Hadi eşlerimiz ailesini anlatip dertleşelim

Arkanda duruyorsa buna şükür canım kusemezler anneleri tabi haklısın bende küssün. İstemem beni muhatap etmiyor mu buna şükür ayda bir yetiyor

Arkanda duruyorsa buna şükür canım kusemezler anneleri tabi haklısın bende küssün. İstemem beni muhatap etmiyor mu buna şükür ayda bir yetiyor
Duruyor duruyor da biz sürekli muhattabız maalesef hemide görüntülü ansızın.. Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda sabırlar diliyorum biz yine iyi olalım

Rabbim sabır versin, aydan aya gitmek bile büyük bir şey bence,benim gözümde tabii

O kadar haklısın ki bende diyemedim ki kocamın tek aşkı kaynım evleniyor bileziklerimi veremem ama evini de temizleyemem diye yazıklar olsun bize

Amin

Allah düşmanıma bile vermesin bu derdi. Millet ayda bir görmeye dayanamıyor sen her gün her dakika aman Allahımevliya sabrı var sende heralde maşallah
Sabır diye diye eziliyorum işte napayım amin canım amin inşallah sizede versin aydan aya da olsa görmek iğneleyici laflar dinlemek yine zor insana ömrü billah yetiyor onları bir gün görmek ben Allah'ın sevdiği kuluyum ki her gün görüyorum

Allah düşmanıma bile vermesin bu derdi. Millet ayda bir görmeye dayanamıyor sen her gün her dakika aman Allahımevliya sabrı var sende heralde maşallah
Sabır diye diye eziliyorum işte napayım amin canım amin inşallah sizede versin aydan aya da olsa görmek iğneleyici laflar dinlemek yine zor insana ömrü billah yetiyor onları bir gün görmek ben Allah'ın sevdiği kuluyum ki her gün görüyorum
Ben sevgiliyken kahve yaptırmıştı ilk buluşmada, sonrakinde ne sen soor ne ben anlatayım

Benim eşim de öyle, başta yanımda durur sonraki gün anacim der ne yapalım anneleri

O paranın yarısı bizden saklanıyor sanırım
Geçenler anlatıyor işte kesinlikle göndermiyorum artık anneme de resti çektim olacak çocuğumun rızkını size veremem vs.. bu sabah mesajlara denk geldim kardeşine 3 kere manii yollamış anasının yanında olan.. vahh dedim kocacım kandırılıyorsun farkında değilsin beni kandırdığını düşünüp..

Hak veriyor ama sonra anasına yenik düşüyor bana yenil düştüğünü göremedim onlar karşısında ahahahahah
Konu annesi olunca arada bana surat yapıyor benimki de en son kahvaltıya çağır dedi hayır dedim surat yaptı dün de gelmiş özür diliyor ah ah bu ana oğul ilişkisi nedense evlendikten sonra kıymete biniyor o kadar haklısın ki

İnan ki kanser olma sebebi birde salak yerine koymuyorlar mi gelde sinirlenme, bizimki de her ay borçlara gidiyor, üstüne annesi istiyor o ödüyor sözde gidip ama borçla aldığı para birebir değil fazla fazla alıyor yüz liranın hesabını yapıyor biz sadece harçlık alıyoruz pazar ve alışveriş parası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…