- Konu Sahibi Kulis tiyatro
3. Callanetics tamamdır dün yazmayı unutmuşum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de diyorum bugün neden yapamadım bi maşallahını alırım canımŞu azminden azda bana bulaştır
Halbuki yeni yıla kadar 100 saat yapma gibi bi hayalim vardı![]()
Ben de diyorum bugün neden yapamadım bi maşallahını alırım canım![]()
Evet canım 2 gündür temizlik yapıyordum üşendim yapmaya uykum geldi, yorgunluk da vardı, eee bi de baktım bahane edecekMaşallah Tebarekallah tü tü tüüü:)
Hem ben yeni girdim siteye zateeen.sen bence başka sebepten yapamadın:)
Öne geçtin canım ne güzel berabere gidiyorduk. 6.günden sonra 1 gün ara vermeyi unutma4. Callanetics tamam :)
Bu hayali beraber gerçekleştirelim mi :) Ben de bu sefer 100 yapmak istiyorum :)Şu azminden azda bana bulaştır
Halbuki yeni yıla kadar 100 saat yapma gibi bi hayalim vardı![]()
Canım bugün yapmayı unutma çok fazla ara verme .)Öne geçtin canım ne güzel berabere gidiyorduk. 6.günden sonra 1 gün ara vermeyi unutma![]()
Bugün çok geç saate bırakmamak için en gec 21:00 de yapayım diyorum sonra bahaneler üretip yapmıyorumCanım bugün yapmayı unutma çok fazla ara verme .)
5. Callanetics tamamdııır hadi senden de bekliyorummBugün çok geç saate bırakmamak için en gec 21:00 de yapayım diyorum sonra bahaneler üretip yapmıyorum![]()
4/42 tamamlandı5. Callanetics tamamdııır hadi senden de bekliyorumm
Harikasıııın :)) Benim de 6. Tamamdır4/42 tamamlandı![]()
Ben yine fire verdim dün akşamHarikasıııın :)) Benim de 6. Tamamdır
Amiiin canım ben de hedefi 42 yaptım inşallah tamamlayacağızBen yine fire verdim dün akşam
Sen bugün dinleniyorsun o zaman maşallah suphanallah hep böyle devam edersin inşallah![]()