Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

görken bak senin yazdığını görmüş ve sana yazmıştım....yine diyorum ki hayırlısıyla bebişlerin 9 ay boyunca seninle kalırlarrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler canımzemuszemus

dragonlilycim sen nekadar iyi yurekli bir kizsin.. Insanlara pozitif elektirik dagitiyorsun.. Allah senin gonune gore versin.. Amin...

ay utandim biraz :kedi:Allah razi olsun canim, cumlemizin allahim gonlumuze gore versin...bizleri gercekten en iyi anlayan bizleriz, valla ben esimle bile burdaki kadar paylasim icinde degilim...ya simdiden burdan tek tek hamileyim haberini veren arkadaslari hayal ediyorum, rabbim kimseye negatif sonuc gosterme lutfen:Saruboceq:

Arkadaslar dr den geldik. kismetse gunde iki tane olmak uzere 4 Eylul`de ignelerime basliyorum :) :O :)

günaycım merhaba nasılsın uzun zamandır giremiyorum nete çok uzuak kaldım gelişmelerden nasıl gidiyo hayatım toparlayabildinmi kendini tedaviye başladınmı tekrar

canım çok tesekkurler iyi dıleklerın icin dilerım rabbımden evlet ısteyen herkesın kucagını doldursun

kızlar dün 2.kontrolüme gittm bende dr büyük ihtimal pazar transfer yaparız dedi,bende heyecan yaptım valla sanki çok hızlı gelişiyo herşey delikafadulden

merhaba,
dün iğnelerime başlandı..
bugün ikinci gün..ankara tüp bebek merkezinde..Cem Akarsu ve kubilay Vicdan..aranızda orada yaptıran ya da yaptıracak olan var mı?
sevgiler:kedi:

kızlar dün 2.kontrolüme gittm bende dr büyük ihtimal pazar transfer yaparız dedi,bende heyecan yaptım valla sanki çok hızlı gelişiyo herşey delikafadulden

canım stres yoook rahat olalım hayırlısı ile alacagız bebışlerimizi kucagımıza

kızlar 8 yumostan 6 tanesı dollenmış perşembe gunu transfer allahım kucagımızı bos bırakma yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…