- 20 Şubat 2019
- 1.341
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
-
Arkanda duruyorsa buna şükür canım kusemezler anneleri tabi haklısın bende küssün. İstemem beni muhatap etmiyor mu buna şükür ayda bir yetiyorBenim balık ooo çoktan leş olmuş o zaman, bazen diyorum ki elle tutulur yanları yokmuş neden neden neden?? Allah razı olsun benim eşim de iyi şükür dengelemeyi bilir, yapılanları bilir, haksızlık etmez hak verir ama 2 gün sonra eski haline döner benim takıldığım kadar takılamaz anası tabiki
Duruyor duruyor da biz sürekli muhattabız maalesef hemide görüntülü ansızın.. Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda sabırlar diliyorum biz yine iyi olalımArkanda duruyorsa buna şükür canım kusemezler anneleri tabi haklısın bende küssün. İstemem beni muhatap etmiyor mu buna şükür ayda bir yetiyor
Rabbim sabır versin, aydan aya gitmek bile büyük bir şey bence,benim gözümde tabiiCanım İstanbul Pendik ve bağcılar arası araban yoksa halk otobüsü ile bundan 5 sene önce o kadar sürüyordu maalesef ve gitmek zorunda kaldım ilk zamanlar ..şu an gitmiyorum ayda bir hatırları için gidiyorum her gittiğimde pişman oluyorum ama bu sefer de bağlar kopacak eşim ve kızımın hatrina hersey artık..
Ne siz sorun ne ben anlatayım..
Özetlersek eşimin diğer ismi bankamatikben koydum
Yok o bayanın anlamaya niyeti yok en poncik en pogaca lokum gelin o kk nin en muhteşem gelinine aramızda para toplayıp bir tam takalım dicem tam altın parası malumgamzecim hata bizde biz zamaninda ben altinlarimi vermem anniskom ama sen benim salcami yogurdumu mutlaka yapacaksın tamam mı tontiskom demediğimiz için bu hallere düştük lanet öcü gelinler yazıklar olsun bize
Benim kocam hem bankamatik hem otobüsBende belediye otobüsü koydum otobüs niyetine kullanıyorlat
Kendimden örnek verecek olursam fazla enayiyim ben sizi bilemem ama onların kötü olduğu kesinAhahahahah bu da iyi, gerçekten biz mi kötüyüz onlar mı anlayamıyorum bazen
Amin@Ysmdfn bak.ne dertler var senin poncik pogaca kaynanan senin rızan olmadan gizli gizli eşinden her ay para istedi mi acaba düğün borcunu sen öderken senin üstüne yıkıp her ay para yollayın diye hır gür çıkardı mi kknin en ballı gelini :)... Allah sabır versin canım sana insanı çok sinir eden üzen bir durum Allah tatlış minnoş gelinlere bu dertleri vermesin inşallah...
Sabır diye diye eziliyorum işte napayımAllah düşmanıma bile vermesin bu derdi. Millet ayda bir görmeye dayanamıyor sen her gün her dakika aman Allahımevliya sabrı var sende heralde maşallah
Sabır diye diye eziliyorum işte napayımAllah düşmanıma bile vermesin bu derdi. Millet ayda bir görmeye dayanamıyor sen her gün her dakika aman Allahımevliya sabrı var sende heralde maşallah
Valla benim bir elti adayim var ama bunları görünce kaçmaz inşallah ben ilk tanışmaya geldiğim gün samsundan bağcılara gelmişim onca yol çekmişim bana kurduğu ilk cümle: kalk çorbalari koy daha çok koyacaksın oldu balık baştan kokuyordu ama eşim iyi çok şükür:) umarım kızcağız ilk tanışmaya geldiğinde gir mutfağa yemek yap daha çok yapacaksın demez@Ysmdfn seni de böyle karşılar mi kaynanan onca yoldan gelince minnoş gelincim :)
Eşim milyarder benim haberim yok herhalBenimde ne tesadüf bahçeler mi istenmiyor arsalar mı neler neler neler neler
Benim eşim de öyle, başta yanımda durur sonraki gün anacim der ne yapalım anneleriBenim balık ooo çoktan leş olmuş o zaman, bazen diyorum ki elle tutulur yanları yokmuş neden neden neden?? Allah razı olsun benim eşim de iyi şükür dengelemeyi bilir, yapılanları bilir, haksızlık etmez hak verir ama 2 gün sonra eski haline döner benim takıldığım kadar takılamaz anası tabiki
Hele sen beni dinlesen enayiliğimiz kapışırKendimden örnek verecek olursam fazla enayiyim ben sizi bilemem ama onların kötü olduğu kesin
Hak veriyor ama sonra anasına yenik düşüyor bana yenik düştüğünü göremedim onlar karşısında ahahahahahBenim eşim de öyle, başta yanımda durur sonraki gün anacim der ne yapalım anneleri
O paranın yarısı bizden saklanıyor sanırımEşim milyarder benim haberim yok herhal
Ya kıyamam sana inan benden enayisi yok bence diğer açtığım konuya bakarsan görürsün, oradakiler bana ezik ve mum diyorHele sen beni dinlesen enayiliğimiz kapışır
Geçenler anlatıyor işte kesinlikle göndermiyorum artık anneme de resti çektim olacak çocuğumun rızkını size veremem vs.. bu sabah mesajlara denk geldimO paranın yarısı bizden saklanıyor sanırım
Konu annesi olunca arada bana surat yapıyor benimki de en son kahvaltıya çağır dedi hayır dedim surat yaptı dün de gelmiş özür diliyor ah ah bu ana oğul ilişkisi nedense evlendikten sonra kıymete biniyorHak veriyor ama sonra anasına yenik düşüyor bana yenil düştüğünü göremedim onlar karşısında ahahahahah
İnan ki kanser olma sebebi birde salak yerine koymuyorlar mi gelde sinirlenme, bizimki de her ay borçlara gidiyor, üstüne annesi istiyor o ödüyor sözde gidip ama borçla aldığı para birebir değil fazla fazla alıyor yüz liranın hesabını yapıyor biz sadece harçlık alıyoruz pazar ve alışveriş parası içinGeçenler anlatıyor işte kesinlikle göndermiyorum artık anneme de resti çektim olacak çocuğumun rızkını size veremem vs.. bu sabah mesajlara denk geldimkardeşine 3 kere manii yollamış anasının yanında olan.. vahh dedim kocacım kandırılıyorsun farkında değilsin beni kandırdığını düşünüp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?