Hadi eşlerimiz ailesini anlatip dertleşelim

Ay ne kadar gıcık bir adam iyi ki boşamışsın, tipe bak bi de senin ananı annemmmmm diye mi kaydedecem, deli mi ne.
Ben kv mi Altın Ç.km.z olarak kaydettim ad ve soyad annecim Diye kaydetmek istemistim nisanliyken, sagolsun cok iyi analik yaptigi icin buna evrildi ifşa olsam da rahatlasam ya valla

Sen eşittir ben demektir...bacım

Parasını verirse neden olmasın
Benim kvde de bi tartışma esnasında (ben sakindim o harlıydı) konuyla hiçbir alakası olmadığı halde, "ne zaman evime geldin de süpürdün yemek yaptın dedi bende haklısın burda pişirmedim evimde pişirip getirdim düşün dedim yani fırında ördek yapsan yine yaranamazsın malesef. Ayrıca ben kvye gidip evini temizleyip yıkanan çamaşırlarını asarken paçalı donuyla göz göze gelmek zorunda mıyım oğlunun tüyleriyle uğraşıyorum yetmez mi zaten

Evlendikten sonra cahille asla muhatap olmamak hatta yakınından bile geçmemek gerektiğini öğrendim
İnsan o noktada tıkanıyo zaten
Görgün boş, saygın boş oluyor çünkü
Çıldırıyosun ama hep o haklı, o büyük, o eli öpülesi, her lafı sokup sokmadım diyen
Allah cahille karşılaştırmasın gerçekten çoooook zor

Tamam canım en poncik gelin sensin kayinvaliden en çok seni seviyor helal olsun maşallah boncuk nazar kalp
Poncik falan değilim öyle dümdüz biriyim aslında. Nekadar sevdiğini bilemem ama karşılıklı olarak saygılıyız o net. O yüzden tıkırında ilerliyor işler,tavsiye ederim.

Ay ne kadar gıcık bir adam iyi ki boşamışsın, tipe bak bi de senin ananı annemmmmm diye mi kaydedecem, deli mi ne.
Evet evet kendisi sorunlu bir birey. İnsan yaşadıklarının üzerinden zaman geçince "vay be anka ne manyaklarla uğraştın kızım" diye kendi sırtına pat pat yapası geliyor kdkfkf

Poncik falan değilim öyle dümdüz biriyim aslında. Nekadar sevdiğini bilemem ama karşılıklı olarak saygılıyız o net. O yüzden tıkırında ilerliyor işler,tavsiye ederim.
Karşılıklı değil ama maalesef ki hiç saygısı yok ben saygı sinirimi hiç asmadigim için 5 yıldır kavga tantana olmadı tavsiye icin tesekkurler ama benden de sana tavsiye sinanmadigin durumlar hakkinda net cizgili olma elestirdigin sey gun gelir seni sınar zoruna gider hayat bu

iki buçuk saatlik yol mu gidiyorsun her hafta burdan İstanbul o kadar sürmüyor Allah sabır versin

Forum bu dertleri anlatan konularla dolu, Hele benimkiler çarşaf çarşaf. Siz kendi derdinizi anlatın bence ve yorum yapılsın. Yorumlarda zaten dökülür insanlar dertlerini.
Benim bir diğer konuda var tek sorun kayın validem ve eşimin kuzenlerinin eşleri biri var sürekli ben büyük gelinim küçükler hizmet etsin diyip duruyor kilimi kipirdatmiyorum bende ona inat

Forum bu dertleri anlatan konularla dolu, Hele benimkiler çarşaf çarşaf. Siz kendi derdinizi anlatın bence ve yorum yapılsın. Yorumlarda zaten dökülür insanlar dertlerini.
Benim bir diğer konuda var tek sorun kayın validem ve eşimin kuzenlerinin eşleri biri var sürekli ben büyük gelinim küçükler hizmet etsin diyip duruyor kilimi kipirdatmiyorum bende ona inat
Bu konu halis mi? Ciddi ciddi kayın aile gömme postu mu açtınız agsjshshsh
Evet

Valla bacım banada böyle davransalar bende senin gibi konuşurum kusura bakma valla başına gelse böyle demezsin Allah herkese böylelerini nasip etsin

Sarma sarıp sarmamanij pembe gelinle alakası yok bence bilmiyorum siz şanslısınız

Sevaptır kız bende isterim şeker

Bende size katılıyorum. Yani en azından başından biz olumlu ve iyimser yaklaşırsak her şeyin daha iyi olabileceğine inanıyorum
Ben hala iyiyim saygılıyım ne derse yaparım öyle olmuyor bacım kusura bakmayın tanıyın şu insanları sizde vae diye diğerlerinde olmaması onların suçu değil iyiliğe iyilik diyorsunuz ama iyiliğe kötülük yapan iyilik yapandan daha çok

Bende size katılıyorum. Yani en azından başından biz olumlu ve iyimser yaklaşırsak her şeyin daha iyi olabileceğine inanıyorum
Ben hala iyiyim saygılıyım ne derse yaparım öyle olmuyor bacım kusura bakmayın tanıyın şu insanları sizde vae diye diğerlerinde olmaması onların suçu değil iyiliğe iyilik diyorsunuz ama iyiliğe kötülük yapan iyilik yapandan daha
Bacım sende niye gidiyorsun ki sende onun ailesi gile gitme değer vermeyene değer verme Allah yardımcın olsun ben olsam eşime de actirmam telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…