• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

srenay2010 canım hayırlı olsun o kadar çok sevindimki buda Allah ın bir mucizesi inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur Allah olmayanlarada versin tabii banada kendine çok iyi bak tatlım:CüvCüv:

inşallah haytım darısı senin ve herkesin başına çok teşekkürler cnm

slm kızlar çoktan beridir giremiyodum özledim sizi iyisinizdir inşallah hepiniz.Bende aktif olarak tedaviye başladım puregon ignesiyle bugün 5.gün vurulmaya başlayalı baya bi vurulacam heralde çünkü doktora göre iğne bana pek fayda etmemiş doktor iğneyi sen doğru vurduğundan eminmisin dedi.Bu arada ultrasyona girdim ultrasyon orucu bozarmı bilen varmı?Bide arkadaşlar transferine az kalıp doktoru tarafından oruc tutma diye uyarılan varmı?

Merhaba arkadaslar... dun regl oldum kafam karisti.. dr yi aradik bugun ultrasyon yapacaklarmis. ama taa hafta sonu ignelere baslanacak mis.. kafam cok kaisti yani benim bildigim reglin ikinci gunu ignelere baslanmiyormu bana yardimci olacak arkadaslar var mi?

Merhaba arkadaslar... dun regl oldum kafam karisti.. dr yi aradik bugun ultrasyon yapacaklarmis. ama taa hafta sonu ignelere baslanacak mis.. kafam cok kaisti yani benim bildigim reglin ikinci gunu ignelere baslanmiyormu bana yardimci olacak arkadaslar var mi?

canım sen takma kafanı her doktorun tedavisi farklıdır sen başka tedavilere takılma çoğunlukta ikinci veya üçüncü gün başlanıyor ama belki doktorunun farklı bi tedavi şekli vardır hayırlısı olsun senin için

slm kızlar çoktan beridir giremiyodum özledim sizi iyisinizdir inşallah hepiniz.Bende aktif olarak tedaviye başladım puregon ignesiyle bugün 5.gün vurulmaya başlayalı baya bi vurulacam heralde çünkü doktora göre iğne bana pek fayda etmemiş doktor iğneyi sen doğru vurduğundan eminmisin dedi.Bu arada ultrasyona girdim ultrasyon orucu bozarmı bilen varmı?Bide arkadaşlar transferine az kalıp doktoru tarafından oruc tutma diye uyarılan varmı?

canim benim bildigim ultrasondan sonra gusul almak gerekiyor, oruc da dolayisiyla bozuluyor.tabi daha bilgili arkadaslar da yorum yaparlar...ben kan da veriyorum onun icin tutamiyorum oruc.diger sorunla ilgili bir fikrim yok ama bunye zayif dusmesin diye onerebilirler...

slm kızlar ben geldim dün yumurtalar toplandı... ama canım çok sıkıldı herzaman 10 tane toplanıyodu bu sefer gelişmemiş sadece 5 tane topladılar inşalah hepsi döllenir ama umudum yarıya indi tabi erken üzülmeye başladım.. kendi kendime rabbim istedikten sonra birtane olsa bile tutar diyorum ama sonrada ilk üçü daha iyiydi tutmadıda bumu tutacak diyorum karmakarışık oldum... hayırlısı inşallah zamanı gelmştir....

bak ne güzel düşünmüşsün canım rabbim istedikten sonra biri bin eder sen hiç merak etme içini ferah tutu inşallah iyi olucaktır

serenay2010, canim cokkkk tebrik ediyorum, ben Allahin mucizelerine inaniyorum.olmaz olmaz diye bir sey yok Allahim isterse her sey olur...sana iyi hamilelikler canim saglikla bebisini dunyaya getirirsin insallah:)

alkisalkisalkis

canım ben adetin 3- günü 5gün femara ilac
sonra ignelere basladım

kızlar tedavi devammm 1 tane folıkul gordü 7mm cok mutluyum insanın umudunun olması bıle mutluluk verici

kızlar yumoslar toplandı 8 tane persembe gunu de allahın ıznıyle transfer olacak hakkımızda hayırlısı

allahım insallah hepimiz kucagımıza alırız bebislerimizi allahım tüm isteyenlere versin bu duyguyla allah hicbirimizi sınamasın

subuo hadi gozun aydin canim, insallah burdan guzel haberler verirsin, yumurtasi toplanan arkadaslar beryu, witch ve gorken gecmis olsun canlarimalkisalkisalkis ne guzel ya sizlerin adina cok sevindim cogu gitmis azicigi kalmishihoyyyt insallah hayirli sonuclar duyacaz sizlerden...simdi moral depolama zamani kafanizi hic bir seye takmayin(yumuslar az mi kaliteli mi ve saire...) Allahim isterse zaten ihtiyac olan bir sperm ve bir yumos hepsi bu, bir sey kalmamis artik tunelin sonundaki aydinlik gorunuyorrrrrrr:dance:

dragonlilycim sen nekadar iyi yurekli bir kizsin.. Insanlara pozitif elektirik dagitiyorsun.. Allah senin gonune gore versin.. Amin...

Back