mrb cnm hayırlısı olsun .e2 tahlillerine biz ayrıca para vermedik hastaneye verdiğimiz tüp bebek paket fiyatının içindeydi onlar
Arkadaslar dr den geldik. kismetse gunde iki tane olmak uzere 4 Eylul`de ignelerime basliyorum :) :O :)
kızlar dün 2.kontrolüme gittm bende dr büyük ihtimal pazar transfer yaparız dedi,bende heyecan yaptım valla sanki çok hızlı gelişiyo herşey delikafadulden
Canim tedavin hayirli olsun, transfer tarihlerimiz yakin, benim de haftasonu gibi olabilir...ben bu arada bir suru kontrole gittim senin 2.ciymis:uhm:[/QUOT
sağolasın canım seninde hayırlı olsun,oh oh süper transfer tarihleri yavaş yavaş belli oluyor,sonra hamilelik haberleri inşallah,
ben 26/08/2009 tarihinde iğnelere başladım 5 tane iğne oldum,dün gittim gayet iyi dedi doktorum 2 iğne daha verdi,yarın yine gideceğim herhalde yumurta toplamı tarihi belli olur yarın bakalım hayırlısı beklemedeyiz zemuszemus
benim transferim dün oldu canım artık beklemedeyim :CüvCüv:
Gorkencim sana hayirli ve sabirla bekleyisler canim, ne guzel stres bitti simdi guzel haberler bekleme zamaniopuyorumnanaktan
Beryucum cok guzel canim 6 tane yumosun dollenmis insallah iyi kalitededirler ve simsiki annislerine tutunurlarzemuszemus
benim de persembe yada cumaya yumoslar toplanacak, dunden beri gonalfi kestik estrojen yuksek cikmis, beklemedeyiz pazar yada pazartesi tranfer olur gibi gorunuyor...:Saruboceq:
hayırlısı olsun transfer çok kolay stres yapma hemen bitiyor
yumurta toplama işlemi yaşamış arkadaşlar,işlem genel anesteziilemi oluyor genelde sonrasında nasıl hisettiniz ?
yumurta toplama işlemi yaşamış arkadaşlar,işlem genel anesteziilemi oluyor genelde sonrasında nasıl hisettiniz ?
Gorkencim sana hayirli ve sabirla bekleyisler canim, ne guzel stres bitti simdi guzel haberler bekleme zamaniopuyorumnanaktan
Beryucum cok guzel canim 6 tane yumosun dollenmis insallah iyi kalitededirler ve simsiki annislerine tutunurlarzemuszemus
benim de persembe yada cumaya yumoslar toplanacak, dunden beri gonalfi kestik estrojen yuksek cikmis, beklemedeyiz pazar yada pazartesi tranfer olur gibi gorunuyor...:Saruboceq:
transferim dün gerçekleşti şimdi beklemedeyim canımsaol bıtanem senın transfer işlemı ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?