• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

DrGunay dün kan testi yaptırdım ve sıkı dur HAMİLEYİM cnm.Allahımın bir mucizesi oldu ve doğal yoldan bana nasip etti darısı bütün arkadaşlarımın başına Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inş.Şoktayım değerim 1532 çıktı 4 haftalıkmış yarın dr gideceğim

süper inşşş sağlıkla kucağına alırsın.:sm_cool:darısı bana ve bu uğurda çaba harcayan herkese. :CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------

Serenaycim tebrik ediyorum. super bir haber gercekten.. inan Adina cok sevindim.. Allah tamamina erdirsin canim...

Yarin dr. ye gidecegiz regl oldum. sanirim yarin ultrasyin ve kan alinacak. daha sonrada yarin ignelere basliyacagiz. bakalim neler yasiyacagiz :) film gibi gercekten :) bu herseyin ilk denemesi. asilamada olmadim. ama sonuc negatif olursa da kendimi yiyip bitirmeyecegim. pozitif olursa sonuc tabi super :) kismettt artikkk.. bu ugurda mucadele eden herkesi taktir ediyorum...

serenay tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
görken inşallahhh seninde transferin çok güzel geçer ve bebişlerin 9 ay boynca seninle kalır
dr.günay canım,benim infertilite sebebime artık malesefff polikistik over de eşlik ediyor bir ara değiştirirsin tablodaki durumumu olur mu
şuanda tedavileri devam etmekte olan tüm arkadaşlara bol bol dualar gönderiyorum.......

slm herkese!
ben de tüp bebek yaptırmaaya karar verdim.adetimin 1.günü nasipse gidicem bakalım.ne diycek doktor.ben memorial de güvenç beye gitmeyi planlıyorum.daha önce bir başarısız aşılama sonra kendiğilinden hamilelik ama 3 ay sonra düşükk.allah hepimizin yardımcısı olsunn!

kızlar bugun saat 21.00 da çatlama ignesını vurduk pazartesı sabah 8.30 da yumoslar toplanacak ne olur dualarınızı eksık etmeyın hepınızın dualarına ıhtıyacım var allahım hepımızın yuzunu guldursun amııııııın

ah canım ya dualarımız hep birbirimiz için zaten inşallah hayırlısı ile hamilelik haberinide okuyacağız burda

serenay cnm çok şaşırdım tadavi öncesi mucize böyle olsa gerek,çok sevindim allah sonuna kadr götürsün rabbim,

kızlar bu arada bir sorum olacak benm bugün 2.kontrolüm ve dr e2 tahlil istedi 2.kez tüp bebekte kaç kez bakılıyor bu e2 tahliline

MRB arkadaşlara.s.:CüvCüv: ben ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar listesindeydim maalesef tedavim yarım kaldı beni de eklerseniz sevinirim listenize. kısaca kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim ilk bir buçuk yıl korunduk-tatlicadiarzu-sonra bebiş istediğimizin 7.ayında eşimin varikosel olduğu çıktı ortaya biri ameliyat öncesi olmak üzere toplam 3 negati,f aşılama geçirdim geçen ay tüp bebek için istanbulda memorial hastanesine gittik doğum kontrol vermişti dr ama benim bi yururtam ilacı pek takmayıp büyümeye başladığı için tedavim yarım kaldı geri dönmek durumunda kaldık çok üzüldüm çok ağladım hep bi engel çıkıyordu yine çıktı işte neyse eşim 9ay önce ameliyat oldu bi ordan bi burdan amma anlattım ama kusura bakmayın kafa bi dünya oldu tabi daha dün döndüm evime şimdi artık bi sorun daha çıkmazsa Allah ın izniyle uzun protokolle eylülortası gibi tedavimie başlanacak doktorum güvenç karlı hastanam memorial erkek infertilitesi sorunumuz ve yaşım da 28 nasipse ilk tüp bebek denemem olacak

MRB arkadaşlara.s.:CüvCüv: ben ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar listesindeydim maalesef tedavim yarım kaldı beni de eklerseniz sevinirim listenize. kısaca kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim ilk bir buçuk yıl korunduk-tatlicadiarzu-sonra bebiş istediğimizin 7.ayında eşimin varikosel olduğu çıktı ortaya biri ameliyat öncesi olmak üzere toplam 3 negati,f aşılama geçirdim geçen ay tüp bebek için istanbulda memorial hastanesine gittik doğum kontrol vermişti dr ama benim bi yururtam ilacı pek takmayıp büyümeye başladığı için tedavim yarım kaldı geri dönmek durumunda kaldık çok üzüldüm çok ağladım hep bi engel çıkıyordu yine çıktı işte neyse eşim 9ay önce ameliyat oldu bi ordan bi burdan amma anlattım ama kusura bakmayın kafa bi dünya oldu tabi daha dün döndüm evime şimdi artık bi sorun daha çıkmazsa Allah ın izniyle uzun protokolle eylülortası gibi tedavimie başlanacak doktorum güvenç karlı hastanam memorial erkek infertilitesi sorunumuz ve yaşım da 28 nasipse ilk tüp bebek denemem olacak

canım inşallah ilk denemende olumlu sonuc alırsın bizde burdan hayırlı haberlerını alırız :teselli:

slm kızlar ben geldim dün yumurtalar toplandı... ama canım çok sıkıldı herzaman 10 tane toplanıyodu bu sefer gelişmemiş sadece 5 tane topladılar inşalah hepsi döllenir ama umudum yarıya indi tabi erken üzülmeye başladım.. kendi kendime rabbim istedikten sonra birtane olsa bile tutar diyorum ama sonrada ilk üçü daha iyiydi tutmadıda bumu tutacak diyorum karmakarışık oldum... hayırlısı inşallah zamanı gelmştir....

--------------------------------------------------------------------------------

Serenaycim tebrik ediyorum. super bir haber gercekten.. inan Adina cok sevindim.. Allah tamamina erdirsin canim...

Yarin dr. ye gidecegiz regl oldum. sanirim yarin ultrasyin ve kan alinacak. daha sonrada yarin ignelere basliyacagiz. bakalim neler yasiyacagiz :) film gibi gercekten :) bu herseyin ilk denemesi. asilamada olmadim. ama sonuc negatif olursa da kendimi yiyip bitirmeyecegim. pozitif olursa sonuc tabi super :) kismettt artikkk.. bu ugurda mucadele eden herkesi taktir ediyorum...

çok saol bitanem lütfen aklınıza takmayın stres olmayın bu çok önemli öpüyorum

serenay tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
görken inşallahhh seninde transferin çok güzel geçer ve bebişlerin 9 ay boynca seninle kalır
dr.günay canım,benim infertilite sebebime artık malesefff polikistik over de eşlik ediyor bir ara değiştirirsin tablodaki durumumu olur mu
şuanda tedavileri devam etmekte olan tüm arkadaşlara bol bol dualar gönderiyorum.......

amin cnm çok teşekkürler umarım en kısa zamanda sizlerde bu güzel haberi alırsınız

Back