• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi eşlerimiz ailesini anlatip dertleşelim

Ay ne kadar gıcık bir adam iyi ki boşamışsın, tipe bak bi de senin ananı annemmmmm diye mi kaydedecem, deli mi ne.
Ben kv mi Altın Ç.km.z olarak kaydettim ad ve soyad annecim Diye kaydetmek istemistim nisanliyken, sagolsun cok iyi analik yaptigi icin buna evrildi :KK70: ifşa olsam da rahatlasam ya valla :KK70:

Ben beklenti içinde olmadım hiç bir zaman
Sadece palavralarını dinledik durduk 😁
Benimki beklenti değil insan gibi muamele yani
Bana insan gibi davranmayana bende öcü gibi davranıyorum haliyle
Yanında bulunmak zulüüüm, korkunç 😁
Bildiğin gitmek zorunda kalırsam sürüne sürüne gidiyorum yada gitmiyorum
Benimki ciddi ciddi kaynana
Arkamdan atar tutar, olmamışı söyler, yapabildiğime yapamıyo der, saygıma saygısız, görgüme görgüsüz der 😁
Beni artık tanımasada olur
bir bana karşı değil genelde huysuz, çirkef bir insan olunca biz gelinler daha çok çekmiş oluyoruz sadece 😤
Çok şükürki uzaktan bu kadar
Yakın olsam birde 😱
Sen eşittir ben demektir...bacım:D

Ya güya gelin mecburmuş, neyin mecburiyetiyse artık 🙄
Ki benden önce 4 kızı var sapasağlam ben ne diye yapacakmışım🤷🏻‍♀️
Benim kendi akrabalarım da soruyor, ben yanlış yapıyormuşum, usulen temizlemem gerekiyormuş agsıdmdöföf
Parasını verirse neden olmasın 🤪
Benim kvde de bi tartışma esnasında (ben sakindim o harlıydı😀) konuyla hiçbir alakası olmadığı halde, "ne zaman evime geldin de süpürdün yemek yaptın dedi😃 bende haklısın burda pişirmedim evimde pişirip getirdim düşün dedim🥴 yani fırında ördek yapsan yine yaranamazsın malesef. Ayrıca ben kvye gidip evini temizleyip yıkanan çamaşırlarını asarken paçalı donuyla göz göze gelmek zorunda mıyım 🤢 oğlunun tüyleriyle uğraşıyorum yetmez mi zaten 🤣

Helal olsun konuş be bacım:) iğne almadılar be iğne sonrada eşim için onu alın bunu alın şunu yapın bunu yapın şu kadar para yollayın bu kadar para yollayin sonra gel ay ben minnoş gelin olamadım tüh kaynanam benim yüzumden böyle oldu zavallı kaynanam ..halbuki altınları tek tek eline sayacaktim 3 arsası varken 4 ude alsın diye her ay yardım yapacaktım ben kirada otururken düğün borcu öderken ona 4.arsayi almadık diye beni laflarıyla döverken aman annem canım annem seni çok seviyorum pamuk pogacam diyecektim öyle bir minnoş hikaye ki ben de pembis mutlu bir gelin olacaktım.. ama yapamadım ...:KK70:
Evlendikten sonra cahille asla muhatap olmamak hatta yakınından bile geçmemek gerektiğini öğrendim
İnsan o noktada tıkanıyo zaten
Görgün boş, saygın boş oluyor çünkü
Çıldırıyosun ama hep o haklı, o büyük, o eli öpülesi, her lafı sokup sokmadım diyen 👹
Allah cahille karşılaştırmasın gerçekten çoooook zor 😵

Tamam canım en poncik gelin sensin kayinvaliden en çok seni seviyor helal olsun maşallah boncuk nazar kalp
Poncik falan değilim öyle dümdüz biriyim aslında. Nekadar sevdiğini bilemem ama karşılıklı olarak saygılıyız o net. O yüzden tıkırında ilerliyor işler,tavsiye ederim.

Ay ne kadar gıcık bir adam iyi ki boşamışsın, tipe bak bi de senin ananı annemmmmm diye mi kaydedecem, deli mi ne.
Evet evet kendisi sorunlu bir birey. İnsan yaşadıklarının üzerinden zaman geçince "vay be anka ne manyaklarla uğraştın kızım" diye kendi sırtına pat pat yapası geliyor kdkfkf

Poncik falan değilim öyle dümdüz biriyim aslında. Nekadar sevdiğini bilemem ama karşılıklı olarak saygılıyız o net. O yüzden tıkırında ilerliyor işler,tavsiye ederim.
Karşılıklı değil ama maalesef ki hiç saygısı yok ben saygı sinirimi hiç asmadigim için 5 yıldır kavga tantana olmadı ;) tavsiye icin tesekkurler ama benden de sana tavsiye sinanmadigin durumlar hakkinda net cizgili olma elestirdigin sey gun gelir seni sınar zoruna gider hayat bu

Bir iğne almadılar bacım:KK70: her bir şeyi kendimiz yaptık sonrada bizim adetlerimiz var diye ilk haftadan 20 kişiye el öpturmeye götürdüler bizim düğünümüz olurken hiçbir adet yoktu ortada ama :KK70: her hafta onlara gidecekmişim arada 2,5 saat yol var bizi saymıyormuymus muş muş bir gittim on gittim artık yeter dedim onlara adet de bana hiç adet gözeten olmadi valla en başından nasil olduklarını çok güzel belli ettiler bende mesafeli durdum şimdi sabrımın son sınırlarındayim patavatsız arsız bir aile kopacak o ipler onu bekliyorum :KK70:
iki buçuk saatlik yol mu gidiyorsun her hafta burdan İstanbul o kadar sürmüyor 😳😳 Allah sabır versin

Forum bu dertleri anlatan konularla dolu, Hele benimkiler çarşaf çarşaf. Siz kendi derdinizi anlatın bence ve yorum yapılsın. Yorumlarda zaten dökülür insanlar dertlerini.
Benim bir diğer konuda var tek sorun kayın validem ve eşimin kuzenlerinin eşleri biri var sürekli ben büyük gelinim küçükler hizmet etsin diyip duruyor kilimi kipirdatmiyorum bende ona inat 😂

Forum bu dertleri anlatan konularla dolu, Hele benimkiler çarşaf çarşaf. Siz kendi derdinizi anlatın bence ve yorum yapılsın. Yorumlarda zaten dökülür insanlar dertlerini.
Benim bir diğer konuda var tek sorun kayın validem ve eşimin kuzenlerinin eşleri biri var sürekli ben büyük gelinim küçükler hizmet etsin diyip duruyor kilimi kipirdatmiyorum bende ona inat
Bu konu halis mi? Ciddi ciddi kayın aile gömme postu mu açtınız agsjshshsh
😳Evet

Yardıma ihtiyacım olunca koştular,çocuğum oldu benden çok baktılar. Salçamı,tarhanamı,eriştemi,turşumu aklına gelecek ne varsa hiç üşünmeden her sene yaptılar. Yoğurt bile mayalatmayıp evime kadar taşıdılar. Daha neler neler,anlatsam inanmazsın.
Yıkın şu önyargılarınızı,eş ailesi öcü değil. Verdiğin kadar alırsın. Sende gelecekte o bahsettiğin eş ailesi adaylarındansın

Valla bacım banada böyle davransalar bende senin gibi konuşurum kusura bakma valla başına gelse böyle demezsin Allah herkese böylelerini nasip etsin

Siz bu tutumunuzla kimseyle olamazsınız zaten,üzgünüm.. Bu bahsettiklerimi yapan ben değilim,kayınvalidem.. Ben becereksiz olan gelinim,pembiş değil.Pembiş gelin denecek en son kişiyim bu hayatta:) görüncede tüylerim diken diken olur.. Mesela hiç sarma saramam. Kayınvalidem bazen annem kendilerine sararken fazla sarıp buzluğa koyup bana verirler🤡Yaşam tarzlarımız,hayata bakış açımız farklı diyelim..
Sarma sarıp sarmamanij pembe gelinle alakası yok bence bilmiyorum siz şanslısınız

Boşandım kurtuldum. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder jdjddjjd. :KK53:
Bende elti falan yoktu da, "eltin olunca birlikte kaynanalık yapacağız" diyen bir kaynanamsı yaratık vardı. "Elin kızına karışmam ben, bana ne" demiştim de oğlunu doldurmuştu.
Amip oğlu da "ne alaka anne, anka uğraşmaz" demeyip, "sen zaten annemi sevmiyorsun, kendi anneni 4 m ile (annemmmm) benim annemi anne diye kaydetmişsin" diye kavga çıkarmıştı.

Boşanınca çoluğa çocuğa şeker dağıttım, sokak hayvanlarına mama aldım hahaha
Sevaptır kız bende isterim şeker 😂😂

Bende size katılıyorum. Yani en azından başından biz olumlu ve iyimser yaklaşırsak her şeyin daha iyi olabileceğine inanıyorum
Ben hala iyiyim saygılıyım ne derse yaparım öyle olmuyor bacım kusura bakmayın tanıyın şu insanları sizde vae diye diğerlerinde olmaması onların suçu değil iyiliğe iyilik diyorsunuz ama iyiliğe kötülük yapan iyilik yapandan daha çok

Bende size katılıyorum. Yani en azından başından biz olumlu ve iyimser yaklaşırsak her şeyin daha iyi olabileceğine inanıyorum
Ben hala iyiyim saygılıyım ne derse yaparım öyle olmuyor bacım kusura bakmayın tanıyın şu insanları sizde vae diye diğerlerinde olmaması onların suçu değil iyiliğe iyilik diyorsunuz ama iyiliğe kötülük yapan iyilik yapandan daha
İşte ben bunalra anlam veremiyorum saçma sapan iş yapıyor.bende konuşmadım.beni sordu duyuyorum.isim var de dedim eşime.
Kızlarını aratti sonra görüntülü konuştuk .hala iendi nasılsın bayramın kutlu olsun demiyor.eltim eşimin köylüsü aynı köyden evli ben başka koydenim.
Ordan samimi biluyor aklı sıra.
Ben 13 yıllık evliyim her bayram köye gidince onun ailesine bayramlaşmaya gittim anesini babasını sordum.
Bir bayram benim annemgili arayıp bile sormadı.daha çok diyeceğim var ama Allah bu tür insanları bildiği gibi yapsın.bende artık bıraktım şu insanlık dışı yaratığı arayıp sormiyorum bile
Bacım sende niye gidiyorsun ki sende onun ailesi gile gitme değer vermeyene değer verme Allah yardımcın olsun ben olsam eşime de actirmam telefonu

Back