• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

cok sevindim canim senin adina, keske bu guzel haberler hep devam etse:Saruboceq:, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah..

geronimo, canim seninki de hayirli olsun insallah ikizlerini ki buyuk ihtimalle oyle gorunuyor alirsin kucagina...ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPINIZI:nazar:

nilnilcim hayirli olsun yavrularin, insallah simsiki tutunurlar annelerine sen de o mutlulugu tadarsin, umudunu kaybetme Allahim cok buyuk...

teşekkürler arkadaşım umarım sımsıkı yapışırlar sakın sende umudunu kaybetme herşeyin hayırlısı

Herkesin iyi bir bayram geçirdiğini umut ediyorum.ayın 14ünde iki yumurta yerleştirdiler.beklemek zor.daha cumartesi test yapılacak.dua ediyorum.

ya arkadaşlar lütfen biri bişey söylesin Allah aşkına transferin 8.günü fazla yatamadım transferden sonra bi kaç gündür tuvalette bişey dikkatimi çekti sanki rahmim çok aşağıda alt tarafım kapanmış gibi sabahları jel kullanıyorum inanın jeli zor sokuyorum bu ne demek iyiyemi kötüyemi işaret bi doluluk var bide ben her aşılamada enfeksiyon kapardım beyaz peynir kıyamında koyu bi akıntım olurdu gene öyle akıntım var onun dışında bende hiç bir belirti yok kasık ağrılarım vardı 2-3 gündür oda yok en son kasık ağrım şiddetlendi sonra tamamen kesildi bu ne demek şimdi içim içime sığmıyo yokmu bi fikri olan

ben de aynı durumdayım.CADIARZU

adile canım benim de ayın 14ünde 3 tane emriyo koydular bana test günü ayın 27 isi test günü dediler ben de cumartesi yaptırmayı düşünüyorum testi adet olmazsam ama çok sabırsızlanmaya başladım merak ediyorum az önce idrar testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu

merhaba bende fitili yerlestirirken rahmimde degisiklik oldugunu hissediyorum yani önceden o kadar sis degildi simdi icimde sanki bir sislik var, benim 8. günü idrarda ikinci cizgi silik cikti sonra daha yapmadim, 12, günü kandan baktirmayi düsünüyorum ama herkeste idrarda cikmiyor kizlar üzülmeyin benimde ilk yaptigimda cikmadi biraz buruklandi icim ama sonra kendimi baska seylerle oyaladim yarim saat sonra dayanamadim cöpten cikardim baktim ikinci cizgi daha belirgin olmustu yani pek anlayamadim, en garantisi kan tahlili diyorlar,
ama ben doymak bilmiyorummmm acayip istahim acildi heralde dogurmadan 30 kilo alicam ben :(

rahimdeki doluluk normal, östrojen alıyoruz çünkü. İdrarda Beta HCG çok geç yükselir erkenden idrarda bakıp da moralinizi bozmayın derim. Ma beklemek çok zor sizi çok iyi anlıyorum. benim test günüm cmt. bekleyip kan tahlili yaptıracağım. İştah açılması bende de var, zaten kiloluyum..canım da bu duruma çok sıkılıyor.

kızlar dayanamadım bugün sabahta test yaptım negatif çıktı bugün 9.gün dün akşamda yapmıştım negatifti canım sıkılmaya başladı acaba tutmadımı e bakıyorum bazıları 9.günde 2 çizgiyi görmüşler silikte olsa ha bu arada adetim gecikti ordan biraz umudum var ama kasık ağrılarımda var adet olacakmış gibi bide ilaçlardanda gecikebilir offfffff ya cumartesi bi gelse kafam allak bullakkafamçokkarıştı.Cumartesi sonuç alacak bi kaç kişi varız burda inşallah hepimizinki tutar negatife kayan listeyi pozitife çeviririz Allahım:Saruboceq:

kızlar ne olur stres yapmayın gununuzu bekleyın allahım inşallah hepınıze pozıtıf sonuc almayı nasıp eder bu ay bızler cok uzulduk cok fazla negatıf sonuc vardı bırıde ben inşallah sızlerın sonucları pozitif cıkarda bızlerde mutlulugunuza ortak oluruz

kızlar ne olur stres yapmayın gununuzu bekleyın allahım inşallah hepınıze pozıtıf sonuc almayı nasıp eder bu ay bızler cok uzulduk cok fazla negatıf sonuc vardı bırıde ben inşallah sızlerın sonucları pozitif cıkarda bızlerde mutlulugunuza ortak oluruz

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin evet bu ay çok fazla negatif var inşallah daha fazla artmaz

Arkadaşlar merhaba,
Benim de ilk tüp bebek tedavim, transferim gerçekleşti, bugün 2. günüm beklemedeyim.
Hakkımızda hayırlısı inş.
Ben crinone jel, elevit, coraspin ve progynex iğne kullanıyorum,
Transfer yaptıran arkadaşlar ilaçlarımız aynı değil mi?

merhaba arkadaşlar,
yeni üye oldum bu siteye .Bu konuyla ilgili bir kaç birşey bende yazmak istedim.
Cumartesi günü transferim yapıldı.3 embiryo.01 Ekim de test için çağırdılar.Merak ediyorum ancak çok fazla umudum yok sebebi ise ;
benden 9 adet yumurta toplandı,8 tanesi döllenmiş fakat bunların sadece 3 tanesi bölünmüş bu bölünen 3 embiryoyu da yerleştirdiler,ancak tabi kalitesine göre seçme şansımız olmadı.Bundan dolayı galiba 2.yi deneyeceğim gibi geliyor bana.Transferden sonra bu şekilde bölünme problemi yaşayan var mı diye merak ettim açıkçası.

merhaba arkadaşlar,
yeni üye oldum bu siteye .Bu konuyla ilgili bir kaç birşey bende yazmak istedim.
Cumartesi günü transferim yapıldı.3 embiryo.01 Ekim de test için çağırdılar.Merak ediyorum ancak çok fazla umudum yok sebebi ise ;
benden 9 adet yumurta toplandı,8 tanesi döllenmiş fakat bunların sadece 3 tanesi bölünmüş bu bölünen 3 embiryoyu da yerleştirdiler,ancak tabi kalitesine göre seçme şansımız olmadı.Bundan dolayı galiba 2.yi deneyeceğim gibi geliyor bana.Transferden sonra bu şekilde bölünme problemi yaşayan var mı diye merak ettim açıkçası.

Bu kadar olumsuz düşünmenin sana sadece zararı olur arkadaşım, sonuçta transfer edilecek 3 embriyo oluşmuş, gerisi allaha kalmış, bana hem doktorum hemde hemşireler pozitif olmam gerektiğini söylediler, demek ki gerçekten de önemli psikolojimiz.
Tek bir embriyoyla hamile kalan arkadaşlar var burada kaldıki sende 3 tane birden var.

merhaba arkadaşlar,

test günümüz aynı benimde cumartesi transfer oldu benimda 6 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi üçünüde yerleştirdiler bence sıkılma bize zaten 1 tane lazım degilmi o yüzden umudunu şimdiden kaybetme daha cok var 1 ekime bekleyelim

Arkadaşlar merhaba,
Benim de ilk tüp bebek tedavim, transferim gerçekleşti, bugün 2. günüm beklemedeyim.
Hakkımızda hayırlısı inş.
Ben crinone jel, elevit, coraspin ve progynex iğne kullanıyorum,
Transfer yaptıran arkadaşlar ilaçlarımız aynı değil mi?

ilaçlarımız aynı hepimiz beklemedeyiz

merhaba arkadaşlar,

benden 11 yumurta toplanmıştı, 7'si döllenmiş sadece üç tanesi sağlıklı, onlar da yerleştirildi.
bence umutsuz olmamalısın. Çok sayıda olmasına gerek yok ki, bir tanesi tutsa yeter..

Back