MRB arkadaşlara.s.:CüvCüv: ben ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar listesindeydim maalesef tedavim yarım kaldı beni de eklerseniz sevinirim listenize. kısaca kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim ilk bir buçuk yıl korunduk-tatlicadiarzu-sonra bebiş istediğimizin 7.ayında eşimin varikosel olduğu çıktı ortaya biri ameliyat öncesi olmak üzere toplam 3 negati,f aşılama geçirdim geçen ay tüp bebek için istanbulda memorial hastanesine gittik doğum kontrol vermişti dr ama benim bi yururtam ilacı pek takmayıp büyümeye başladığı için tedavim yarım kaldı geri dönmek durumunda kaldık çok üzüldüm çok ağladım hep bi engel çıkıyordu yine çıktı işte neyse eşim 9ay önce ameliyat oldu bi ordan bi burdan amma anlattım ama kusura bakmayın kafa bi dünya oldu tabi daha dün döndüm evime şimdi artık bi sorun daha çıkmazsa Allah ın izniyle uzun protokolle eylülortası gibi tedavimie başlanacak doktorum güvenç karlı hastanam memorial erkek infertilitesi sorunumuz ve yaşım da 28 nasipse ilk tüp bebek denemem olacak