• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Dr bana eger yumurtan cok olmazsa tek yumurtani bile kullanip rahime yerlestiricez dedi.. bilemiyorum ki.. ama olacaksa bir taneden bile olur bence... kismet subuocum bence... Muhakak olmusturda.. Allah cok buyuk...

aslında banada öyle dediler de tahliller,trasfer,y.toplama dahil fiyat verdiler ama tahliiler orda daha pahalı tutuyor o yüzden bende dışarıda yaptırıyorum

iyide canım fiyatı o şekilde verdilerse tahlil için bi daha para istemeleri çok saçma bence ama merkeze göre değişiyor sanırım

[QUOTE=sweet33 , tutkumates güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşalah hepimiz bebişlerimize kavuşacaz

Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...

1. DrGünay ........... 25 yaş........2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden
2. Aycanİlayda........................2deneme............yumurta rezervinde azlık.........Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden..
3. _naz_....................28 yaş.......7 deneme..........Pco.........................................Alman hastanesi............................
4. skrrnsmn............24 yaş.......1deneme............Pco...........................................Alman hastanesi.......Dr Ulun Uluğ...................
5. geronimo85..........................1deneme..........Pco ve erkek inferlitesi.............Alman hastanesi...................
6. Sibelce............29yaş..........3deneme............Pco ve erkek inferlitesi.................................................................................
7. Sedasem..........................1deneme....... ......Pco ve erkek inferlitesi azospermi................................................................................
8. deep_impact29..26 yaş...........1deneme..........Pco............................................. Ankarada Zekai Tahir Burak Hastanesi .....................
9.Saboli............24 yaş.............1deneme..........Pco ve erkek inferlitesi...............İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi..Dr Dilek Aslan.........
10.LANSOR17......30 yaş...........3deneme........Pco..erkek inferlitesi..........................Umut tüp bebek merkezi.........Dr Enver bey...............
11 Rokoko...............31yaş...........2deneme.......erkek inferlitesi.........................Adana Ankara merkezi....................
12.ARTVİNTLİ19876..........................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
13.aymes................................2deneme..........erkek inferlitesi..........................Brüksel tüp bebek merkezi..............
14.butterfly'S'..........30yaş..........5deneme........erkek inferlitesi azospermi....................................................
15.witch26................................4deneme...........erkek inferlitesi....................................................................
16.Sah_Mat..........36yaş..........6deneme............erkek inferlitesi........................Jinemed tüp bebek merkezi.....
17.Beryu...............26yaş...........1deneme..........erkek inferlitesi..........................Feminart Tüp Bebek Merkezi....................................
18.Sweet33...........24yaş.........2deneme..........erkek inferlitesi...........................Doğu Fertil Malatya tüp bebek merkezi...Dr Uğraş bey..........
19.akman14..........28yaş..........1deneme............hormon bozukluğu....................Ankara başkent hastanesi........................
20.windy..................................1 deneme.......................................................................................................
21.Sena81...............................3deneme............................................................Maya tüp bebek merkezi..............
22.deniz bulut..........................2deneme..........yumurta rezervinde azlık................Medicana Çamlica Tüp Bebek Merkezi.....Dr Ömer Faruk Vanlıoğlu.................................................
23.Amor amor .....27yaş............1 deneme .......Sebebsiz inferlite.........................................................................
24.Nmh.....................................4 deneme.........Yumurta rezervinde azlık..........Gürgan klinik..................................
25.İmoje..............36 yaş.............1deneme..........Sorunları yok sadece bebek için acele ediyorlar :......................Sharp Mary Birch Hospital..Dr Arlene Morales...............................
26.dragonlily........30 yaş...........1deneme..........sebepsiz inferlite..........................................................21 ağustos başladım................................
27.azra2..............28yaş.............2deneme.........yumurta kalitesizliği..................Mersin Tüp Bebek Merkezi....................................................
28.candy77...............................1 deneme.... ...yumurta azlığı............................................................................................................
29.Patricia.................................1deneme.........sebepsiz inferlite........................Umut Tüp Bebek merkezi ........Dr Enver bey...(İnşallah aşılamasıyla hamiş kalır da tüp bebeğe gerek kalmaz)
30.Sahsanem......28 yaş.............2deneme..........sebepsiz inferlite.......................Suleymania al habob hastanesi........................................
31.Brosa....................................4deneme...................................................................................................
32.DeriDoktoru...........................1 deneme...............tüpler tıkalı.............................Ankara Tüp bebek Merkezi..Dr..Cem Akarsu....
33.Bsp...............36 yaş...............1deneme..............sebepsiz inferlite.....................Medicana international........Dr Semra Laçın...
34.subuo.....................................1deneme.............yumurta rezervi az....................Ankara centrum klinik....................................
35.Yehare...................................4 deneme..................................................................Memorial hastanesi.....................................
36.gorken........................................................................................................................................................................................................................
37.tutkumates.............................1deneme..........endometriozis..............................İzmir Symrna Tüp Bebek Merkezi............................
38.masaldeniz............................1deneme...........endometriozıs tüpleri kapalı..........HS Klinik Dr...Hakan şatıroğlu.....
-mavioje erkek infertilitesi -memorial ilk tüp bebek 28 yaş-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. DrGünay
2. Aycanİlayda
3. _naz_
4. skrrnsmn
5. geronimo85
6. Sibelce
7. Sedasem
8. deep_impact29......7 eylül transferimiz var...
9.Saboli
10.butterfly'S'
11 Rokoko
12.ARTVİNTLİ19876
13.aymes
14.LANSOR17
15.witch26...........18 ağustos başladık....
16.Sah_Mat
17.Beryu...............20 ağustos allahın izniyle başladık artık..
18.Sweet33..........10 eylül başlıyoruzzz...
19.akman14
20.windy
21.Sena81
22.deniz bulut.......29 ağustosta başladıkk..
23.Amor amor
24.Nmh
25.İmoje
26.dragonlily.........21 ağustos başladıkk..
27.azra2
28.candy77
29.Patricia
30.Sahsanem
31.Brosa
32.DeriDoktoru
33.bsp.................21 ağustosta başladım...
34.subuo.............24 ağustosta başladıkk.
35.yehare............22 başladık..............
36.gorken...
37.tutkumates.......25 ağustos başladıkkk...
38.masaldeniz..
39.mavioje
kızlar ben de kendimi ekledim listeye ama ilk sayfaya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum

serenaas tebrik ederim canım
umut oldun bizlere
ctesiden beri istanbuldaydık yeni geldik bugün opu yapıldı. yarın embriyo sayısını öğreneceğiz çok korkuyorum aslında çok heyecanlıyım...
bize blastosisst transfer edileceğini söylemişlerdi bakalım ne olacak...
bu tedavilerde her şey günüirlik belli oluyor zaten.
hayırlısı hepimiz için

MAVıOJE cim onu ilk sayfaya günaycım ekleyebilir herkes kendi yazdıgı sayfayı düzenler o yuzden onu o ekliycek sen yaz o ekler merak etme

mrb arkadaslar bende bugun tedavıye basladım .ılk ıgnemı bu aksam yaptım .cumartesı kan verıcem ve sanırım eylul 15 gıbı op olacak.allah herkesın yardımcısı olsunn

dragonlilycim icimden okadar cok geciyor ki.. bu ay sen hamis haberi vereceksin bence...

Ayy canim benim amin, insallah hepimiz guzel cevaplar alacaz, olmasa bile devam edecez yolumuza taki nazli bebislerimiz gelene kadar...dogum konusunda katiliyorum:)) komik gelecek belki ama normal dogumdan korktugum icin ikiz olsun istiyorum mecburen sezeyan olurum diye:), tabi Allah nasil kismet ederse, her turlusune razi olacaz... benim asilamalarim genelde agrili ve kanamali olmustu onun icin ben de transferden korkuyorum, agri bir tarafa kanama hic iyi degil:(

kızlar merhaba artık bende bir tüp bebek adayıyım 7 yıl oldu evleneli dün belki birdaha klomen tedavisi denermiki diye başkabir doktora gittik doktor beni kontrol bile etmedi saadece rahim film ve tahillere baktı aşılamayı bile sende transit geçmek istiyorum senin işin tüp bebek dedi kızlar fiyatı ne kadar birde tutan varsa nerelerde yaptırdınız hangi şehir

kızlar merhaba artık bende bir tüp bebek adayıyım 7 yıl oldu evleneli dün belki birdaha klomen tedavisi denermiki diye başkabir doktora gittik doktor beni kontrol bile etmedi saadece rahim film ve tahillere baktı aşılamayı bile sende transit geçmek istiyorum senin işin tüp bebek dedi kızlar fiyatı ne kadar birde tutan varsa nerelerde yaptırdınız hangi şehir

hoşgeldin canım istanbul sonra ankarayı öneririm ama sana uzak. fiyatlar her merkezde değişiyor. ilaçlar dahil paketler var istanbulda 4000 civarı. diğer merkezlerde de yine tedavi + ilaçlar 4000-8000 arası değişiyor. senin problem neydi?

genel anesteziyle oluyor canım anestezi sonrası kişiye göre değişiyor kimi çok sakin bi şekilde uyanıyo ama maalesef benimki çok kötüydü hemde fazlaıyla şimdi en büyük fobim o oldu

sağol canm verdiğin bilgi için,

evet canım anesteziyle oluyor ben rahat uyandım ama her bunye bır olmuyo

doğru her bünye fark ediyormuş diğer arkadaşlarında yazdığı gibi,

canım hiç korkma, anesteziyle sen mışıl mışıl uyurken topluyorlar yumoşları, sen gözlerini yatağında açıyorsun. ağrı acı yok sadece heyecan var. transferde idrara sıkışık olman gerektiği için biraz onun sıkıntısı oluyor ama onda da acı yok. Ben smyrnada yaptırdım bir gün izmirde kaldım, ertesi gün yani bugün evime geldim(4 saatte yavaş yavaş Bodruma geldim).
sanırım hsg çektirmişsindir, bence en zoru hsg. artık sen yorumunu yap bitanem

valla hsg de benim tansiyon 3 düştü bayılma aşamasına geldim yani :)

iyide canım fiyatı o şekilde verdilerse tahlil için bi daha para istemeleri çok saçma bence ama merkeze göre değişiyor sanırım

aslında bana transfer ücreti 3500 tl dediler ama tahlil,iğne falan 5200tl ben tahlilleri dışarıda yaptırıyorum 5200 te den daha az tutacak

merhaba canım,benimde duyduğum istanbul ve ankara ama sen ankaraya daha yakınsın galiba,dr çok önemli kendini yakın hissetmediğin bir dr gitme bence kontrol bile etmediğini yazmışsın,tedaviye başlayacaksan biraz araştırmanı tavsiye ederim canım,
sorun neydi sizde aşılamayı bile transit geçmek istedi dr?

aslında bana transfer ücreti 3500 tl dediler ama tahlil,iğne falan 5200tl ben tahlilleri dışarıda yaptırıyorum 5200 te den daha az tutacak

sen brüksel tüp merkezinde mi yaptırıyorsun? 3500 mu? peki 1 kutu menagon için ne ödüyorsun öğrenebilir miyim? ben menagonu medicana çamlıcadan alıyorum nakit 100 lira veriyorum

kızlaaaarrr merhaba ben geldim ....internete her zaman giremediğim için girdiğim zamanlarda arka arkaya yazıyorum....kızlar pazar günü yumurtalarım toplandı 10 tane yumoş toplamışlardı bunlardan 6 tanesi kalmıştı ve dün en son 3 tanesinin kaliteli olduğu söylendi ve transfer için çağırdılar ve dün öğlen 2 de transfer gerçekleşti..14 eylülde bhgc yapmamı söylediler umarım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz artık beklemedeyim ve stresten uzak olmak için rapor aldım evde dinlenicem,,,,herşey allahtan umarım bebiş veya bebişler bayram hediyesi olarak gelirler :Saruboceq:

Back