- 12 Haziran 2022
- 196
- 92
- 13
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
-
Allah sabır vermiş ben en son ki tartismamda eşimden izin aldım dedim kapattım konuyu , rabbim haketlerini veriyor böylelerineöncelikle bosandım bunu belirteyim :) evlendim bir adet görümcem vardı. her bayram onlara giderdik. sonra görümcem evlendi ve babası süreki alıstırma onları kendine gidip gelme sen hizmetci misin istemedigin bir seyi yapma diye kendisine öğutler veriyordu. bir gün kendi arkdaslarım ile bulusmak için (onların evindeyken) dısarı cıkıyordum. kayın validem geldi ve gidemezsın ne yapacaksın vs demeye basladı ve kendi kızı o gün arkdsları ile tatildeydi. esi de evinde. hep istediler ki ben sürekli oraya gidince hizmet edeyim. dısarı cıkmamayayım. ben sehir dısında yasadıgım için gidince kendi ailemi ve arkadaslarımı görmek istiyordum haklı olarak. ama onlar beni görusturmek istemiyorlardı. bu sadece sorunlarımızdan br tanesi. yaptıgım yemego begenmezler kendi kızlarının sofralarını yemeklerini benm masam da overlerdi. bosandım ve kurtuldum. evlilik mi amaaan amaaan
Kocanız ne diyor bu annesinin davranışlarına, farketmistir sonuçta size yarım çay bardağı yağ verilince.Keşke herkes aynı olsa. Komşumuz var gelini için aynı anlattığınız gibi dökülen.
Bide bende bi kv var, birlikte ter döküp elde ettiğimiz 700kg hasat ürününün çoğunu satıp bize 3 4 kgsunu verip "idareli kullanın az var" diyen biri. Ayağımdaki bi egzama için bir yağ lazımdı eşim annemde kilolarca var dedi bana yarım çay bardağı kadar verdi varilden. O da eşim kaç kez istedikten sonra. Evimde pişirdiğim tatlıyı poğaçayı bile bi çatal yemeden önce onlara götürürdüm elim açıktır tencere tencere yemek götürürdüm ona rağmen. İnanın komşum bin kat daha fazla annelik yapıyor bana kvdden. İnsanın içinde olacak insanlık merhamet. Verdiğiniz kadar alamıyorsunuz işte bazen. Siz şanslı kesimdenmişsiniz.
Yok artık ne elti denileni arıyorum nede ailesini soruyorum.sildim attımBen hala iyiyim saygılıyım ne derse yaparım öyle olmuyor bacım kusura bakmayın tanıyın şu insanları sizde vae diye diğerlerinde olmaması onların suçu değil iyiliğe iyilik diyorsunuz ama iyiliğe kötülük yapan iyilik yapandan daha
Bacım sende niye gidiyorsun ki sende onun ailesi gile gitme değer vermeyene değer verme Allah yardımcın olsun ben olsam eşime de actirmam telefonu
En iyisini yapıyorsunuz bende yapabilsem keşkeYok artık ne elti denileni arıyorum nede ailesini soruyorum.sildim attım
Kızıyor küsüyor sonra barışıyorKocanız ne diyor bu annesinin davranışlarına, farketmistir sonuçta size yarım çay bardağı yağ verilince.
Canım İstanbul Pendik ve bağcılar arası araban yoksa halk otobüsü ile bundan 5 sene önce o kadar sürüyordu maalesef ve gitmek zorunda kaldım ilk zamanlar ..şu an gitmiyorum ayda bir hatırları için gidiyorum her gittiğimde pişman oluyorum ama bu sefer de bağlar kopacak eşim ve kızımın hatrina hersey artık..iki buçuk saatlik yol mu gidiyorsun her hafta burdan İstanbul o kadar sürmüyorAllah sabır versin
Yok o bayanın anlamaya niyeti yok en poncik en pogaca lokum gelin o kk nin en muhteşem gelinine aramızda para toplayıp bir tam takalım dicem tam altın parası malumValla bacım banada böyle davransalar bende senin gibi konuşurum kusura bakma valla başına gelse böyle demezsin Allah herkese böylelerini nasip etsin
Bizde de öyleydi galiba azalmış olsa da hala öyle..Ne siz sorun ne ben anlatayım..
Özetlersek eşimin diğer ismi bankamatikben koydum
Birinin bittiğini düşünürken diğerinde sıraymış sabah denk geldim karıştırdım demeyeyim yanlış anlaşılma olmasın..Bizde de öyleydi galiba azalmış olsa da hala öyle..
Bende belediye otobüsü koydum otobüs niyetine kullanıyorlatNe siz sorun ne ben anlatayım..
Ahahahahah bu da iyi, gerçekten biz mi kötüyüz onlar mı anlayamıyorum bazenBende belediye otobüsü koydum otobüs niyetine kullanıyorlat
Birinin bittiğini düşünürken diğerinde sıraymış sabah denk geldim karıştırdı
Allah düşmanıma bile vermesin bu derdi. Millet ayda bir görmeye dayanamıyor sen her gün her dakika aman AllahımBeni hiç sormayın aynı binada oturmak ne demek bilir misiniz
Ayy bu benim kaynanam mı elti miyiz acaba?Ysmdfn bak.ne dertler var senin poncik pogaca kaynanan senin rızan olmadan gizli gizli eşinden her ay para istedi mi acaba düğün borcunu sen öderken senin üstüne yıkıp her ay para yollayın diye hır gür çıkardı mi kknin en ballı gelini :)... Allah sabır versin canım sana insanı çok sinir eden üzen bir durum Allah tatlış minnoş gelinlere bu dertleri vermesin inşallah...
Vallahi kakaha attımNe siz sorun ne ben anlatayım..
Valla benim bir elti adayim var ama bunları görünce kaçmaz inşallah ben ilk tanışmaya geldiğim gün samsundan bağcılara gelmişim onca yol çekmişim bana kurduğu ilk cümle: kalk çorbalari koy daha çok koyacaksın oldu balık baştan kokuyordu ama eşim iyi çok şükür:) umarım kızcağız ilk tanışmaya geldiğinde gir mutfağa yemek yap daha çok yapacaksın demezAyy bu benim kaynanam mı elti miyiz acaba?
Çok dertliyim çokVallahi kakaha attım
Benim balık ooo çoktan leş olmuş o zaman, bazen diyorum ki elle tutulur yanları yokmuş neden neden neden?? Allah razı olsun benim eşim de iyi şükür dengelemeyi bilir, yapılanları bilir, haksızlık etmez hak verir ama 2 gün sonra eski haline döner benim takıldığım kadar takılamaz anası tabikiValla benim bir elti adayim var ama bunları görünce kaçmaz inşallah ben ilk tanışmaya geldiğim gün samsundan bağcılara gelmişim onca yol çekmişim bana kurduğu ilk cümle: kalk çorbalari koy daha çok koyacaksın oldu balık baştan kokuyordu ama eşim iyi çok şükür:) umarım kızcağız ilk tanışmaya geldiğinde gir mutfağa yemek yap daha çok yapacaksın demezYsmdfn seni de böyle karşılar mi kaynanan onca yoldan gelince minnoş gelincim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?