Hadi bakalim ekim ayi..

Gunaydinnnn tatlis anne aday adaylariiiii ay ben dun gece giremedim ya aslinda telefon elimdeyken uyuya kalmisim , o kadar col yorulmustum kii

günaydın hanımlar bende sizin giibydim denedim denedim olmmadı 2 yılın sonunda rabbim yüzüme güldü şükürler olsun şuan hamileyim en olmaz dediğim zamanda olmuş :) dert edinmeyin olur olur sadece gün saymayın adetim biter bitmez başlamıştım ben çalışmaya bir gün arayla :)

Kızlar folikasit kullanıyor musunuz? Haziran ayında başladım ben kullanmaya bu ay olucak bu ay oldu diye diye eylülü de bitirdim bata 8 gün kaldı belirtinin bsi yok yine

Günaydın hanımlar. Ben de bu ay klomen kullandım ayrıca folik asit kullanıyorum. Bata 10 gün kaldı ama bu gün çok fazla mide bulantım var. Daha önceki aylarda da kendimi dinlediğim için bulantı hissederdim ama bu gün onlardan daha farklı. Sizce erken bi belirti olması mümkün mü.

3 senedir evliyim, gecen ay birakacaktik korunmayi. Ama malum olaylar nedeniyle hayatimizda degisiklikler oldu... Su anda adetim, ekimin basinda da korunmayi birakacagiz. Hemen hamile kalacagimi dusunuyorum, ekimin ilk haftasinda :) ins dusundugum gibi de olur hayirlisiyla... Bakalim. İsteyen herkes bebegine kavusur insallah :)))

Merhaba kızlar ben de 16 aylık evliyim bir iki ay korundum sadece ağustos ayında hamile kaldım ancak bayramda düşük oldu malesef kimyasal gebelik oldu klomen başladım tekrar bat 13 ekim

Kizlar evde iseniz bakin biraz once alt yazi gecti "az sonra kadınlar neden dusuk yapar "diye tv 8 de bence bir bakin

Kızlar folikasit kullanıyor musunuz? Haziran ayında başladım ben kullanmaya bu ay olucak bu ay oldu diye diye eylülü de bitirdim bata 8 gün kaldı belirtinin bsi yok yine
Canim bende doktora gitmedim henüz o konu hakkinda bende soracaktim normal alip kullansam mi acaba surekli bahsediyorlar 3 ay once kullanmaya baslayin falan diye

Merhaba kızlar ben de 16 aylık evliyim bir iki ay korundum sadece ağustos ayında hamile kaldım ancak bayramda düşük oldu malesef kimyasal gebelik oldu klomen başladım tekrar bat 13 ekim

Olabilir neden olmasin canımmmmm hadi insallahhhhh

Kizlar evde iseniz bakin biraz once alt yazi gecti "az sonra kadınlar neden dusuk yapar "diye tv 8 de bence bir bakin
ay canım işteyim ama genel olarak başlıkları alır mısın izliyorsan eğer mesela prolaktin hormonu tiroid falan gibi bişeylerden bahsederse bize de özetler misin ?

Insallah canım, hersey dilediğimiz gibi olsun , bekliyoruzzz haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…