• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi eşlerimiz ailesini anlatip dertleşelim

Amin amin rabbim daha çok sabır versin saçlarım beyazladi artık stresten , 😂 kötü olanlar hep kıymetli oluyor lakin beceremiyoruz biz bu kötülüğü
Ablamın bir sözü vardı,
Hayatı ve insanları sorgulamaya başladığın an herşeyden soğursun o yüzden akışına bırak derdi..
Bende öyle yapıyorum artık ne kadar kafama taksam da 🤪
Kimse için saçlarını beyazlatma keyfine bak dünya kime kalmış 😌
Biz beceremeyiz öyle şeyleri..

Ablamın bir sözü vardı,
Hayatı ve insanları sorgulamaya başladığın an herşeyden soğursun o yüzden akışına bırak derdi..
Bende öyle yapıyorum artık ne kadar kafama taksam da 🤪
Kimse için saçlarını beyazlatma keyfine bak dünya kime kalmış 😌
Biz beceremeyiz öyle şeyleri..
Böyle giderse dünya değil kocam kaynanama kalacak zaten 😂 Allah korusun haklısınız biz beceremeyiz bunları, üstünden gelenleri ayakta selamlıyorum 😂

Sırf evlendik diye taştan olalım istiyorlar halbuki önce evlendirmek isteyip sonra da elinden almak istiyorlar çok garip
Gerçekten bu benim her zaman düşündüğüm şeydir . Neden yani önceden gelinim de gelinim diyip sonradan kıskanıyorlar ki . Benim ki en küçük çocuk ve kv gerçekten diğerlerinden daha çok seviyor . Hani son beşiğim diyor. Ondan midir bilmiyorum beni de seviyor 😂 hiç kıskanmadı bence 🙈 yada kıskandı ben anlamadım 😀😀

Gerçekten bu benim her zaman düşündüğüm şeydir . Neden yani önceden gelinim de gelinim diyip sonradan kıskanıyorlar ki . Benim ki en küçük çocuk ve kv gerçekten diğerlerinden daha çok seviyor . Hani son beşiğim diyor. Ondan midir bilmiyorum beni de seviyor 😂 hiç kıskanmadı bence 🙈 yada kıskandı ben anlamadım 😀😀
Ne güzel daha düşkün olduğu halde kıskançlık yapmıyor şanslısınız, bizimki ilk göz ağrım diye geziniyor ortalarda 😂😂kiskancaksan gelin bakma kardeşim birde diyor seni ben bulmadım oğlum buldu , Allah'tan oğlun buldu diyorum 🤦🤦

Ne güzel daha düşkün olduğu halde kıskançlık yapmıyor şanslısınız, bizimki ilk göz ağrım diye geziniyor ortalarda 😂😂kiskancaksan gelin bakma kardeşim birde diyor seni ben bulmadım oğlum buldu , Allah'tan oğlun buldu diyorum 🤦🤦
Brn evlendikten sonra susmayı öğrenenlerdenim. Yani öyle olduğumu düşünüyorum 😂yoksa canımı sıkan herkese iyi ağız payı veririm. Ama kayın aile hakkında konuşmak bile gereksiz. Sadece kelime israfı . Yani sevmediğim şeyler yapınca kinayeli gülüp geçmeliyim (yarılsınlar diye) . Yalnız kocamın parasını kimseye yedirmek istemem .ihtiyaç yokken yani . Yoksa herkes annesini babasına bakmalı 🤗 (bu arada keşke seni kayınvalidenin bulmadığını anlatmak için bir yol olsa ama yok 😁😁müge anlı gibi "Senin kocanın evi yok ki " demek isterdim. 😄😄)

Brn evlendikten sonra susmayı öğrenenlerdenim. Yani öyle olduğumu düşünüyorum 😂yoksa canımı sıkan herkese iyi ağız payı veririm. Ama kayın aile hakkında konuşmak bile gereksiz. Sadece kelime israfı . Yani sevmediğim şeyler yapınca kinayeli gülüp geçmeliyim (yarılsınlar diye) . Yalnız kocamın parasını kimseye yedirmek istemem .ihtiyaç yokken yani . Yoksa herkes annesini babasına bakmalı 🤗 (bu arada keşke seni kayınvalidenin bulmadığını anlatmak için bir yol olsa ama yok 😁😁müge anlı gibi "Senin kocanın evi yok ki " demek isterdim. 😄😄)
Bende evlendikten sonra baktım olmuyor susma taraftarı oldum, bana diyorlar zaten susma susan insan dik başlı olmaz diye ama ne yapayım uğraşmaktansa susmak daha mantıklı geliyor, (benim oğlumu kurtarın esraa diyen teyze benim kayinvalidemi temsil ediyor 😂😂😂

Bende evlendikten sonra baktım olmuyor susma taraftarı oldum, bana diyorlar zaten susma susan insan dik başlı olmaz diye ama ne yapayım uğraşmaktansa susmak daha mantıklı geliyor, (benim oğlumu kurtarın esraa diyen teyze benim kayinvalidemi temsil ediyor 😂😂😂
Ayyyy şimdi gördüm mesajını canım :KK22: kesinlikle cevap vermeyi bile hak etmiyor bazı insanlar . Biraz sonra hiç istemediğim bir pikniğe katılacağım :KK17:Umarım yine çenemi tutupbaşa gelebilirim

Valla çok güzeldi hiç bir şeye karışmadım gittim oturdum eğlendim 😄 hemde bu defa kocamla birlikte gittik geç gittik 😂😂normalde onlar beni önden alırlardı 😅
Çok sevindim 😂😂 bende eşimle olan sorunumu çözdüm güzelce oturup konuştuk ve bana hak verdi bundan sonra yapmak istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda kalmicam , öyle bir sorun olursa eşim araya giricek 🥰🥰

Back