- 10 Haziran 2022
- 83
- 53
- 3
- 35
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
öncelikle bosandım bunu belirteyim :) evlendim bir adet görümcem vardı. her bayram onlara giderdik. sonra görümcem evlendi ve babası süreki alıstırma onları kendine gidip gelme sen hizmetci misin istemedigin bir seyi yapma diye kendisine öğutler veriyordu. bir gün kendi arkdaslarım ile bulusmak için (onların evindeyken) dısarı cıkıyordum. kayın validem geldi ve gidemezsın ne yapacaksın vs demeye basladı ve kendi kızı o gün arkdsları ile tatildeydi. esi de evinde. hep istediler ki ben sürekli oraya gidince hizmet edeyim. dısarı cıkmamayayım. ben sehir dısında yasadıgım için gidince kendi ailemi ve arkadaslarımı görmek istiyordum haklı olarak. ama onlar beni görusturmek istemiyorlardı. bu sadece sorunlarımızdan br tanesi. yaptıgım yemego begenmezler kendi kızlarının sofralarını yemeklerini benm masam da overlerdi. bosandım ve kurtuldum. evlilik mi amaaan amaaanDertleşelim hanımlar çok bunaldım kayınvalide görümce kayın baba nasıllar neler yaptılar biraz birbirimizden destek ve bilgi alalım