• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlaaaarrr merhaba ben geldim ....internete her zaman giremediğim için girdiğim zamanlarda arka arkaya yazıyorum....kızlar pazar günü yumurtalarım toplandı 10 tane yumoş toplamışlardı bunlardan 6 tanesi kalmıştı ve dün en son 3 tanesinin kaliteli olduğu söylendi ve transfer için çağırdılar ve dün öğlen 2 de transfer gerçekleşti..14 eylülde bhgc yapmamı söylediler umarım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz artık beklemedeyim ve stresten uzak olmak için rapor aldım evde dinlenicem,,,,herşey allahtan umarım bebiş veya bebişler bayram hediyesi olarak gelirler :Saruboceq:

canım hayırlı olsun inşallah annelerıne sıkı sıkı tutunurlarda sende bu guzel haberı verırsın bızlere

hayırlı olsun bsp.benimde transferden sonra 2.günüm

gorken canım transfer sonrası kendını nasıl hıssedıyorsun agrı sancı herhangı bır degışiklik hıssedıyormusun yatarak mı gecırıyorsun yarın sabah 10 da benım transferım var çooook heyecanlıyım dilerim rabbim pozitif sonuç almayı nasip ederinşallah bu mutlulugu bizlerde yasarız amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlaaaarrr merhaba ben geldim ....internete her zaman giremediğim için girdiğim zamanlarda arka arkaya yazıyorum....kızlar pazar günü yumurtalarım toplandı 10 tane yumoş toplamışlardı bunlardan 6 tanesi kalmıştı ve dün en son 3 tanesinin kaliteli olduğu söylendi ve transfer için çağırdılar ve dün öğlen 2 de transfer gerçekleşti..14 eylülde bhgc yapmamı söylediler umarım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz artık beklemedeyim ve stresten uzak olmak için rapor aldım evde dinlenicem,,,,herşey allahtan umarım bebiş veya bebişler bayram hediyesi olarak gelirler :Saruboceq:

inşallah çifte bayram yaparsın canım :teytey:

transferleriiz hayırlı olsun arkadaşlar
benim salı toplandı.16 taneden 6 embriyo oluşmuş bayağı moralim bozuldu acaba hepsi kötü kalitemi diye niye bu kadar az sayıda döllendi acaba. dr hanım bizi cuma günü gelsinler durum değerlendirmesi yapalım demiş sekreteri arayıp haber verdi. dahada telaşlandım ne bileyim işte sakin olamıyor insan.

gorken canım transfer sonrası kendını nasıl hıssedıyorsun agrı sancı herhangı bır degışiklik hıssedıyormusun yatarak mı gecırıyorsun yarın sabah 10 da benım transferım var çooook heyecanlıyım dilerim rabbim pozitif sonuç almayı nasip ederinşallah bu mutlulugu bizlerde yasarız amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım öncelikle hayırlısı. Ben izmirde yaptırdım bir gece orda dinlenip ertesi gün bodruma kendi evime geldim (4 saat yolculuk). ilk gün transferden sonra ilk 3 saat hiç bir şekilde ayağa kalkmadım. 3 saat sonra yarım saatlik yol mesafesinde annemlere gittim. zorunlu ihtiyaçlarım dışında genelde uzandım. 2 gün sonra duş yapabilirsiniz dediler bugün 5 dk. geçmiycek şekilde duş yaptım. yemekleri eşim yapıyor. yarın mecburen işe gidicem.
inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmmaz bizede birer hayırlı evlat nasip eder. Kendimi çok iyi hissediyorum özellikle duştan sonra :). heyecan güzeldir ama sitres yapma. çünkü korkulacak hiçbir şey yok 20 dk. bitiyor Allah gönlüne göre versin şimdiden geçmiş olsun

pozitif olmana çok sevindim.
ben de transfer gecesi hastanede sonrasında öğretmenevinde (istanbulda) 3-4 gün kalmayı planlıyorum yolculuk nede olsa yoruyor kasıyor insanı zaten tedavi süresince 6 kere gittik geldik yorulduk neyse sanırım böyle yapıcas.
her aşaması sıkıntılı cumaya kadar emb.ile ilgili bilgide yok sık sık açmıyoruz ortamları bozulmasın diye diyolar. heyecanla bekliyorum allah herkese kaliteli ve vantus gibi rahimlerimize yapışan bebişler nasip etsin bizi daha fazla sınamasın. amin

transferleriiz hayırlı olsun arkadaşlar
benim salı toplandı.16 taneden 6 embriyo oluşmuş bayağı moralim bozuldu acaba hepsi kötü kalitemi diye niye bu kadar az sayıda döllendi acaba. dr hanım bizi cuma günü gelsinler durum değerlendirmesi yapalım demiş sekreteri arayıp haber verdi. dahada telaşlandım ne bileyim işte sakin olamıyor insan.

canım salı günü toplandıysa cuma görüşmeye çağırdılarsa transferin cumartesi olacak yani blastosist aşamasına gelmiş tutma olasılığı en yüksek en kaliteli yumurtalar transfer edilecek. su an 6 tane varsa en az 3 tanesi belki hepsi o güne kadar yaşayacak. yaşına ve durumuna göre 2-3 tanesi transfer edilir gerisi dondurulur. zaten 5. gün embriyolarının tutma olasılığı cok fazla yani endişelenicek ne var? benim 5 tane yumurtam gelişiyor şu an ve toplanınca 2 tanesi kaliteli döllensin ve 2. gün yani en az olasılık olan gün yerleştirilsin razıyım. ben de sayıya üzülüyorum ama burada 1-2 yumurtası toplanıp uğraşanları biliyorum. yani durumunda moral bozucu bişi yok bizim moralimizi bozma lütfen. ben senin yerinde olsam havalara uçar sevinçten uyuyamazdım:umursamaz:

:enbuyukkk:

oooh cogu gitti azı kaldı insdallah insallah hamisim haberini alıcaz kısa süre sonra hadi bakalım
arkandan gelioruzvereliniortak

canım deniz bulut yazını gözlerim dolu dolu okudum. hem utandım bilmeden bazı arkadaşların yarasına dokunmuşum hemde bana verdiğin moral için.ne diyeceğimi bilemiyorum.
arkadaşım hocanın bana en başta söylediği blastosis yapmak zorundayızdı.ben 32 yaşındayım2 negatif 1 kimyasal sonucum var.ve 3üde ankarada ii merkezlerdeydi. bu 4. denememiz memorial 1. gün olarak opunun ertesi gününü sayıyor yani bize 1. günde ve 3. günde bilgi veriliyomuş onlara göre blast pazara denk geliyo yani buna rağmen beni erken çağırmaları (ankaradan istanbula) endişelendirdi.

azracım kız nerdesin ne zamandır görünmüyosun

çok çok geçmiş olsunnn iyidir benden de nolsun yaa ramazanla ugrasıyoruz işte haftaya lucrinime başlıycam biraz heyecanlıyım okadar

sağol canım cümlemizin inşallah hiçbirimizin kucagını boşkoymasın inşallah yok canım adetin 21.günü başlanıyo

Transferi olan arkadaslar hayirli olsun dualarim sizinle insallah guzel haberlerini en kisa zamanda aliriz.. hepinizi opuyorum Ramazan annislerikaydirigubbakcemile3

Back