- Konu Sahibi Kulis tiyatro
3. Callanetics tamamdır dün yazmayı unutmuşum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum bugün neden yapamadım bi maşallahını alırım canımŞu azminden azda bana bulaştır
Halbuki yeni yıla kadar 100 saat yapma gibi bi hayalim vardı
Ben de diyorum bugün neden yapamadım bi maşallahını alırım canım
Evet canım 2 gündür temizlik yapıyordum üşendim yapmaya uykum geldi, yorgunluk da vardı, eee bi de baktım bahane edecek ha_mim ciğimde varMaşallah Tebarekallah tü tü tüüü:)
Hem ben yeni girdim siteye zateeen.sen bence başka sebepten yapamadın:)
Öne geçtin canım ne güzel berabere gidiyorduk. 6.günden sonra 1 gün ara vermeyi unutma4. Callanetics tamam :)
Bu hayali beraber gerçekleştirelim mi :) Ben de bu sefer 100 yapmak istiyorum :)Şu azminden azda bana bulaştır
Halbuki yeni yıla kadar 100 saat yapma gibi bi hayalim vardı
Canım bugün yapmayı unutma çok fazla ara verme .)Öne geçtin canım ne güzel berabere gidiyorduk. 6.günden sonra 1 gün ara vermeyi unutma
Bugün çok geç saate bırakmamak için en gec 21:00 de yapayım diyorum sonra bahaneler üretip yapmıyorumCanım bugün yapmayı unutma çok fazla ara verme .)
5. Callanetics tamamdııır hadi senden de bekliyorummBugün çok geç saate bırakmamak için en gec 21:00 de yapayım diyorum sonra bahaneler üretip yapmıyorum
4/42 tamamlandı5. Callanetics tamamdııır hadi senden de bekliyorumm
Harikasıııın :)) Benim de 6. Tamamdır4/42 tamamlandı
Ben yine fire verdim dün akşamHarikasıııın :)) Benim de 6. Tamamdır
Amiiin canım ben de hedefi 42 yaptım inşallah tamamlayacağızBen yine fire verdim dün akşam
Sen bugün dinleniyorsun o zaman maşallah suphanallah hep böyle devam edersin inşallah