kızlar yumoslar toplandı 8 tane persembe gunu de allahın ıznıyle transfer olacak hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yumoslar toplandı 8 tane persembe gunu de allahın ıznıyle transfer olacak hakkımızda hayırlısı
serenay tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
görken inşallahhh seninde transferin çok güzel geçer ve bebişlerin 9 ay boynca seninle kalır
dr.günay canım,benim infertilite sebebime artık malesefff polikistik over de eşlik ediyor bir ara değiştirirsin tablodaki durumumu olur mu
şuanda tedavileri devam etmekte olan tüm arkadaşlara bol bol dualar gönderiyorum.......
subuo hadi gozun aydin canim, insallah burdan guzel haberler verirsin, yumurtasi toplanan arkadaslar beryu, witch ve gorken gecmis olsun canlarimalkisalkisalkis ne guzel ya sizlerin adina cok sevindim cogu gitmis azicigi kalmishihoyyyt insallah hayirli sonuclar duyacaz sizlerden...simdi moral depolama zamani kafanizi hic bir seye takmayin(yumuslar az mi kaliteli mi ve saire...) Allahim isterse zaten ihtiyac olan bir sperm ve bir yumos hepsi bu, bir sey kalmamis artik tunelin sonundaki aydinlik gorunuyorrrrrrr:dance:
dragonlilycim sen nekadar iyi yurekli bir kizsin.. Insanlara pozitif elektirik dagitiyorsun.. Allah senin gonune gore versin.. Amin...
benimde dularım seninle.beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır
subuo hadi gozun aydin canim, insallah burdan guzel haberler verirsin, yumurtasi toplanan arkadaslar beryu, witch ve gorken gecmis olsun canlarimalkisalkisalkis ne guzel ya sizlerin adina cok sevindim cogu gitmis azicigi kalmishihoyyyt insallah hayirli sonuclar duyacaz sizlerden...simdi moral depolama zamani kafanizi hic bir seye takmayin(yumuslar az mi kaliteli mi ve saire...) Allahim isterse zaten ihtiyac olan bir sperm ve bir yumos hepsi bu, bir sey kalmamis artik tunelin sonundaki aydinlik gorunuyorrrrrrr:dance:
hayırlısı olsun canım
kızlar dün 2.kontrolüme gittm bende dr büyük ihtimal pazar transfer yaparız dedi,bende heyecan yaptım valla sanki çok hızlı gelişiyo herşey delikafadulden
saol bıtanem senın transfer işlemı ne zaman
kızlar dün 2.kontrolüme gittm bende dr büyük ihtimal pazar transfer yaparız dedi,bende heyecan yaptım valla sanki çok hızlı gelişiyo herşey delikafadulden
gerçektenmi ya,ay bu ne böyle valla bu tüp bebekte attığın adım para:1shok:
canım stres yoook rahat olalım hayırlısı ile alacagız bebışlerimizi kucagımıza
kızlar 8 yumostan 6 tanesı dollenmış perşembe gunu transfer allahım kucagımızı bos bırakma yarabbım