

Bildiğin hüsran yani; keşke diyeti bozmasaydım, ama evde yapılınca yeniyor işte, hele de kendin yapınca, en sevdiklerimden yapıyorum bi de, callanetics ve tibetim var ya, güvendim yaya kaldım, diyet artı spor kızlar başka yolu yok görüldüğü üzere :skandal::mad::rolleyes::KK42:
2. 21 in sonucunu merak ediyorum yapabilcekmisin peki 21 gün daha

Back