serenay cnm çok şaşırdım tadavi öncesi mucize böyle olsa gerek,çok sevindim allah sonuna kadr götürsün rabbim,
inşallah cnm benim iyi dileklerin için teşekkürler darısı başına olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serenay cnm çok şaşırdım tadavi öncesi mucize böyle olsa gerek,çok sevindim allah sonuna kadr götürsün rabbim,
canım olmaz dıye bırsey yok allahım cok buyuk allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
srenay2010 canım hayırlı olsun o kadar çok sevindimki buda Allah ın bir mucizesi inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur Allah olmayanlarada versin tabii banada kendine çok iyi bak tatlım:CüvCüv:
srenay2010 tebrikler Allah tamamını erdirsin canım
Merhaba arkadaslar... dun regl oldum kafam karisti.. dr yi aradik bugun ultrasyon yapacaklarmis. ama taa hafta sonu ignelere baslanacak mis.. kafam cok kaisti yani benim bildigim reglin ikinci gunu ignelere baslanmiyormu bana yardimci olacak arkadaslar var mi?
slm kızlar çoktan beridir giremiyodum özledim sizi iyisinizdir inşallah hepiniz.Bende aktif olarak tedaviye başladım puregon ignesiyle bugün 5.gün vurulmaya başlayalı baya bi vurulacam heralde çünkü doktora göre iğne bana pek fayda etmemiş doktor iğneyi sen doğru vurduğundan eminmisin dedi.Bu arada ultrasyona girdim ultrasyon orucu bozarmı bilen varmı?Bide arkadaşlar transferine az kalıp doktoru tarafından oruc tutma diye uyarılan varmı?
slm kızlar ben geldim dün yumurtalar toplandı... ama canım çok sıkıldı herzaman 10 tane toplanıyodu bu sefer gelişmemiş sadece 5 tane topladılar inşalah hepsi döllenir ama umudum yarıya indi tabi erken üzülmeye başladım.. kendi kendime rabbim istedikten sonra birtane olsa bile tutar diyorum ama sonrada ilk üçü daha iyiydi tutmadıda bumu tutacak diyorum karmakarışık oldum... hayırlısı inşallah zamanı gelmştir....
Merhaba arkadaslar... dun regl oldum kafam karisti.. dr yi aradik bugun ultrasyon yapacaklarmis. ama taa hafta sonu ignelere baslanacak mis.. kafam cok kaisti yani benim bildigim reglin ikinci gunu ignelere baslanmiyormu bana yardimci olacak arkadaslar var mi?
kızlar tedavi devammm 1 tane folıkul gordü 7mm cok mutluyum insanın umudunun olması bıle mutluluk verici
kızlar yumoslar toplandı 8 tane persembe gunu de allahın ıznıyle transfer olacak hakkımızda hayırlısı[/QUO
insallah canım allah gonlündekini versin