• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

arkadaşlar bayadır gelemiyorum nette sorun var dondurulmuşlarla başladım Allahın izniyle 9 eylül transfer tarihim gibi görünüyo şu an inşallah ama test için 15. gün diyolar çok uzun değil mi hemde benim blast transferi acaba 10. günde yapsam bi sonuca ulaşırmıyım ufaktan

Gorkencim sana hayirli ve sabirla bekleyisler canim, ne guzel stres bitti simdi guzel haberler bekleme zamaniopuyorumnanaktan
Beryucum cok guzel canim 6 tane yumosun dollenmis insallah iyi kalitededirler ve simsiki annislerine tutunurlarzemuszemus
benim de persembe yada cumaya yumoslar toplanacak, dunden beri gonalfi kestik estrojen yuksek cikmis, beklemedeyiz pazar yada pazartesi tranfer olur gibi gorunuyor...:Saruboceq:

Arkadaslar dr den geldik. kismetse gunde iki tane olmak uzere 4 Eylul`de ignelerime basliyorum :) :O :)

Az kalmis canim baslamaya, inan basladin mi ignelere zaman su gibi akip geciyor, bir de bakmissin yumos toplama transfer zamani gelmis...bu arada ignelerden korkmak yok tamam mi :)) birinciden sonra rahatlarsin, genellikle bir sey hissetmiyor insan, kolay gelsin canimkaydirigubbakcemile3

kızlar dün 2.kontrolüme gittm bende dr büyük ihtimal pazar transfer yaparız dedi,bende heyecan yaptım valla sanki çok hızlı gelişiyo herşey delikafadulden

Canim tedavin hayirli olsun, transfer tarihlerimiz yakin, benim de haftasonu gibi olabilir...ben bu arada bir suru kontrole gittim senin 2.ciymis:uhm:

Drgunaycim nerelerdesin?adet oldun mu canim merak ettim, gelismelerden haberdar et bizi...ne guzel olurdu sen de serenay arkadasimiz gibi bir mujde verseydin...hani diyorlar ya bir defa hamilelik olunca rahim bilirmis normal yolla hamilelik de olabilirmis sonradan, insallah senin de oyle olur tedaviye baslamadan:Saruboceq:

Canim tedavin hayirli olsun, transfer tarihlerimiz yakin, benim de haftasonu gibi olabilir...ben bu arada bir suru kontrole gittim senin 2.ciymis:uhm:[/QUOT

sağolasın canım seninde hayırlı olsun,oh oh süper transfer tarihleri yavaş yavaş belli oluyor,sonra hamilelik haberleri inşallah,
ben 26/08/2009 tarihinde iğnelere başladım 5 tane iğne oldum,dün gittim gayet iyi dedi doktorum 2 iğne daha verdi,yarın yine gideceğim herhalde yumurta toplamı tarihi belli olur yarın bakalım hayırlısı beklemedeyiz zemuszemus

Gorkencim sana hayirli ve sabirla bekleyisler canim, ne guzel stres bitti simdi guzel haberler bekleme zamaniopuyorumnanaktan
Beryucum cok guzel canim 6 tane yumosun dollenmis insallah iyi kalitededirler ve simsiki annislerine tutunurlarzemuszemus
benim de persembe yada cumaya yumoslar toplanacak, dunden beri gonalfi kestik estrojen yuksek cikmis, beklemedeyiz pazar yada pazartesi tranfer olur gibi gorunuyor...:Saruboceq:

canım benım inşallah peş peşe hamiş haberlerimizi vereceğiz

yumurta toplama işlemi yaşamış arkadaşlar,işlem genel anesteziilemi oluyor genelde sonrasında nasıl hisettiniz ?

yumurta toplama işlemi yaşamış arkadaşlar,işlem genel anesteziilemi oluyor genelde sonrasında nasıl hisettiniz ?

genel anesteziyle oluyor canım anestezi sonrası kişiye göre değişiyor kimi çok sakin bi şekilde uyanıyo ama maalesef benimki çok kötüydü hemde fazlaıyla şimdi en büyük fobim o oldu

bende opu sonrası çok fazla nefes darlığı olduğu doktor bunu oyle sıradan bişi gibi görme sen bi operasyon geçirdin dedi meğerse içeride hafif kanamalar oluyormuş ve diyaframa baskı yaptığı için nefes darlığı oluyomuş bide ardından bende ohss oluştu bi süre yattım ayaklanamadım hemen çok kolay geçmedi ama opu ya bağlı sancım çok aşırı olmadı bi işlem sonrası oldu iğne yaptılar geçti bide hafif adet sancısı gibi gece oldu hafif bi ağrı kesiciyle geçirdim onuda

canım hiç korkma, anesteziyle sen mışıl mışıl uyurken topluyorlar yumoşları, sen gözlerini yatağında açıyorsun. ağrı acı yok sadece heyecan var. transferde idrara sıkışık olman gerektiği için biraz onun sıkıntısı oluyor ama onda da acı yok. Ben smyrnada yaptırdım bir gün izmirde kaldım, ertesi gün yani bugün evime geldim(4 saatte yavaş yavaş Bodruma geldim).
sanırım hsg çektirmişsindir, bence en zoru hsg. artık sen yorumunu yap bitanem

teşekkürlercanım, senin içinde hayırlısı olsun, günler çabuk geçiyor inşallah seninde işlemlerin benimki kadar rahat oluropuyorumnanaktan

dragonlilycim icimden okadar cok geciyor ki.. bu ay sen hamis haberi vereceksin bence...

ve insallah herkesin Allah gonlune gore verir. okudugum kadariyla cok emek harcaniyor.. Allah sabrini veriyor.. bakalim cuma gunu ignelere baslicam kismetse.. dragonlilycim insallah senin dedigin gibi acitmaz igneler :) hala kendime bunu nasil yapicam diyorum :))) sonra diyorum ki.. kismet olurda hamis kalirsam ozaman dogumda neyaparim :) Allah sabrini veriyor iste bence... Bir Maratona giriyoruz... ama olumlu ama olumsuz. umudumuz oldugu surece insanin icinde kelebekler ucusuyor super bir duygu :)
hepinizi kocamna optum :)

Back